Back to Question Center
0

Katere so najpogostejše SEO vprašanja in odgovori, ki jih dobite?

1 answers:

Če ste šele začeli potopiti v svet SEO, vse lahko zdi zmedeno za vas. Čeprav na spletu najdete na stotine člankov, ki dajejo priporočila o tem, kako povečati promet na vaši spletni strani, so nekateri od njih popolnoma neuporabni, drugi pa ne dajo jasnega razumevanja optimizacije iskanja.

Semalt strokovnjaki razumejo, kako težko je za začetnike, da raziščejo svet SEO iz nič. Zato smo se odločili, da ne bomo preveč globoko v tehnične elemente iskalnika optimizacijo, ampak namesto da pojasnimo SEO glavni namen in osnovne lastnosti svoje strategije.

seo questions and answers

Spodaj smo zbrali najbolj pogosta vprašanja o SEO. Vsaki izdaji spremlja jasen in jedrnat odgovor. Preberite jih vse, da razumete pomen iskalnika optimizacijo.

6 Top SEO Vprašanja in odgovori


1. Koliko stane SEO?

Ta je močno odvisna od vašega pristopa in končnega cilja. Za tiste ljudi, ki se šele začenjajo z osnovami, bi trajalo približno 10-20 ur na teden, da bi večino dela opravili sami. Če je izvedena pravica, mora oglaševalska akcija na kateri koli ravni proračuna na koncu vrniti več, kot je bilo prvotno vloženo. Again, vse je odvisno od vaše niše in rezultata, ki ga pričakujete.

2. Koliko časa traja?

Ta se prav tako zelo razlikuje glede na pristop lastnika spletnega mesta. Če ste enkrat tedensko ustvarjajo svežo vsebino in ne vlagate niti veliko denarja niti dovolj časa, lahko traja še eno leto, preden začnete opazovati opazne rezultate. Nasprotno, več tedenskih člankov, gradnja naravnih povezav in spodbujanje aktivne vsebine so tisti dejavniki, ki vam bodo v nekaj mesecih pokazali pomembne rezultate. Če povzamemo, več časa boste nadaljevali z akcijo, boljši rezultati boste videli. Tako enostavno.

3. Ali moram vedeti kodiranje za SEO?

Ta je zapletena. Odgovor je da in ne. Prva stvar, ki si jo morate zapomniti: ne potrebujete kodiranja, da bi začeli z SEO. Vendar pa nekateri tehnični predmeti zahtevajo malo poznejšega znanja o spletnem mestu. Zdaj v glavnem govorimo o meta opisih in robotih. txt datoteka. Na srečo, danes je veliko lažje kot pred nekaj leti, da bi sami sami programirali osnove, tako da sledite postopnim vodnikom in navodilom na internetu.


4. Če Google ne objavlja svojega algoritma, kako naj vem, kako se uvrstiti?

Vse o poskusih in napakah, ali z drugimi besedami, poskusi. Današnja skupnost SEO je zelo dejavna pri izmenjavi rezultatov testov in uvrstitvi nihanj. Ljudje razumejo, da lahko kolektivno pripravijo natančnejše sklepe o tem, kateri dejavniki vplivajo na uvrstitev od tam, kar je super.


5. Kako izbrati dobre ključne besede do cilja?

Pomembno je vedeti, da se leta 2017 iskalni algoritmi bolj sklicujejo na semantično iskanje kot pri kartiranju ključnih besednih zvez z istimi besedami na spletu. Še vedno pa je možno izbrati prave ključne besede za svoje vsebine. To lahko preprosto storite tako, da iščete pogosta vprašanja o uporabnikih na svojem poslovnem področju, teme, ki se razvijajo, in vsa pomembna področja poslovanja, ki jih opazite vaši konkurenti, ne pokrivajo.

seo questions

6. Kaj je »polnjenje ključnih besed«?

Polnjenje ključnih besed je proces, ki vključuje preveč ključnih besed ali ključnih stavkov na strani ali spletno stran. Če vstavite ključno besedo v vsak posamezen stavek besedila, napišete. Če ste glasno prebrali članek in preveč pogosto pojavljate v besedilu, napišete. Rešitev je očitna - ne stvari. To je slabo za vaše SEO in uporabniško izkušnjo.

Upamo, da boste našli to "SEO vprašanja in odgovori" seznam koristno Source . Zabavajte se za raziskovanje osnov SEO!

December 22, 2017