Back to Question Center
0

Dragocena praksa iz Semalt: Kako nastaviti oglaševanje v socialnem mediju za uspeh

1 answers:

Nihče ne more izpodbiti dejstva, da so družabni mediji najboljša platforma, s katero blagovna znamka lahko doseže generacijo Z (iGeneration) in tisočletje. Pravzaprav je 95% vseh odraslih, starejših od 18 do 34 let, bolj verjetno razmišljalo o nakupu od blagovne znamke, ki je bila potrjena na socialni platformi, ki jo uporabljajo.

Kadar gre za trženje, lahko vedno upoštevate plačano oglaševanje v družabnih omrežjih. Ponuja odlično donosnost naložbe z minimalnimi izdatki. To omogoča dobro branje za mala in srednje velika podjetja ter zagon, ki nima finančne mišice za vzpostavitev velike kampanje.

Glede na to je Julia Vashneva, vodilni strokovnjak iz Semalt , Digitalne storitve si oglejte nasvete o tem, kako čim bolje izkoristiti svojo nizko-proračunsko oglaševalsko akcijo za medije

Ali je nekaj preskusov

V vojaških krogih je nekaj, kar se imenuje agresivno skavtiranje. To je taktika, v kateri bataljon pošilja majhno skupino, da poveča sovražnika. V svoji akciji lahko uporabite agresivno skavtiranje, ampak namesto pošiljanja čete, žrtvujete svoja sredstva. Z denarjem v različnih sektorjih boste ugotovili, katera je boljša donosnost naložbe.

Izberite ustrezno omrežje

Različne ciljne skupine imajo različne demografske podatke. Na primer, mladi med 25. in 34. letom pogosteje uporabljajo Facebook..To predstavlja le 29,7% vseh uporabnikov. Zanimivo je, da so uporabniki Facebook pretežno ženske, od katerih jih je 77% uporabilo v primerjavi z 66% vseh moških.

Če v sliko prenesete YouTube, se statistika nekoliko razlikuje. Tukaj ženske predstavljajo le 38% uporabnikov, ostalo pa očitno moški. Poleg tega je bilo več kot 50% vseh pogledov na tablični ali ročni napravi, zaradi česar je idealen za ciljanje uporabnikov mobilnih naprav.

Z vsemi temi številkami bi bili presenečeni, če upoštevate, da le 9% SMB uporabljajo družabne medije za predstavitev svoje blagovne znamke. Kot taka lahko dobite prednost pred zaključkom z nekaj zelo preprostim.

Poiščite pravi čas za skupno rabo vsebin

Zdaj, ko ste ugotovili, na koga želite ciljati, je pomembno, da ugotovite, kdaj je idealna vsebina deliti z drugimi. Nekateri strokovnjaki priporočajo, da to storite nekje med sredo v tednu, po možnosti med 1 in 3. Ko gre za Twitter, je časovno obdobje drugačno - tweepi so aktivni med 9 zjutraj in 3 popoldanskimi urami.

Naučite se, kako načrtovati

Čeprav je morda težko ugotoviti, kdaj je vaše omrežje aktivno zaradi različnih časovnih pasov in drugih dejavnikov, nikoli ne morete narobe narobe, če razporejate svoje objave popolnoma. Vzemite prenosni računalnik in ga posvetujte za razporejanje vaših tweetov, blogov, videoposnetkov in drugih ustreznih informacij. Postopek lahko avtomatizirate z uporabo vtičnikov .

Dajanje kakovosti

Z vsem ostalim se uspeh vaše oglaševalske kampanje za družabne medije skriva na eno stvar - kakovost objavljene vsebine. Ne razočaraj. Objavite vsebino, ki dodaja vrednost vašemu potencialnemu in trenutnemu obroku strank; nekaj, kar bi jim bilo prisiljeno deliti Source .

November 27, 2017