Back to Question Center
0

Affiliate YouTube Marketing Explained by Semalt Expert

1 answers:

YouTube je učinkovit način za trženje affiliate. Vsak mesec,uporabniki interneta si oglejte najmanj 6 milijardi ur videoposnetkov v YouTubu. YouTube je drugi največji iskalnik na svetu. Spletna stran imaveč kot milijardo aktivnih uporabnikov. Doseze do širšega občinstva kot katero koli kabelsko omrežje. Zato je affiliate marketing preko YouTubeprivlačno poslovno podjetje.

Alexander Peresunko, vodja uspeha stranke Semalt Digitalne storitve delijo svoje izkušnje s povezanim YouTubovim marketingom.

Kaj je YouTube Affiliate Marketing?

Affiliate trženje v YouTubu vključuje razvijanje video vsebin inki ilustrira affiliate povezave v opisih videoposnetkov. Cilj povezav je neposredno usmerjanje uporabnikov na podružnicopristanek. Povezave lahko tudi usmerijo uporabnike v obrazec za prijavo na e-pošto, s ciljem spodbujanja podružničnih storitev ali izdelkov.

Uporabniki, ki se ukvarjajo z Affiliate Marketing

Vsi uporabniki YouTuba se lahko pridružijo affiliate marketingu. Uporabniki, ki se razvijajoučinkovite vsebine v YouTubu vsebujejo več affiliate ponudb na opisih videoposnetkov. YouTube je priljubljena mreža med vsebinorazvijalci in uporabniki. Obstajata dve kategoriji povezanih prodajalcev. Prva kategorija vključuje priložnostne prodajalce. Te resnerazvijalci vsebine občasno v svojih videoposnetkih v YouTubu prikazujejo povezovalne povezave. Uporabljajo affiliate marketing za ustvarjanjedel svojega dohodka. Razvijalci imajo druge vire prihodkov; na primer ogledi oglasov in sponzorirane vsebine. Druga kategorijavključuje profesionalne prodajalce. Uporabljajo kanal YouTube za ustvarjanje podružničnih provizij izključno. Marques Brownlee (MKBHD)je ena stran v YouTubu, ki ima Amazonove povezave s podružnicami za izboljšanje procesa SEO.

Stopnje dohodkov iz Affiliate Marketinga za YouTube

Aktivni uporabniki YouTube lahko v prometu zaslužijo več milijonov dolarjevki jih ustvarijo affiliate povezave..Affiliate tržniki, ki niso resni pri razvoju priljubljenih vsebin lahko dobite nič ali celo minimalnovrne. Dohodek iz procesa SEO v YouTubu je odvisen od pogledov, ponudb in tokov uporabnikov. Nekatere vsebine nikoli ne morejo itivirusni. Vendar pa bo razvijalec še vedno lahko zaslužil dohodek. »Nastavitev BlueHost« je primer videoposnetka, ki ne more biti virusenv YouTubu. Toda vsebina lahko privlači uporabniški promet iz iskalnikov. Videoposnetek bo ustvaril zadosten dohodek, če bo uvrščenzadovoljivo v iskalnikih. Uporabniki so ustrezno ciljani zaradi močne ključne besede. Tudi ponudba zagotavlja amočna pristojbina za referenco

Koristi Affiliate Marketing za YouTube

SEO proces je učinkovit v YouTubu, ker ima platformamilijarde aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Video vsebina ima visoko stopnjo rasti v YouTubu. Do leta 2019 je približno 80% internetavsebina bo videoposnetek. Razvijalci videoposnetkov v YouTubu bodo zato dobili veliko pogledov in visoke prihodke. Video sektor je omejenkonkurenco zaradi edinstvene vsebine, ki privlači nišo občinstvo. YouTube ima stabilen iskalni algoritem. Zato vsebinorazvijalci so prepričani, da dobijo promet iz procesa SEO. Razvijalci vsebin lahko v YouTubu pridobijo zvesto občinstvo. Uporabniki imajomožnost naročanja na kanale v YouTubu. Dobili bodo nove videoposnetke iz kanalov, tudi če se razvijalci ne vključijo v videopromocije. Postopek SEO je preprost, saj 55% Googlovih iskanj ustvarja videoposnetke v YouTubu.

Izzivi Affiliate marketinga YouTube

Uporabniki raje vsebujejo kakovostno vsebino. Za učinkovit proces,razvijalci morajo ustvariti privlačne videoposnetke. Določene nišne vsebine je težko razviti. Na primer, tehnični videoposnetkizahtevajo visoko usposobljenost in sredstva za proizvodnjo. YouTube ima omejitve povezav za uporabnike, ki ustvarjajo vsebino neželene vsebine. Nekatere pogoste temene morejo pritegniti zadostnega prometa v YouTubu. To je zaradi številnih razvijalcev, ki ustvarjajo vsebino.

Sklepna ugotovitev

Priporočljivo je, da razvijalci vsebin uporabljajo YouTube platformoza namene SEO in affiliate trženja. Za razvijalce, ki dosledno ustvarjajo kakovostne videoposnetke, je minimalna konkurencavsebine Source .

November 30, 2017