Back to Question Center
0

Semalt razkriva usmerjeno smer CTA gumbov

1 answers:

Pri izvajanju elektronskega poslovanja optimizirajte vsebino spletne strani za dobrovidljivost iskalnika je ključni atribut. Mnoga podjetja so uspela na spletu z učinkovito uporabo SEO in drugih digitalnihtržne strategije. Vidiki, kot so izbira vsebine in optimizacija logotipa, so pomembni pri določanju, kako se bo spletna stran obnašalana SERP-jih. Po posodobitvi Googlovega algoritma januarja 2017 so vsebine, ki jih Google danes daje veliko težo, vsebinskopomembnost, prijaznost do mobilnih naprav in uporabniška izkušnja.

V uporabniških izkušnjah je Max Bell, upravitelj uspeha stranke Semalt Digitalne storitve priporoča naslednje:

  • Spletno oblikovanje, ki je estetsko za uporabniško oko.
  • Enostavnost navigacije (do glavne zamisli).
  • Vsebina, ki ustreza namenu ali potrebi uporabnika.

Glede na te dejavnike morajo biti izkušnje pri uporabi spletne strani ključniskrbi pri razvoju spletnih vsebin. Posledično naloge CTA ustvarijo veliko potrebo po tem, kje naj se postavijo pomembni gumbi. Zanpr. gumbe za poziv k dejanju. Ta gumb od obiskovalca zahteva, da naredi pomembno nalogo na spletni strani, kot je nakup, naročanjeali prenesti. Naslednje namige lahko uporabite za namestitev CTA: preprosta naloga:

1. Prevleka

CTA umestitev mora upoštevati zasnovo spletne strani. UX bi moralostane čim bolj estetsko s tipko CTA..Nekateri modeli lahko podpirajo postavitev gumba nad greben in druge pod njim. V drugihprimeri, dolga spletna stran vključuje CTA na zgornjem in spodnjem delu strani. Krajše spletne strani imajo omejene položaje, s katerimi lahko kličeteakcijski gumb.

2. Namizje in mobilna mesta

Glede na januarsko posodobitev bo Google posvečal več pozornostimobilnost prijaznost spletne strani. Ko delate SEO, obstajajo določene funkcije oblikovanja, ki jih vključite na mobilno napravo in nena namizju. Na primer, dolžino vsebine. Glede na raziskave so številni uporabniki namizja raje dnu CTA gumb. V Ljubljanienako študijo, ljudje enostavno izvajajo dejanja CTA na mobilni napravi, še posebej, ko je gumb CTA na vrhu strani.

3. Leva ali desna stran

V večini primerov (če ne vsi) gumbe za klic v akciji služijo strankamko je na pravem vidiku spletne strani. Glede na vidno ostrino bo uporabnik, recimo kupec, kliknil stran na koncu ali desno zgorajkotiček. Ta zasnova daje prednost ljudem, ki počnejo razvoj mobilnega spletnega mesta. Pametni telefoni imajo lastno značilnost postavitve menijev na levi, kar omogočaza postavitev desne strani gumba.

Sklepna ugotovitev

Pri elektronskem poslovanju, edinstveni vidiki spletnega oblikovanja SEO in gumbpostavitev igra ključno vlogo. Dobra spletna stran mora biti sposobna spremeniti obiskovalca v kupca s ključnimi vidiki spletnega mesta. Ko aobiskovalec klikne vašo povezavo, proces AIDA (Pozor - zanimanje - želja - akcijo). Ta postopek bi moral voditi skozi mesta, ki ste jihpostavite potrebne gumbe, kot so gumbe za klic na delovanje. Gumbi CTA lahko zasedajo vidne lokacije znotraj vaše spletne strani. Te lokacijevključujejo področja, kot so znotraj strani ali na pravo mesto za mobilne uporabnike. Vmesnik, ki ni ravno naravnost, lahko izgubi dragoceno vrednostpromet, ki škoduje vašim prizadevanjem SEO. Z uporabo teh nasvetov za umestitve CTA se lahko vaše konverzije znatno povečajo Source .

November 27, 2017