Back to Question Center
0

Moč osebnih izkušenj s strankami & mdash; Trženjska praksa iz Semalt

1 answers:

Vsaka spletna stran ali velika podjetja je vse o svojih tržnih tehnikah. Večina e-trgovine se približuje cilju, da pridobijo svoje stranke iz spleta. Kot rezultat, najemajo storitve digitalnega trženja, kot so vsebinsko trženje, socialni marketing (SMM), backlinking in optimizacija iskalnikov (SEO). Večina trgovcev na drobno, ki imajo spletno platformo, lahko uporabijo katero koli od teh tehnik, da bi dobili bogastvo od vedno večjega števila uporabnikov interneta. Ta položaj pojasnjuje, zakaj večina spletnih ustvarjalcev izvaja številne preizkuse, s katerimi pridobi povratne informacije o tem, kako se spletna stran počuti ali deluje.

Nik Chaykovskiy, višji direktor za uspeh kupcev Semalt , deli svoj strokovni pogled na pomen prilagajanja izkušenj s strankami, da bi dosegel uspeh pri trženju.

Google je posodobil algoritem letos januarja. Nekateri dejavniki, na katere so se strinjali, vključujejo pomembnost vsebine, namen uporabnika, prijaznost do mobilnih naprav in vključitev informacijske grafike, na primer videoposnetkov. Uporabniška izkušnja je jedro postopkov internetnega trženja. Trženje prečka vrzel med prodajalcem in stranko. Omogočanje vaših zaposlenih z nekaterimi orodji in znanjem o digitalnem trženju lahko dobro vpliva na vsebino spletne strani, ki vpliva na odločitev kupcev.

Nekatere koristi personalizacije

Prilagoditev lahko pomaga podjetju ostati na konkurenčnem položaju v vaši niši. Obiskovalci spletnega mesta se odločijo, ali so storitve dobre ali slabe. Ta položaj pomeni, da lahko osebno poznate svoje občinstvo in dajete oglase in vsebino, kar je pomembno za njihove strasti, lahko vaše spletno mesto dodatno vpliva na druge spletne strani. V drugem smislu lahko ta personalizacija vključuje nekaj uporabnih nasvetov, ki lahko uporabnik čustveno poveže z blagovno znamko, ki jo oglašujete. Kot rezultat, obstajajo številni razlogi, zakaj lahko osebne informacije koristijo vaši spletni strani.

Podjetja izboljšajo odnose med podjetji in strankami s pomočjo personalizacije. S to tehniko lahko podjetje pridobi veliko strank, ki spremenijo obseg prodaje in veliko denarja odjemalcev iz spleta. Tako kot zdrava razmerja, kupci izberejo, da se držijo podjetij, ki poskušajo doseči premik, da jih dosežejo. S podjetjem morajo zgraditi ugled, tako da lahko povečajo obseg njihove prodaje in povečajo zvestobo strank.

Analitiki in meritve so kritični

Podatki so odločilni dejavnik pri zbiranju informacij za podjetja. Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da v model vključite metodo, ki vam lahko zbira dragocene podatke za vaše spletno mesto. Kot rezultat, lahko najdete pomembne vpoglede, da prilagodite informacije za tesno spremljanje s stranko. V drugem primeru e-marketing in druge tehnike SEO zahtevajo, da uporabnik prejme e-poštno sporočilo, ki je osebno. Splošna e-poštna sporočila ubijajo morale kupcev in jih nagibajo k temu, da se jim izognejo z uporabo določenega spletnega mesta.

Naučite zaposlene, da ponujajo najboljše storitve

Svojo tržno ekipo morate pripraviti na odgovornost, da strankam zagotovijo najboljšo izkušnjo s strankami. Ko oseba od vašega oglasa razvije zanimanje in klikne povezavo do vaše spletne strani, želi kupiti. Preoblikovanje tega zanimanja v akcijo je nujno. Ta učinek zahteva odlično izkušnjo strank za ustrezno izvedbo Source .

November 28, 2017