Back to Question Center
0

Semalt Deli utemeljeno prakso, kako se znebiti RDN / Trojan.worm

1 answers:

Če ste uporabnik operacijskega sistema Windows 10, potem lahko tvegate okužbo z zlonamerno programsko opremoznan kot RDN / Trojan.worm. Poznavanje pravilnega načina odkrivanja in odstranjevanja tega virusa je zelo pomembno, saj bodo nekateri scammers skušali prevarativ prepričanje, da ste okuženi, tako da jim boste plačali denar, da bi ga "odstranili". V resnici bodo vzeli denar in narediliabsolutno nič, ker niste bili okuženi na prvem mestu. Dobro pravilo, da bi se izognili takšnim situacijam, je, da bi morali le zaupatisporočil iz lastne protivirusne programske opreme. Morebitna druga sporočila lahko povzročijo vtičnike in razširitve, ki jih uporablja vaš spletni brskalnik.Če se ti nanašajo na vas, poskusite ponastaviti svoj brskalnik, da odstranite te nezaželene elemente.

Ivan Konovalov, vodja uspeha stranke Semalt Digitalne storitve ponuja vse, kar morate vedeti, da se izognete okužbi z RDN / Trojan.worm.

RDN / Trojan.worm je eden najbolj nevarnih računalniških virusov na svetu, tako da česumite, da je vaš računalnik okužen, potem morate biti previdni. To je Trojan, kar pomeni, da brez njega pride na vaš računalnikga uresničite, nato pa napade s prikrite, zato morda ne boste opazili škode, ki jo to počne.

Ta virus deluje tako, da napadne sistemske datoteke na vašem računalniku. V izogibodkrivanje, prva stvar tega virusa je blokirati vašo protivirusno programsko opremo. Ko je to onemogočeno, začne izbrisati pomembnosistemske datoteke, kar pomeni, da se bo vaš računalnik zrušil..Poleg tega virus lahko napade svoje osebne mape, tako da, če nimatevarnostne kopije vaših pomembnih datotek, potem bi jih lahko izgubili večno. Težava je, da je edini način za trajno odstranitev virusada izbrišete okužene datoteke, zato boste morda morali shraniti računalnik, če boste morda morali izgubiti nekaj ali vse vaše osebne datoteke. Nekateri uporabnikiki so doživeli ta virus, so poročali, da zlonamerna programska oprema lahko vpliva tudi na spletne brskalnike, zaradi česar se lahko zamrznejo. Ponovno začniteRačunalnik ne bo uporabljal za reševanje teh težav v brskalniku, saj bodo še vedno tam, ko se računalnik ponovno zažene. Če želitezaprite zamrznjeni brskalnik, nato pa to storite pri upravitelju opravil (dostopajte prek ctrl + alt + delete).

Poznavanje razlike med prevara in resnično zlonamerno programsko opremo

Povejte razliko med con, ki vas bo poskušala prepričati, da je vašaračunalnik je okužen, pravi virus pa mora biti precej enostaven. Lažna opozorila se bodo odprla, medtem ko uporabljate spletni brskalnik in bodo verjetnone nosite imena vaše protivirusne programske opreme. Te lažne pojavne okne bodo povezane z zlonamerno spletno stranjo ali nezaželenim vtičnikom.Vaš brskalnik nima možnosti skeniranja vašega računalnika, zato, če je to sporočilo povezano z vašim brskalnikom, ga morate nemudoma prezreti.Poskušajo vas prestrašiti, ker verjamejo, da je vaš računalnik v nevarnosti, in potem poskušajo prepričati, da delite z denarjem, da bi rešilineobstoječi problem. Morda prenašajo kontaktne podatke (na primer telefonsko številko), da bi stopili v stik z "strokovnjaki", ki lahko "pomagajo".Ljudje, s katerimi se boste pogovorili, če boste stopili v stik z njimi, bodo vedno scammers, ki bodo poskušali vzeti denar od vas. To se lahko zgodi na katerem koli spletubrskalnik, zato med brskanjem po spletu vedno bodite previdni, če prejmete takšno sporočilo.

Če prejmete opozorilo iz prave protivirusne programske opreme, kot je Norton ali McAfee(ali podobne znane blagovne znamke), potem je to treba bolj resno. Sledite tem opozorilom s skeniranjem računalnika z uporaboprotivlomna programska oprema. Če je vaš računalnik povezan z internetom, potem je ogrožen zaradi zlonamerne programske opreme, zato upoštevajte opozorila iz dejanskega protivirusnega programaprogramsko opremo resno. Samo budite pozorni proti soustvarjalcem.

Odstranjevanje RDN / Trojan.worm

Če imate razlog, da verjamete, da je vaš računalnik lahko okužen, potem stebi morali uporabljati strokovno orodje za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Tudi če se "zlonamerni program" izkaže za ponaredek, je vedno bolje biti varen kot žal.Za odstranitev RDN / Trojan.worm (ali druge zlonamerne programske opreme) sledite temu vodiču:

 • Z uporabo računalnika, ki ni okužen, prenesite datoteko za namestitev SpyHunterja.
 • Prenesite datoteko na okužen računalnik in jo zaženite. Prikaže se poziv,in ravnokar pritisnem gumb RUN, ko to počne..
 • Nastavite jezik, ki ga želite. Pritisnite OK.
 • Pritisnite CONTINUE
 • Pritisnite I ACCEPT. Pritisnite CONTINUE .
 • Počakajte, ko je nameščen SpyHunter.
 • Ko se namestitev konča, kliknite EXIT.
 • Znova zaženite računalnik v varnem načinu. Ko je namizje naloženo, uporabiteProgramska oprema SpyHunter. Kliknite gumb SCAN COMPUTER NOW, da programski opremi omogoči skeniranje celotnega sistema.
 • Počakajte, medtem ko SpyHunter opravi to skeniranje.
 • Po skeniranju bo programska oprema prikazala vse grožnje, ki so bile odkrite na vašem računalniku.Uporabite gumb z oznako FIX THREATS, da očistite računalnik z zlonamerno programsko opremo.
 • Ko grožnje odstranite, znova zaženite računalnik. Če težava še vedno obstajako znova zaženete računalnik, poiščite pomoč strokovne podporne skupine.

Sklepna ugotovitev

Malware (in prevara "malware") je skupna grožnja večini uporabnikov računalnikov. Ko boste imelije bila okužena, najpomembnejša stvar je, da se takoj spoprime z njo. Več časa čakate, več škode, ki bi jo lahko naredil. Vedno se prepričajtenarediti kopije pomembnih dokumentov, ker ne veste, kaj bodo Malware uničili.

Ali je ta virus resničen ali pa samo prevara, profesionalna orodja proti zlonamernim programomučinkovit način reševanja morebitnih težav. Delujte čim prej, da zaščitite računalnik in podatke Source .

November 28, 2017