Back to Question Center
0

Zeitsparende Strategie za social media marketing (Eine Leitlinie von Semalt)

1 answers:

Die üblichen Antworten darauf, wie man sicherstellt, Social Marketing ausreichend Aufmerksamkeit und Zeit erhält, sind Delegieren, Outsourcing und Automatisierung. Vse osebe, ki delajo, imajo enake možnosti, da bi se lahko zaposlile za druge osebe

Artem Abgarian, strokovni sodelavec Semalt Digitalne storitve, tržne strategije in učinkovite tržne strategije za socialne medije,

Koliko potrebuješ?

Vsi kanali socialnih medijev so orodja. Če posameznik gradi svoj ugled z različnimi razpoložljivimi mediji, obstaja velika verjetnost, da bodo ljudje, s katerimi se srečujejo, sledili nazaj. Treba je omeniti, da uspeh družbenih medijev ni odvisen od števila spremljevalcev, ki jih ima kanal, saj ima le majhen delež oddaljenega zanimanja za to, kar lahko ponudi.

Povečajte poslovanje in ne prisotnost socialnih medijev

Najuspešnejši podjetniki se naučijo učiti svoj uspeh drugim. Poučevanje je odličen način poslovanja. Eden lahko izvaja tečaje ali se pripravlja kot svetovalci za poučevanje. Drugi kot so Sam Ovens, združujejo obe metodi. Posvetovanje in vodenje tečajev služijo kot najboljši način za širjenje sporočila in rast bogastva.

Družabni mediji ne stanejo ničesar za trženje podjetja..Prav tako je enostaven medij za uporabo. Če pa ne kaže nobenih rezultatov, mora uporabnik prekiniti uporabo. Kot podjetnik je pomembno, da se na socialnih medijih porabi čas za povezovanje s potencialnimi strankami in strankami. Vendar pa mora biti zelo usmerjena dejavnost, ki se ukvarja le z možnimi vodi in ne naključnimi spremljevalci.

Velika napačna miselnost s socialnimi mediji

Ikone socialnih medijev omogočajo uporabnikom, da se zanima za podjetnika ali njihove izdelke, da bi videli, kaj objavljajo, vendar nikoli, kar lastnik počne. Vsi privrženci, ki se niso nikoli izkazali za mimoidoče, se ne štejejo kot vodi. Še huje je, da je večina reakcij izguba časa, saj so delo avtomatiziranih robotov. Nazadnje, strokovnjaki za socialne medije na SocialMediaToday.com kažejo, da kanali socialnih medijev nimajo visokih stopenj konverzij. Ni smiselno porabiti dovolj časa na socialnih medijih, če stiki nikoli ne vidijo delovnega mesta.

Pretvarjanje socialnih medijev vodi v prodajo

Odgovor za pretvorbo družbenih medijev v prodajo je tako dolgotrajen kot katera koli druga poslovna naloga, ki vodi k večji prodaji. Naslednji teden, retweeting in podobna dejanja so obvezana, da ne prinesejo sadov. Podjetja ne bi smela porabljati veliko časa na isto. Odgovor je v resnični interakciji. Primeren način za pretvorbo »Likes« in «Follows« je kontaktiranje anketirancev po e-pošti ali telefonu. Eden se lahko odloči, da te naloge prenese na prodajno skupino.

Uničevanje družbene tržne zveri

Večina »strokovnjakov« v socialnih medijih ve, da je mogoče nemogoče storiti nekaj ur na dan za socialni marketing. Ideja za to je prodati svoje izdelke za avtomatizacijo kot edino rešitev za prilagajanje vsega v dnevnem razporedu. Socialni mediji delujejo kot orodje za osveščanje in kot tržni kanal. Če je edini cilj vključevanja v družabne medije pretvoriti privržence v kupce, je čas, da ponovno preučimo čas, porabljen na kanalu, saj ni vreden časa in truda Source .

November 28, 2017