Back to Question Center
0

Semalt opozarja na nevarnost polnjenja ključnih besed

1 answers:

iskalnikov kritizirajo polnjenje ključnih besed, in to ni več praksa belega klobuka SEO. Bilo je časov, ko je polnjenje ključnih besed dobro deloval za uvrstitev spletne strani na internetu. V tistih časih bi iskalniki, še posebej Google, lahko hitro manipulirali z uvrstitvijo strani s polnjenjem ključnih besed. Spletna mesta so uvrščena v veliko število glede na to, koliko ključnih besed so imeli. Tudi če ključne besede niso bile povezane z nišo spletnega mesta, je še vedno užival uspeh, saj je Google izboljšal svojo splošno razvrstitev. V tistem času lahko zlahka prikrijejo navadne in neumne ključne besede znotraj ustreznih barv ali belega ozadja. Seveda je to povzročilo grozno uporabniško izkušnjo, saj večina ljudi ni iskala spletnih strani, ki so se pred njimi odpirala. Google in drugi iskalniki so nato začeli filtrirati ključne besede na spletnem mestu, ker so bila vsa ta spletna mesta brez informativne in vsebinske vsebine.

Posledice polnjenja ključnih besed in prekomerne optimizacije:

Julia Vashneva, višja direktorica uspeha za stranke Semalt Digitalna agencija, opozarja, da je polnjenje ključnih besed zdaj obravnavano kot taktika taktike črne klobuke in je strogo prepovedano. Naj vam tukaj povem, da bo imel le nekaj koristi in vaša stran ne bo mogla uresničiti uspeha na dolgi Prej ali slej bo Google kaznoval vaše spletno mesto, če bo ulovil, da napišete ključne besede. Obstajajo možnosti, da bodo vaše strani razvrščene na lestvici ali pa se bodo odstranile v celoti.

Matt Cutts, strokovnjak za Google, je pred nekaj meseci opozoril vse spletne skrbnike in blogerje o praksi črnega klobuka SEO, zlasti ključnih besed in nad optimizacijo. Družba poskuša igrati ključno vlogo pri odstranjevanju in kaznovanju vseh spletnih strani, ki redno vsebujejo ključne besede. Google, Bing in Yahoo! celo strogo prepovedujejo optimizacijo.

Google poskuša narediti Google Bot pametnejši kot prej in podjetje je proti prekomerni optimizaciji in polnjenju ključnih besed. Tako na eni strani ne smete uporabljati različnih ključnih besed, saj bo velikanski iskalnik prepovedal vaše spletno mesto za celo življenje. Z drugimi besedami, lahko rečemo, da Google ne bo naklonjen polnjenju ključnih besed za vsako ceno in je nevarna igra. Morda vas ne bo vodilo nikamor in vaše podjetje bo uničeno.

Google in drugi iskalniki ne marajo strategij za črno klobčijo, še zlasti ključne besede, ki jih vsebujejo, in želijo, da spletni skrbniki ne bodo premagali svojih algoritmov s takšnimi neumnimi tehnikami. V svoje izdelke varno vstavite ključne besede, gostota ključnih besed pa mora biti med dvema ali petimi odstotki. Namesto da bi uporabljali iste ključne besede veliko časa, bi morali uporabljati tako kratke kot tudi kratke repne in dolgoročne ključne besede in besedne zveze v vseh člankah, da bi jim dali bolj impresiven in profesionalen videz. WordStream svojim strankam ponuja veliko orodnih vrstic za SEO, ki vam pomagajo pri ustvarjanju kratkih in dolgoročnih ključnih besed in različic repa ter hraniti zapise o tem, koliko ključnih besed ste uporabili za doseganje želene ravni gostote. Druga ideja je, da izvajate sopomenke in iskalniki ne bodo našteli vaše spletne strani Source .

November 29, 2017