Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako voditi Awesome Marketing vsebino

1 answers:

Pred nekaj tedni je objavljena vsebina na blogu 60 Second Marketer, ki je poudaril resnico, povezano s trženjem vsebin. Objava je bila osredotočena na to, da trženje vsebin sam po sebi ne bo pomagalo rešiti vseh vaših težav.

Popolnoma kot trženje vsebin je pretvarjanje spletnih obiskovalcev v stranke, je le eno orodje v strategiji trženja. Plačano iskanje, neposredni odziv, mobilni marketing in prikazni oglasi so nekatera druga orodja, ki se uporabljajo pri trženju.

Jason Adler, upravitelj uspeha stranke Semalt , si deli svoje izkušnje na tem področju.

Velik plus iz delovnega mesta, ki sem ga opravil pred nekaj tedni, je, da je sprožila želeno razpravo med družbo 60 Second Marketer. Kljub temu sem zamudil veliko težavo, s katero se srečujejo prodajalci vsebin. In ta izziv je v obsegu, na kaj je vaša pozornost namenjena.

Večina prodajalcev vsebin se sooča z izzivom osredotočanja na eno samo vprašanje. Obstaja nešteto parametrov, ki lahko pritegnejo pozornost prodajalcev vsebin.

V situacijah, ko ste zaposleni, da bi dobili e-knjigo, oglaševalsko akcijo s socialnimi mediji, objavo v spletnem dnevniku in infografsko akcijo, je najbolj kritičnih parametrov vašega posla enostavno. Kot tak je preprosto izboljšati svojo akcijo, tako da se osredotočite na napačne težave.

Preden razpravljamo o vprašanjih, na katere se morate osredotočiti, naj vam predstavim nekaj pomembnega.

Direktorji se ne ukvarjajo s kampanjami za vsebinsko trženje. Izvršni direktor sprosti pismo, preden se pripravi letno poročilo, kjer zagotavlja globlji vpogled v glavna vprašanja, ki vplivajo na podjetje, in ukrepe, ki bodo uporabljeni za reševanje vprašanj. V tem pismu se direktor osredotoča na eno temo, prikazano spodaj.

Večina prodajalcev vsebin se bolj osredotoča na taktike, kot so objave v spletnem dnevniku in e-knjige, namesto da bi pozornost namenili pridobivanju strank in rasti prihodkov.

Naslednje težave vam bodo pomagale pri uspehu pri izvajanju oglaševalskih akcij z vsebino:

Analizirajte krajino - vprašajte kolege sodelavce, kar menijo, da so najpomembnejša področja osredotočenja. Večina jih pričakuje, da govorijo v taktičnih pogojih in ne kot objektivni.

Re-energizirajte svoja prizadevanja - poskrbite, da vaše osebje to razume, ne glede na pomen taktike, ni pomembno, če se ne osredotočite na rezultat. V tem pogledu je želeni rezultat pridobiti nove stranke z namenom optimizacije dobička.

Spremljajte svoj napredek - spremljajte število krat v tem tednu, ko odstopate od osnovnega cilja pridobivanja novih strank. Več pozornosti usmerite na cilje rastočih prihodkov. Ne osredotočajte se več na taktiko. To ne pomeni, da taktike niso ključne ali pa bi morali od njih odtisniti oči. To preprosto pomeni, da bi se morali bolj ukvarjati s končnimi rezultati.

Ali se vse to poveže z vami? Upam, da bo. Ta teden me obveščajte o vaših rezultatih. Zaskrbljen bom glede vaše perspektive in misli o tem vprašanju, ko plujemo čez četrto in zadnjo četrtletje leta Source .

November 28, 2017