Back to Question Center
0

Ali obstaja način za zaščito pred spletnimi goljufijami in krajo identitete? - Semalt daje odgovor

1 answers:

Internet je poln vseh vrst ljudi. Na spletu je veliko ljudiporabijo nespametne noči, ki poskušajo opraviti določene vrste spletnih goljufij. Obstaja veliko oblik spletnih goljufij. Večino odkibernetska varnost izhaja iz dela hekerjev, pošiljateljev neželene elektronske pošte in drugih kibernetskih kriminalcev. Varnost spletnega mesta e-poslovanja leži vroke administratorja mesta.

V nadaljevanju je nekaj nasvetov, ki jih ponuja Alexander Peresunko, Semalt Upravitelj uspeha stranke, ki vam bo pomagal pri preprečevanju goljufij na internetu.

1. Naučite se identificirati lažne predstavitve lažnega predstavljanja in kopje.

Napadi lažnih kopijso namenjeni poskusiti pridobiti dodatne informacije od osebe, ker je bil njihov spletni račun z drugo organizacijo vdrl alitrpijo zaradi kršitve podatkov. Ti napadi privabijo posameznika v zagotavljanje osebnih podatkov s ponudbo lažnih obljub. Posameznik bi moraldati minimalne informacije o podjetjih ali podjetjih, razen če lahko podjetje pojasni, zakaj potrebuje informacije.Vedno, legitimno podjetje bo lahko natančno razložilo in odgovarjalo na vsa vprašanja.

2. Uporabite močna in varna gesla.

Uporaba močnih gesel, ki združujejo črke,posebni znaki, kape in številke so eden od načinov, kako se braniti pred spletnimi goljufijami. Vendar pa je toliko, kot je geslo močno, z uporaboisto geslo na več spletnih mestih ogroža varnost vašega računa. LastPass in KeePass so nekatere od storitev, ki pomagajoenega za ustvarjanje, vodenje in upravljanje več močnih gesel za vsa spletna mesta, ki jih obiščejo.

3. Bodite pozorni na sumljive e-poštna sporočila in priloge.

Posameznik ne sme odpreti e-poštnih sporočilali priponk iz nezaupnih virov. Pozornost je treba plačati tudi na e-poštna sporočila in razširitev datotek iz zaupnih virovpreden jih prenesete ali odpreti, še posebej uradno iščejo e-poštna sporočila vaše banke ali kreditne unije, ki vas prosijo za prijavo in pregledpodatke o vašem računu. Večina podjetij nikoli ne pošilja e-pošte osebi in jih prosi, naj preverijo svoje podatke o računu. In kdajlegitimno, varneje je obiskati spletno stran podjetja ali pokličite podjetje, namesto da kliknete na povezavo, navedeno v e-poštnem sporočilu.

4. Bodite skeptični, obveščeni in previdni.

Če vas kdo vpraša za vaše podatke in podatkese ne počuti pravilno, ne storite tega, dokler ne razumete, zakaj oseba potrebuje informacije. Zaupajte svojemu notranjemu instinktu. Prav tako se učiteda drugič ugibate promocije in ponudbe, ki jih vidite na spletu. Preverite njihove vire. Pogosto bo večina teh sporočil imela besedo "prevara".Čas je, da preberete navodila zvezne komisije za trgovino, ki se ščitijo pred krajo identitete in nasveti zvezne vladeza preprečevanje goljufij na internetu na USA.gov. Če je vaša identiteta že ukradena, prijavite krajo identitete.

5. Uporabite HTTPS povsod.

Posamezniki, ki zagotavljajo, da so povezani s kraji,ki jih obiščejo preko SSL-a, je najvarnejši način, da se zagotovi pogovor z legitimno spletno stranjo in tudi poskrbi za komunikacijo s spletno stranjoso šifrirani, tako da vas ščitijo pred spletnimi goljufijami.

6. Naj bo posodobljena programska oprema za protivirusno programsko opremo.

Vendar so virusi in trojancidanes ni pogosta težava; morate namestiti protivlomno programsko opremo na svojem računalniku. Zagotovite tudi, da se protivirusni virus spreminjado danes. Zastarel protivirusni program ni uporaben Source .

November 28, 2017