Back to Question Center
0

Kaj je SEO z namenom trženja?

1 answers:

Marketing z namenom je vse o združevanju SEO in vsebin. Ko se pametno mešajo, SEO in trženje vsebin postanejo nepremagljivo orožje, ki pomaga vašemu podjetju izstopati iz množice konkurentov.

V letu 2017 se srečanje in preoblikovanje povpraševanja strank uresničuje tako, da je vaša blagovna znamka vidna, prepričljiva in privlačna za stranke. Čeprav večina ljudi misli, da njihova izbira temelji na dejstvih in logiki, čustva še vedno igrajo pomembno vlogo pri odločanju v vsakdanjem življenju. Ljudje se spominjajo izkušenj, ne besedila. Zato je ustvarjanje besedil, ki odzivajo z vašo publiko, ključnega pomena za vključevanje vsebin.

what is seo marketing

Vsebina je primarna komponenta strategije trženja SEO

V zadnjih nekaj letih je spletno nakupovanje postalo eden najbolj priljubljenih načinov nakupa. To je glavni razlog, zakaj je treba vsebino vaše spletne strani čim bolj optimizirati, da bi pritegnili in privabili potencialne stranke, ne glede na to, kje so. Na srečo lahko z lahkoto dosežete ta cilj z združevanjem trženjskih prizadevanj za SEO in vsebine v eno funkcijo.

Ne pozabite, iskalnik optimizacijo je bistvenega pomena za odkrivanje vsebine. Prva stvar, ki jo morate storiti, je določiti ključne besede, ki določajo komercialne namene. Ti podatki vam bodo pomagali bolje razumeti namero strank, ki vam bodo pomagale pri ustvarjanju izvirne vsebine, ki je bolj verjetna za pretvorbo.

Kako združiti SEO z Content Marketing?

Imejte v mislih: razvoj učinkovitega programa za optimizacijo vsebine traja veliko časa in prizadevanj. Semalt strokovnjaki priporočajo, da upoštevate te taktike pri oblikovanju popolnega načrta za optimizacijo vsebine:

Poznavanje vašega občinstva je potrebno

Naslednje je najpomembnejša stvar, ki jo je treba zapomniti: vse, kar vaša blagovna znamka naredi, vključno z izdelkom, storitvami, izkušnjami in tržno strategijo, bi se morali vrteti okoli stranke. Če določite ciljno občinstvo, boste lahko ustvarili zanimive vsebine o ustreznih temah, ki ustrezno ustrezajo vašim potrebam strank.

To je zlato pravilo: če razumete motivacijo vašega občinstva, obstaja več možnosti, da boste prinesli vplivne vsebine, ki prispevajo k povečanju prihodkov, spodbujajo rast in povečujejo dolgoročno vzdržnost.

Pomen optimizacije vsebine

Opomba: vsak kos vsebine, ki ga ustvarite, mora imeti razlog za obstoječe. Značilno je, da je vsebina namenjena obveščanju, izobraževanju in zabavi. Pri ustvarjanju strategije vsebine bodite pozorni na vrh.

Naslednji korak je optimizacija vsebine za največjo vidljivost. Semalt strokovnjaki priporočajo, da uporabite naslednje nasvete, ko optimizirate svojo vsebino spletnega mesta:

  • Izberite zanimive in relevantne teme, ki se pritožujejo na podlagi interesov, vedenj in demografskih podatkov;
  • Vključi prave ključne besede;
  • Optimizirajte svojo vsebino za mobilne naprave.

Naslednji predlog je, da se osredotočimo na kakovost, ne na količino. Ne pozabite, več vsebine ne pomeni boljše vsebine. Očitno je, da ljudje želijo porabiti dragocene vsebine, ki so jim prilagojene, ustrezne in koristne.

seo marketing

Izmeri svoje rezultate za boljše rezultate

Kot pravijo, ni mogoče izmeriti,. Na srečo, v teh dneh lahko preprosto določite svojo donosnost naložbe s spremljanjem meritev in pridobivanjem vpogledov v vsebino v samo nekaj kliki.

Iz vsake oglaševalske akcije z vsebinami lahko izveste, ali je dosegel ali neuspešno uresničil svoje cilje. Z merjenjem in spremljanjem boste ugotovili, kakšna je vaša najboljša vsebina. S tem lahko ponovite uspešne metodologije, s čimer izboljšate svojo tržno strategijo SEO na bolje.

Zaključek

Kot lahko vidite, je kombinacija oglaševanja na področju SEO in vsebine eden najboljših načinov za povečanje prometa na spletnem mestu in privabljanje visoko kakovostnih potencialov. Sledite zgoraj omenjenim taktikam in si oglejte, kaj se zgodi z vašo spletno stranjo Source .

December 22, 2017