Back to Question Center
0

Zmanjševanje napak pri napotitvi z semalt strokovnjakom

1 answers:

Vse vrste spamov za pošiljanje, bote in pajke so zainteresirane za uporabo vašega strežniškega prostora in spletnih strani WordPress iz osebnih razlogov. Zdi se, da so hekerji vedno zaposleni pri prevažanju spletnih skrbnikov in iskalniku s na tak način ali drugače. Vsiljena pošta potrebuje veliko spletnih mest, vendar vam morda ne bo zanimalo, da bi jih pustili uničiti. Če imate spletno mesto WordPress, morate čim prej odpraviti neželeno pošto, pajke in bote.

Strokovnjak Andrew Dyhan, Semalt , navaja, da je napotitev neželene pošte vrsta neželene vsebine, ki v velikem številu vpliva na spletne dnevnike blogerja in WordPressa. Prav tako pride v svoj račun Google Analytics in opravlja svoje uvrščenke v iskalniku. Tako je blokiranje referenčne vsiljene pošte obvezno, če želite svoje podjetje razviti na internetu.

Uvod v Referer Spam

Spam naslova cilja tako na vaša spletna mesta kot v račune Google Analytics. Več mesecev je postal glavni problem za spletne skrbnike. Z lažnimi URL-ji, hekerji pošiljajo vaša spletna mesta slaba kakovost prometa in vaše možnosti, da jih iskalniki prepreči, so visoke..

Spam Block Spam v spletnih mestih WordPress

Ne smete blokirati neželene pošte ne samo v računu Google Analytics, temveč tudi na spletnih straneh programa WordPress. V zvezi s tem so bistvenega pomena naslednji koraki:

Vgradnja referenčnih vhodnih spamov

Postopek lahko začnete z namestitvijo nekaj referenčnih vtičnikov za neželeno pošto na spletnih straneh programa WordPress. Veliko število vtičnikov je na voljo na spletu. V primeru, da niste našli takega vtičnika na samem WordPressu; ga lahko prenesete iz zanesljivega vira in ga namestite na vašo spletno stran. V zvezi s tem je mogoče preskusiti Sucuri, Spamreferralblock, WP block spam spam in druge vtičnike. Vsi spremljajo napotitev neželene pošte in jo odstranijo iz svojih spletnih mest v nekaj sekundah .

Konfigurirajte nastavitve

Ko namestite vtičnik, je naslednji korak konfiguriranje nastavitev spletnega mesta WordPress. Pred zapiranjem okna ne smete pozabiti aktivirati vtičnika. Cilj je zagotoviti, da se vsa referenčna vsiljena pošta in boji odstranijo in blokirajo vsak dan, zato morate paziti na nastavitve in jih nastaviti, kadarkoli je to potrebno.

Preverite svoje najnovejše posodobitve in ustvarite bloke po meri

Tretja in ena najmočnejših taktike je preveriti najnovejše posodobitve na svoji spletni strani WordPress in po potrebi ustvariti prilagojene blokade. S tem preprečite prihod spamov, pajkov in botov ter zagotovite varnost vaše spletne strani v veliki meri. Vedno morate paziti na posodobljene nasvete in trike, ki jih zagotavlja WordPress. Preverite, ali so bili v zadnjih nekaj dneh uvedeni novi vtičniki. Te vtičnike morate poskusiti le, če ste prepričani, da jih je veliko ljudi že poskusilo.

Oglejte si seznam blokiranih spletnih mest

Ko so zgornji koraki končani, je zadnji korak, da si lahko ogledate seznam blokiranih domen in poddomenov, ki imajo idejo o tem, katere strani so prejele veliko lažnih pogledov. Če si želite ogledati celoten seznam, obiščite račun za Google Analytics in preverite podrobnosti tam Source .

November 29, 2017