Back to Question Center
0

Kje leži prava razlaga SEO, glede na Search Engine Marketing?

1 answers:

Pogosto lahko slišim neprijetne odgovore številnih vodij podjetij in celo uspešnih, inteligentnih in pametnih menedžerjev. Vsi se pritožujejo, da jih zamenjajo pogoji tržnega iskanja (SEM) in ustrezno razlago SEO. Dejansko sta oba koncepta velika in zato navadno navajajo medsebojno izmenjavo s strani gospodarskih subjektov. Let's face to - večina jih je predaleč, da so resnično točni, kar prinaša veliko zmede namesto tega.

Končajmo stvari. Da, Search Engine Optimization (SEO) in Search Engine Marketing (SEM) so dejansko naslovljena na iskalnike. Ampak to počnejo na dva različna načina, vsaj za uporabo nekaj različnih besed. Mislim, trženje in optimizacija sta dobila zelo obsežne in široke opredelitve, da ne bi rekli, da je njihova splošna uporaba. Predlagam, da iščemo skozi kratek seznam najpomembnejših razlik med njimi, da dobimo pravilno razumevanje SEM, ki je v celoti izpolnjen z jasnim razlago SEO.

 seo explanation

Imamo surovo analogijo, da vidimo razliko hkrati. Predstavljajte si, da je vaš digitalni marketing avtomobil. Za pravilno delovanje mora imeti vaše vozilo ustrezno oskrbo svojega motorja, v skladu z vzdrževanjem, na primer ponavljajoče se oskrbe z gorivom. Če smo te potencialne metafore kot izhodišče, lahko nadaljujemo s preprosto primerjavo. Da, moja drzna primerjava je daleč od kakršnega koli natančnega opazovanja, vendar morajo to storiti vsaj za zdaj.

Ravnanje z vzdrževanjem motorja bi bilo vzporedno s procesom optimizacije iskalnikov. Zajema različne vidike, kot so preverjanje tlaka, olja, vodostaja, pa tudi številna druga dela, ki ohranjajo delovanje motorja. Za boljše delovanje lahko vedno dobite nekaj dodatnih delov ali zamenjate obstoječe z novimi. S tem boste dosegli najučinkovitejšo izkušnjo vožnje vsak dan. To je tisto, kar verjamem, da je najpreprostejša razlaga SEO. Da bi bila ta analogija še bolj prepričljiva, jo lahko enostavno primerjamo s tem resnično neprijetnim vidikom lastništva avtomobilov, ki ga sovraži levji delež voznikov, priznal bom.

Po drugi strani pa lahko trženje iskalnikov primerjamo z neizogibno in ponavljajočo se potrebo, da svež plin v rezervoar za gorivo v vašem vozilu. Ob prejšnjem sklicevanju na enako drago vzdrževalna dela za poenostavljeno razlago SEO, postane očitno, da se skoraj vsako vzdrževalno in popravljalno delo lahko zmanjša na določeno osnovno stopnjo. Na ta način (npr. g. , ki bo vašo spletno stran ravnala le s skrajnimi prizadevanji SEO), boste lahko pretežko odvečne stroške odložili že dolgo, vendar še vedno vodite svoje vozilo, vsaj na stopnišču. Po drugi strani pa je dopolnitev goriva za SMM še vedno nepogrešljiva, tako da ostane edini način za uporabo vašega motorja, vožnja po želji in kadar potrebujete ves čas.

seo marketing

Sklep

Oba SEO in SEM delujejo na istem področju. Mislim, da bi na spletno platformo prinesli več obiskovalcev. Za odkrito razlago SEO, vodenje dobro optimizirane in vzdrževane komercialne spletne strani vam bo prineslo bolj kakovosten ekološki promet. To je dolgoročna in naporna naložba, ki zagotavlja stabilen pretok pravih kupcev in s tem tudi prihodke. Stave SEM na plačano iskanje, na drugi strani, je treba stalno hraniti z gotovino. Takoj vozi promet in tako takoj pokaže svoje rezultate Source .

December 22, 2017