Back to Question Center
0

Zaščita neželene pošte: Vodnik iz Semalt

1 answers:

Večina e-poštnih sporočil ima neželene pošte v svojih mapah. Razločevanje sporočil o nezaželeni pošti od tistih iz verodostojnih virov je ključna potreba za vsakega uporabnika.

E-poštna sporočila o neželeni pošti lahko vsebujejo škodljive trojance ali nameravajo narediti druga dejanja, ki oškodujejo žrtev, ki prikazuje prikrito opravilo s pozivom k dejanju. Pošiljatelji neželene pošte pridobijo dostop do vašega računalnika in vam pošiljajo e-poštna sporočila oglasov, ki jih ne želite videti. V nekaterih primerih lahko pošiljatelji neželene elektronske pošte uspevajo zagrabiti računalniško omrežje. Ta učinek jim omogoča dostop do vaših verodostojnih e-poštnih sporočil, zaradi česar lahko predstavljajo legitimne osebe. V drugih primerih lahko pošiljatelji neželene pošte pošljejo otrokom neprimerno vsebino, vključno s pornografijo.

Biti zunaj vsiljene pošte je nujno za posameznika, ki dela na spletu. Lisa Mitchell, strokovnjak iz Semalt , da ostane stran ali skenira neželeno pošto, vam svetuje naslednje ukrepe.

1. Uporabite programsko opremo za filtriranje neželene vsebine

Obstaja nekaj rešitev za zaščito pred neželeno pošto, ki preprečujejo nezaželene uporabnike neželene vsebine. Ti filtri skenirajo in zaznajo vhodna sporočila. Programska oprema lahko blokira e-poštna sporočila, ki vsebujejo neželeno vsebino in omogočajo legitimnim. Namestitev te programske opreme za blokiranje je lahko koristen učinek na stabilnost vaše spletne strani, kot tudi krepitev nekaterih vaših prizadevanj SEO.

2. Imeti e-poštni naslov za enkratno uporabo

Za osebe z delovnim e-poštnim naslovom ali e-pošto spletnega dnevnika, je nujno, da uporabljate brezplačen e-poštni naslov..Pošiljatelji neželene elektronske pošte lahko ugrabijo omrežje in poiščejo e-poštna sporočila na spletnem mestu. V tem primeru lahko pošljejo svoja sporočila, ki vsebujejo spamove e-poštnim sporočilom, ki ne vplivajo na informacije nekoga. Pošiljatelji neželene elektronske pošte uporabljajo taktike, kot so privabljanje, oglasi in freebies, ki lahko z lahkoto privabijo žrtev.

3. Ne kliknite povezav v neželeni pošti

Te povezave lahko izvajajo škodljive naloge, kot je vbrizgavanje SQL ali pritrjevanje brskalnika za zlonamerne hacks. V drugih primerih lahko te povezave izberejo kodo na pametnih telefonih, zaradi česar lahko izvajajo funkcije, kot so oddaljene tovarniške ponastavitve.

4. Filtrirajte verodostojna in sumljiva orodja SEO

Z začetkom internetnega trženja imajo pošiljatelji neželene elektronske pošte učinkovite tehnike SEO in številna orodja. Imajo veliko uspeha pri avtomatiziranju večine svojih procesov, tako kot običajne internetne tržne metode. Pošiljatelji neželene elektronske pošte imajo orodja za avtomatizacijo, ki jim lahko pomagajo prikrivati ​​tisoče veljavnih e-poštnih naslovov.

5. Ne odpirajte prilog v neželene elektronske pošte

Eden izmed najlažjih načinov za napade trojancev je odpiranje prilog, ki vsebujejo trojance. To so orodja, ki jih ustvarijo hackerji in imajo posebne naloge, ki jih izvajajo na računalniku žrtve. Ena od običajnih načinov pošiljanja neželene elektronske pošte je pošiljanje seznama, kataloga ali informacij o vozičku v obliki datoteke dokumenta v pošti.

Zaključek

Vsakdo, ki uporablja računalnik ali mobilni telefon za dostop do interneta, je predmet vsiljene pošte. Spam e-pošte prihajajo iz hekerjev z zlonamernimi bolnimi namerami na svoji tarči. Ta e-poštna sporočila lahko glede na ranljivost in neznanje žrtve kolonizirajo celotno mapo »Prejeto«. Lahko vplivajo na način delovanja spletnih strani in na koncu kradejo od uporabnika. Pomembno je, da ostanejo od neželene pošte. Neželena pošta ne more samo, da podjetje utrpi izgubo, temveč tudi zmanjša spletno mesto. S temi smernicami se lahko izognete napadom neželene pošte. V drugih primerih lahko odkrijete zlonamerno e-poštno sporočilo in ga izognete, zaradi česar se nepooblaščenec obrne na vaš e-poštni naslov Source .

November 28, 2017