Back to Question Center
0

Semalt: Prednosti sledenja odzivom uporabnikov na vašo vsebino

1 answers:

Socialni mediji so postali ključno orodje za širjenje idej na spletu. Ocenjenih 50.000 misli vsakega posameznika vsak dan je pomembno sredstvo za gradnjo informacij na spletu, tudi z minimalno uporabo SEO, vendar le, če je vsebina smiselna. Dobre ideje rastejo spletni promet. Spletni obiskovalci izbirajo informacije in jih delijo prek različnih spletnih platform.

Jason Adler, Manager za uspeh strank Semalt Digitalne storitve, navaja, da je proces ustvarjanja privlačne vsebine, ki privlači resnično občinstvo, zahtevna publika ceniti prispevke komentarjev. Nekateri načini, ki jih občinstvo uporablja za skupno rabo spletne vsebine, vključujejo naslednje reakcije:

Spamming: Vsebina, ki ni razumna in ne prispeva k povpraševanju občinstva, je zelo verjetna, da je neuporabna in zato neželena. Spamming vsebine jo odstrani iz prihodnje interakcije s spletnim uporabnikom.

Preskakanje: Pisatelj vsebine, ki na spletno stran združuje pomembne in nepomembne gradiva, bralcu otežuje čas. Uporabnik preskoči nepomembno vsebino in poišče, kaj je zanj koristno. Če je vsebina stalno slaba, se pisatelj sčasoma odpisa.

Skeniranje: Ko bralec sumi na pomembnost spletne vsebine, ki jo brskajo, naj izberejo vse, kar je pomembno, medtem ko preskočite preostanek vsebine.

Zaustavitev: Če se članek dotakne čitalcev, lahko preneha razmišljati o elementu, ki se glasi, in se osredotoči na njihove osebne ali strokovne težave.

Shranjevanje: Dobra vsebina, vredna navajanja ali prihodnjega obiska, je vredna varčevanja za hitro iskanje.

Premikanje: dotika vsebine vpliva na vrednosti in značaj bralnika. Njihova stališča in pristop k normalnim življenjskim premikom.

Pošiljanje: Bralci lahko delijo vsebino, če menijo, da je to ne samo koristno, ampak tudi drugim.

Širjenje: Pospeševalna vsebina se razširja prek spletnih dnevnikov in socialnih medijev. Vsebina doseže veliko ljudi prek osebnih medijskih platform.

Naročanje: Ko so bralci zadovoljni z vsebino, je njihova končna oblika izražanja zaupanja, da se v prihodnje naročite na spletno stran za več vsebin.

Obstaja nekaj premislekov, preden objavite vsebino na spletu, če bi moral dobiti dober odziv.

1. Pozna ciljno skupino

Poznavanje občinstva je bistveno za zagotovitev, da ima vsebina pozitivne bralce. Pisma bi se morala osredotočiti na občinstvo in ne na pisatelja. Spoznajte, kdo je občinstvo, njihovi interesi in njihova skrb v tem trenutku.

2. Razumevanje ciljev

Pomislite na cilj vsebine in ocenite članek, če bo SEO veljal.

3. Uporabite ustvarjalnost

Po pridobivanju temeljnih informacij o materialu in občinstvu se osredotočanje na ustvarjalnost ustvarja privlačne vsebine, ki izpolnjujejo zastavljene cilje. Kreativnost pomeni edinstvenost vsebine in idej, ki ustrezajo zahtevam občinstva. Članek mora biti ustrezen in primerne dolžine ter naložen z mehanizmom SEO.

4. Cenim povratne informacije

Po objavljanju vsebine na spletu sledite odzivom občinstva, da ocenite. Vključite dragocene povratne informacije v prihodnje pisanje, medtem ko sprejmete kritike za izboljšanje. Občinstvo izraža svoje reakcije s pomočjo zgoraj navedenih načinov.

Bodite ustvarjalni, sledite občinstvu in uporabite mehanizme SEO za povečanje prisotnosti na spletu Source .

November 28, 2017