Back to Question Center
0

Esperto Di Semalt Specifica Le Ragioni Urgenti Per Ottenere Ocene strank

1 answers:

Konkurenca za stranke na spletnem poslovnem področju še naprej postaja strožjadneva. Samo podjetja, ki so vzpostavila prave marketinške strategije, lahko uspejo pridobivati ​​več strank. Eden najboljšihNačini pozicioniranja vašega podjetja v uspeh je z zbiranjem čim več pregledov strank.

Najuspešnejša podjetja na svetu imajo tone pregledov, tako pozitivnihin negativne, objavljene na spletu. Pomagajo novim kupcem, da dobijo jasno perspektivo izdelka ali storitve in se odločijo, ali bodo kupiliali pa se pomaknite do naslednjega ponudnika.

V turistični in gostinski industriji turistom pomagajo vedeti, katere hotelein restavracije za kosilo v, kot tudi najboljše atrakcije atrakcija za obisk.

Tu je štiri razloge, ki jih je opredelil Ivan Konovalov, vodilni strokovnjak iz Semalt , zakaj so ocene pomembne za podjetja:

1. Zgradite zaupanje in verodostojnost

Več kot 68% tisočletnikov zaupa spletnim pregledom, da jim pomaga pravilno kupiti Odločitve so objavljene na 34%, ki računajo na televizijsko oglaševanje pri nakupih. Ta statistika pomeni, da več pregledov imateobjavljeni na spletu na različnih platformah, kot je Yelp, večje so možnosti za pretvorbo obetov v nakup kupcev.

2. Povečajte prodajne in stranske menjave

Seveda, nakupni vodniki in opisi izdelkov lahko pomagajo vašemu podjetju rasti, vendar lahkopridobite več rezultatov, tako da imate resnične preglede strank o vaših izdelkih, storitvah ali družbi na splošno. Študije kažejo, da je verodostojna strankapričevanja povzročijo 18-odstotno povečanje prodaje.

Poročila so prav tako razkrila, da stranke, ki si vzamejo čas za branje uporabniškega izdelkaali pregledi storitev kažejo stopnjo konverzije za 133%. Temeljni razlog za te statistične podatke je, da so ocene potrošnikov zaupane 12-krat več kot opisi izdelkov, ki jih proizvajalci objavijo na spletu.

3. Povečanje ozaveščenosti o izdelkih

Za učinkovito konkuriranje drugim podjetjem, ki ponujajo podobne izdelke in storitve, moraš najti načine za ustvarjanje buzz in nenehno povečevanje ozaveščenosti o izdelku. Pozitivne ocene bodo prikazale pozitivno sliko vašega podjetja na stranke.

Po drugi strani pa bodo negativni pregledi, če se bodo odzvali strokovno, ustvarili odlično buzz okoli svoje blagovne znamke, ki jo lahko izkoristite za ustvarjanje več prodaje in povečanje ozaveščenosti o izdelku. Namesto da bi ignorirali aliče izbrišete negativne preglede, jih morate profesionalno odzvati. Na primer, zahtevajte, da poster stopi v stik s podporno skupino inrešiti problem. Ko je vprašanje rešeno, prosite plakata, da odgovori na svoj komentar, da pokaže druge potencialne strankeda vas skrbi za svoje stranke in ste pripravljeni storiti vse, kar je mogoče, da zagotovite, da bodo dobili vrednost za denar.

4. Prispevajte v Google Ranking

Vsako podjetje, ki ima spletno stran, neutrudno dela, da bi se na prvem mestu prijavilstran z rezultati iskanja z iskalnikom. Večina SEO strokovnjakov iz Semalt je ideja, da pregledi prispevajo k 10% uvrstitve v Google.Več pregledov, ki jih pridobite od strank, večje so možnosti za pridobitev visokega uvrstitve na SERP-je.

Mnenja so ključnega pomena za vaše podjetje. Spodbujajte stranke, da pošljejo povratne informacije zagotavljanje spodbud, kot so popusti pri njihovem naslednjem nakupu Source .

November 27, 2017