Back to Question Center
0

Nekaj ​​preprostih nasvetov iz Semalt Za tiste, ki se želijo spopasti z zlonamerno programsko opremo Awesomely

1 answers:

Pred nekaj leti je Cyphort poročal, da so se spletne prevare povečale za 400% v primerjavi s prejšnjimi leti. Malvertizme so najbolj tipi oglasov, ki okužijo računalniške sisteme v velikem številu. Ko kliknete na te oglase, ste verjetno žrtev virusov in zlonamerne programske opreme.

Alexander Peresunko, Semalt Manager za uspeh strank, opozarja, da napadalec izvaja takšne strategije za krajo vaših osebnih podatkov in vašega denarja. Plačajo za oglasni prostor, da se njihova zlonamerna programska oprema prilagodi oglasom. Tako kot e-poštni naslov za lažno predstavljanje, malvertizatorji vsak dan poskušajo uporabnike okužiti v okuženih oglasih.

Malvertizers uporabljajo trženjske strategije

Res je, da oglaševalske mreže ponujajo celovit način napadalcem, da prilagodijo svoje zlonamerne in nevarne oglase. Nekatere družbe, da so ti oglasi vidni 24 urno samo za denar. Ko uporabnik vstavi nekaj ključnih besed v iskalno polje, je verjetno usmerjen v zlonamerne oglase. Ti oglasi se večinoma pojavljajo v obliki pop-up oken in vsebujejo številne zlonamerne programe in viruse. Ti bi pritegnili vas s ponudbo nekaj lepih zneskov za odgovor na več vprašanj ali klikom na priložene povezave. S temi oglasi napadalci vsak dan usmerijo veliko ljudi, zlasti multinacionalne družbe, varnostne agencije in bolnišnice.

Kako se izogniti malvertizmom

Eden glavnih izzivov je, kako se izogniti zlorabam..Tukaj smo govorili o nekaj stvareh, ki jih morate zapomniti.

Posodobljeni brskalniki

Najprej morate redno posodabljati svoj brskalnik. V zadnjih nekaj mesecih so malvertisements služili Angler izkoriščajo kompleti. To je posebna vrsta zlonamerne programske opreme, ki zaklene vaš brskalnik in lahko omeji vaš dostop do interneta. Najlažji način, da to popravite, je posodobitev brskalnikov in vtičnikov enkrat na teden. Posodobljeni brskalnik ne bo okužen z zlonamerno programsko opremo in virusi.

Protivirusni program

Ne bi bilo napačno reči, da ni protivirusnih programov. Skenirajo svoje sisteme in vam pomagajo izogniti zlonamerni programski opremi in virusom v veliki meri. Protivirusni programi delujejo kot sloj obrambe pred zlonamerno programsko opremo in okuženim oglaševanjem.

Ad blokatorji

Vedno morate uporabljati blokatorje oglasov, ki vam pomagajo, da odstranite vse okužene oglase. Ko gre za uporabo spletnih mest, večina oglasov vsebuje zlonamerno programsko opremo in viruse, edini način, kako se jih znebiti, je vklop vašega oglaševalskega oglaševalca. Nekatere spletne strani pa ohranjajo svoje prihodke in ustvarjajo veliko denarja, tako da zagotavljajo varne in varne oglase. Iskanje takšnih spletnih mest je težko, zato je bolje imeti ad-blocker in ga posodabljati .

Ikone za zaklepanje brskalnika

Nazadnje, vendar ne manjkajte, lahko poskusite zakleniti ikone, ki ponavadi pred URL-ji v iskalnem polju svojih brskalnikov. To je preprost in varen način, brskalniki, ki jih lahko dodate, so Mozilla, Google Chrome in Firefox. Ko varna spletna mesta HTTPS povlečejo vsebino iz nezaščitenih platform HTTP, boste verjetno vnaprej obveščeni o tem v nekaj sekundah. Na primer, Mozilla opozori uporabnika na vsa dva od desetih ikon za zaklepanje, tako da lahko ostanejo varni na spletu Source .

November 28, 2017