Back to Question Center
0

Kako upravljati splet in razvoj SEO na najboljši način?

1 answers:

Če vaše spletno spletno promocijo stavi bolj kot ekološki promet kot moč lokomotive, morate upoštevati naslednjo kratko razpravo. Verjamem, da bi se morala vsaka promocijska kampanja za spletno uvrščanje vedno sklicevati na pravi splet in razvoj SEO, tako tesno z roko v roki. Let's face it - Search Engine Optimization je več o ključnih besedah ​​raziskav, podprta z ustrezno strategijo trženja vsebin. Ampak še vedno obstajajo preveč tehničnih vidikov, ki pogosto prihajajo za sceno. Toda še posebej tista tehnična vprašanja določajo vsako spletno stran razvrstitev na seznamu SERPs. Mislim, da pri opravljanju svojega SEO morate vedno upoštevati pravi postopek kodiranja za vsako svojo spletno stran od samega začetka.

seo development

Bodite dobrodošli za indeksiranje

Prva stvar, ki jo je treba storiti za spletno stran in razvoj SEO, je zagotoviti vsak del vašega spletnega mesta je vsaj dostopen za indeksiranje, mislim, da nič ne blokira robov za pajkanje od "branja" vsakega dela vaših podatkov o vsebini. Če delam na ta način, priporočam uporabo ukaza »Pridobi« v razdelku Crawl v Google Search Consoli, da preverite začetni videz vašega spletnega mesta z vidika iskalnikov. Tukaj je samo en ključni predlog - poskusite ohraniti vse v obliki HTML, preprosto izogibajte se uporabi Flash ali Silverlight za vaše spletne strani, ki so ključnega pomena. Če se vse zdi pravilno in vaša spletna stran je vsaj indeksirana, spodaj boste videli nekaj kratkih nasvetov za boljšo uporabniško izkušnjo in potencialno višjo razvrstitev, ki jo bodo prejeli iskalniki.

Imeti čiste naslove URL-jev

URL-ji vaših spletnih strani so ključni elementi, tako glede razvoja spleta in SEO kot boljše uporabniške izkušnje. Naredite najprimernejše URL-je, ki jih iskalni roboti "razumejo" in jih berejo resnični uporabniki. Znebite se nepotrebnih podatkov o URL-ju, kar lahko povzroči zmedo bodisi samemu Googlu ali ljudem, ki obiščejo vaše spletne strani. Na eni strani, brez optimizacije za vaše URL-je, bodo ljudje z manj verjetnostjo, da kliknejo, da jih ne delijo. Hkrati se morda zdi, da se iskalniki soočajo z nekaterimi težavami, ko "razumejo" svojo relevantnost za določeno ključno besedo.

website development

Glede na ustrezno spletno stran in razvoj SEO, optimizirajte svoje URL-je z naslednjimi parametri:

  • URL strani mora biti čim krajši in informativen. Priporočam, da v svoje URL-je dodate samo ustrezne in ustrezne ključne besede ali besedne zveze, da bi bili idealni za ujemanje z vašo temo spletnega mesta.
  • Nikoli ne smete prekrivati ​​vaših URL-jev s ključnimi besedami, tako da je pot za indeksiranje čim bolj jasna. Na ta način ne pozabite izključiti ustavitvenih besed za vsako ceno (na primer najpogostejše: "the", "of," "on," "a," etc. )
  • Vedno uporabite vezaje, da ločite zaporedje besedil v URL-jih. Pozabite na podčrtaje, saj jih iskalniki težko prepoznajo. To seveda prinaša nekaj ostrih možnih težav za pajkanje in indeksiranje.
  • Vzdržite pravilen ključni vrstni red, tako da ključne besede ključnega pomena približate začetku vsakega URL-ja. Ne pozabite, da v skladu z njihovo logiko boji iskalnikov dajejo večji poudarek tistim potencialnim zagonskim ključnim besedam.

Mimogrede, obstaja drug razlog, zakaj naj vaši URL-ji ostanejo čim krajši,. e. , ohranjanje in povečanje skupne teže ključnih besed v URL-jih. Hkrati pa naravno spremenite svoje URL-je, kot če bi bili samo del vašega pisanja vsebine. S tem boste zmanjšali vsiljeno vsebino neželene vsebine ali slabe kakovosti Source .

December 22, 2017