Back to Question Center
0

Kako izboljšati svojo spletno stran za mednarodni SEO?

1 answers:

Danes sodoben digitalni svet spleta postaja vedno bolj globaliziran. Od Evropske unije, ki je prek interneta dostopen za več kot 80%, nekaterim še bolj naprednim državam, ki jih imajo na približno 90% ozemlja. Dejanske številke so lahko še bolj prepričljive na Kitajskem s približno 731 milijoni stalnih uporabnikov, vendar predstavljajo le polovico celotne ocene prebivalstva. No, internet ponuja neštetim priložnostim tistim lastnikom spletnih strani, ki se želijo reševati čez meje, brez kulturnih ovir. Da bi to uspelo, pa mora kateri koli spletni podjetnik imeti široko razumevanje različnih strank, da jim ponudi samo najbolj zahtevane izdelke ali storitve.

international seo

Istočasno se oblikovanje ustrezne vsebine postaja tudi vprašanje, ki ga je treba upoštevati. Najpogostejše, morda mislite, da mednarodni SEO pomeni samo ob enotni vsebini, ki prihajajo v vsakdanjem angleškem jeziku. Toda stanje ni tako preprosto, kot se zdi na začetku. Stvar je v tem, da z uporabo temeljnih načel mednarodnega SEO pomeni upoštevanje in pravilno uporabo različnih tehnik relevantnosti in lokalizacije, podprtih z mnogimi tehničnimi vidiki optimizacije iskanja. Poleg tega z vidika svetovne strategije trženja lahko ravnanje z ustreznim mednarodnim SEO v celotnem obsegu postane resnično izčrpna in dolgotrajna naloga. Spodaj bom imel kratek pregled osrednjih shem za pridobitev pooblastil z učinkovitejšim mednarodnim SEO in maksimiranjem komercialnega potenciala skoraj vsakega spletnega projekta.

Razmišljate globalno, boste ugotovili, da ima tudi sam Google različne vsebine in različne postavitve, prikazane na straneh z rezultati iskanja (SERP) za posamezne države. Mislim, da lahko posamezna poizvedba po ključnih besedah ​​od države do države prinese drugačen odziv. Dejansko ima Google svoje SERP, ki so jih oblikovali regionalni interesi, in najbolje sledi najmočnejšim lokalnim trendom za boljšo uporabniško izkušnjo v vsaki državi. Kar zadeva ključne besede in prometne stopnje, pod določenimi omejitvami, ki se pojavljajo v različnih jezikih in lokalnem besednjaku. Pomemben del splošnih ključnih besed pogosto ne more dobiti povsem ustreznega prevoda. To je treba najprej upoštevati, seveda ob upoštevanju lokalnega prebivalstva, kulturnih interesov in številnih drugih posebnosti, ki še vedno niso popolnoma jasne niti do najbolj izkušenih spletnih skrbnikov. To pomeni, da imajo različne države pogosto veliko neprimerljivih pričakovanj, tudi v isti industriji. Da ne omenjam mednarodnih blagovnih znamk, še posebej glede na to, kaj točno ljudje želijo videti, preden končno prihajajo do odločitve o nakupu.

Razvijte svojo strategijo za mednarodni SEO

Najprej razvijmo mednarodno strategijo SEO, vzemimo za samoumevno - dobro uvrščamo za določeno ključno besedo, na primer na Kitajskem, ne pomeni enako lep rezultat drugje po svetu. Kot rezultat, boste morali začeti z lokalnimi optimizacijo SEO, da boste ustvarili vsebino natančno za ciljno skupino, ki ste jo izbrali v eni državi. Na ta način boste razumeli glavne regionalne trende prometa in posebnosti najbolj zahtevanih ključnih besed. Prav tako boste morali zaprositi za nekatere tehnične vidike SEO na še globalni ravni. Mislim, da boste morali vdelati svoje spletne strani z oznakami hreflang.

Najpogosteje oznaka hreflang predstavlja del kode, ki ga uporablja Google za prepoznavanje ciljne države in s tem jezik za vsebino vašega spletnega mesta. Pomagal vam bo, da bo pravilno vsebina pravilno prikazana v pravi regiji. Na primer, tudi v španskem jeziku bi bilo pri prilagajanju vsebine za Španijo samo precej pomembnih značilnosti besedišča in na primer prikazovanje za argentinske uporabnike. Uporaba oznak hreflang bo vašo vsebino omogočila z boljšo uporabniško izkušnjo, tako da bo vašim prispevkom dodala večjo relevantnost.

Hkrati z uporabo oznak hreflang pomaga zmanjšati morebitno grožnjo podvojene vsebine in mu povedati, da je bila določena vsebina napisana za različne lokalne ciljne skupine. Če začnete z označevanjem vaše vsebine, priporočam uporabo obrazca ISO 639-1 za vsak jezik, v skladu s tem, da vsi vaši zemljevidi spletnega mesta ne prihajajo več kot 10.000 URL-jev ali jih razdelite na več delov. Spodaj so tri glavne sheme, s katerimi se prepričate, da je vaša vsebina pravilno vdelana z oznakami hreflang:

  • . Zagotovite, da vaš HTTP glava podpira oznako hreflang, da se prepriča, da prihaja z vsako spletno stranjo
  • .

seo difficulties

Pridobite svoje strategije lokalizirane in enotne

)

Let's take it je samoumevno - izdelava lokalizacije za mednarodni SEO ne pomeni preprost prevod vsebine za spletne strani, ki so specifične za posamezne regije. Morali bi se soočiti s tem - vzpostavitev zanesljive lokalizacije pomeni ustvarjanje vsebinskih spisov, ki bi bili bolj relevantni za lokalne interese in trende iskanja. Mislim, za vsako državo, na katero se obrnete, boste morali opraviti posebno raziskavo ključnih besed. E. g. , če boste pokrivali več lokacij z vašim podjetjem, predlagam različne ciljne strani in, seveda, različne vsebine, ki jim bodo omogočile boljšo prepoznavnost na lokalni strani, kot tudi spletna stran z rezultati iskanja.

Nikoli ne skimpirajte plačevanja svojega časa in prizadevanj za povezovanje vaših globalnih, lokalnih in mobilnih shem optimizacije za resnično učinkovito mednarodno strategijo SEO. Predlagam, da sestavite seznam prednostnih nalog, začenši s tistimi državami, ki bodo bolj verjetno ponudile več potencialnih strank, ki jih iščete znotraj vaše tržne niše. Če na primer ciljate na kitajske uporabnike, bolje upoštevajte, da več kot 95% lokalnih uporabnikov interneta brskanje po spletu prek prenosnih naprav. Zato morajo blagovne znamke, ki želijo pridobiti konkurenco, vsebinsko prilagoditi vsebini mobilne odzivnosti.

Končno nikoli ne pozabite izmeriti rezultatov svoje mednarodne strategije SEO, tako da natančno izmerite trenutno uspešnost. Na vsaki ciljni regiji izvedite dvojno preverjanje vseh svojih meritev, kolikor redno je to mogoče. Vedno se spomnite, da boste spremljali svoje uvrstitve in zagotovili, da bodo vaše spletne strani pravilno uvrščene za vsako državo ali regijo. Navsezadnje se ne počutite sramežljivi, da bi izkoristili velik potencial PPC-ja, da bi se razširil na nove trge. Ustvarjanje prave uporabe PPC v okviru vaše mednarodne strategije SEO vam bo pomagalo doseči boljše razumevanje lokalnega vedenja, trendov konverzije in boljše vleke v novi državi Source .

December 22, 2017