Back to Question Center
0

Vodnik iz Semalt: Kako lahko vaš posel digitalno

1 answers:

Za večino podjetij predstavlja tehnološki napredek nove digitalne dobeneomejen potencial. Mnoga podjetja gredo na spletu zaradi trenda potenciala Search Engine Optimization (SEO). Kot rezultat, jebistvenega pomena za to, da podjetje sprejema internet kot nov marketinški kanal, kar lahko podjetja uspevajo dobro.

Da bi vaše digitalno podjetje uspelo na spletu, natančno upoštevajte te vidikeki ga je opisal Oliver King, vodja uspeha stranke Semalt .

1. Pametni stroji

Strojno delo hitro nadomesti človeška prizadevanja. V drugih primerih se naraščauporaba pametnih naprav. V internetu stvari (IoT) analitiki napovedujejo, da bo do leta 2020 več kot 20,8 milijarde "pametnih strojev"bo uporabljal internetno povezavo. Po najnovejši tehnologiji tipične pametne naprave imajo zmogljivosti, kot so:

  • Avtomatizacija, kot so avtomobili z lastno vožnjo
  • Sensing (kot so IoT senzorji, kot je NFC)
  • 3d tiskanje za ustvarjanje številnih 3D prikazov fizično
  • Delitev API, ki omogočajo nove spletne ekosisteme
  • Interakcije uporabnika, kot so prepoznavanje govora, prstni odtisi in

2. Kognitivno računalništvo

Umetna inteligenca (AI) prevzema delovanje pametnega stroja.Skozi medsebojno povezavo različnih tehnologij lahko kognitivni računalniki razumejo, interakcijo, učenje in razumevanje človeškega sveta..Trenutno inteligentni stroji z umetno inteligenco dopolnjujejo delo ljudi. Pomagajo pri vidikih, kot sonapovedi in vpogled v dragocene spremembe. V poslovnem svetu lahko računalniki analizirajo trende in dajo rešitevz veliko verjetnostjo uspeha.

3. Mučenje sprememb

Tehnologija je zelo dinamična, zlasti ko gre za informacijsko tehnologijo. To napredovanje pomenida morate biti pripravljeni sprejeti nove načine za boljše poslovanje. Nove tehnike lahko vključujejo večje motnje, kot sosaj najemanje več delavcev in iskanje nekaterih delavcev ni veljaven. Motnje bi lahko vključevale vaše osebje za nekaj spletnega usposabljanjatehnike, kot je gradnja spretnosti. Večina delavcev te vrste motenj ne vzame tiho. Nekateri upirajo, da je vaša dolžnostjih prepričajte o pomembnosti pristopa in dolgoročni koristi v družbi.

4. Digitalne tehnologije

To vključuje zgoraj navedene dejavnike kot tudi dobo podatkov in analitike. Novopodjetja se začenjajo zaradi številnih možnosti, ki jih prinašajo internet in računalniki. Na primer, v svetu opreme,spletna mesta personalizirajo svoje izkušnje s prečiščevanjem vsebine za svoje bralce. Iskalniki, kot je Google, imajo sposobnostnapovedovanje iskane elemente, ki ga iščete. V drugih primerih je ciljno oglaševanje prevzelo splet, kar je prineslo boljšo slikotržne analize.

Sklepna ugotovitev

Podjetja lahko na spletu pridobijo stalno ponudbo novih strank. Z SEO, uporabnikiustvarite močno prisotnost blagovnih znamk in rezervirajte zdrava mesta v SERP-jih za določen nabor ključnih besed. Ta položaj je srcespletnega trženja. Vsako podjetje poskuša doseči ta učinek. Zgoraj navedeni dejavniki lahko spodbudijo vaše podjetje k vključitvidigitalna platforma o nekaterih ključnih vidikih, ki jih ima podjetje Source .

November 27, 2017