Back to Question Center
0

Semalt Expert: sporočila HubSpot

1 answers:

Max Bell, Manager za uspeh strank Semalt , pravi, da imajo vse povezave, poslane v e-poštnih sporočilih od HubSpot, parametre sledenja identitete. Ti parametri sledenja identitete nam pomagajo, da dobimo idejo o tem, kdo klikne in branje naših člankov. Vsi ti parametri so edinstveni in prihajajo v obliki hsenc in hsmi. HubSpot jih uporablja, da se prilagodijo v storitvi Google Analytics. Vse to vam lahko prinese dobre in zanesljive analitične podatke in vam bo jasno, ali ste dobili svoje edinstvene poglede na svoje objave ali ne.

Filtriranje prometa v storitvi Google Analytics

Najpogosteje ljudje ne vedo, kako filtrirati promet v storitvi Google Analytics. Naj vas tukaj obvestim, da Google Analytics uporablja posebne kode za sledenje, da bi vedel vse o svojih notranjih in zunanjih povezavah. S temi povezavami lahko dobite idejo o tem, kdo obišče vašo spletno stran in kako uporabniki medsebojno delujejo z vašimi spletnimi stranmi. Ker se notranji vzorci prometa razlikujejo od vzorcev zunanjega prometa, boste morali vsakič, ko se prijavite v račune Google Analytics, preveriti posodobljeno poročilo o analizi. Na primer, če imate spletno mesto za zabavo ali e-poslovanje, lahko notranji promet vsebuje povezave za testiranje stresa, ki vam pošiljajo, da preverite verodostojnost vaše strani. Zagotoviti morate, da je število zadetkov, ki jih dobite na spletnem mestu, konstantne..Če opazite, da vaša stran danes prejema veliko število pogledov in da njihovi viri niso znani, morate sprejeti resne ukrepe in zagotoviti, da zadetki prihajajo iz dejanskih krajev, kot so iskalniki ali družabni mediji.

Ustvarjanje IP filtrov

Večina ljudi ne ve, da je ustvarjanje filtra za intelektualno lastnino zelo pomembno. Če želite preprečiti nepomemben promet, morate vedno ustvariti notranje filtre prometa in onemogočiti ali blokirati naslove IP, s katerimi niste seznanjeni. Za to morate preveriti seznam sumljivih IP-jev v Googlu in jih blokirati v razdelku skrbnika omrežja.

Prepričajte se, da deluje filter

Ko sledite zgornjim korakom, je naslednji korak zagotoviti, da vaši filtri delujejo pravilno. Za to morate preveriti pristnost in verodostojnost različnih vrst filtrov in shraniti tiste, ki vam najbolj ustrezajo. Če želite ugotoviti, koliko prometa prispeva na vaše spletno mesto, lahko uporabite tudi možnost Googlovega pripomočka za oznake ali ustrezno razširitev brskalnika. Vse to je mogoče le, če vaši filtri delujejo pravilno, njihova pristnost pa je bila preverjena. Možnost snemanja pripomočkov z oznakami vam lahko pomaga analizirati podatke storitve Google Analytics; v primeru, da nekateri zadetki prihajajo iz neznanih naslovov IP, jih lahko takoj blokirajo, tako da vaše spletno mesto prejme kakovostne oglede in unikatne zadetke.

Omejitve filtrov

Filtri so lahko uničujoči, če jih niste pravilno ustvarili ali če njihove spremembe niso bile storjene v skladu z Googlovimi pravilniki. Filtri zahtevajo en dan ali dva za popolno aktiviranje. Torej v tem obdobju ne bi smeli storiti optimizacije iskalnikov in ne bi smeli prilagajati strani. Ko bodo filtri aktivirani, boste videli URL-je v storitvi Google Analytics in verjetno bodo prejeli pristne poglede Source .

November 28, 2017