Back to Question Center
0

Kako shraniti moj napredek v SEO, če spremenite domeno?

1 answers:

Dobro oblikovana odločitev za spremembo imena domene je velika, zagotovo. Toda ob upoštevanju pogosto nujnih pogojev, ki jih povzročajo proračunska vprašanja, ki se pojavljajo na poti do popolnega izterjave, se mnogi od nas lahko počutijo razočarani.

seo change domain

Med najbolj realističnimi rezultati, ki se dogajajo za SEO po spremembi domene, je začasna izguba organskega prometa. Takšna škoda se ponavadi zmanjša na 5-20% in se pričakuje za promet na spletnem mestu, vsaj v začetnem obdobju do 3-4 tednov, ki jih Google običajno potrebuje za pajkanje, da bi preučili nove URL-je, preusmeritve ali katero koli drugo stran posodobitve. Najprej se počutite mirno, saj je ta časovni okvir zagotovo dovolj za nadomestilo izgub. Na ta način priporočam prijavo za kampanjo PPC, ki je ciljno usmerjena na vašo poslovno blagovno znamko, in tudi glavne elemente, ki niso zaščiteni z blagovno znamko, ki se uporabljajo za iskanje.

Najpogosteje se bo levji delež spletnih skrbnikov in spletnih razvijalcev začel po potrebi po terapevtskih delih, pri čemer se bodo začeli obnoviti, ko so že začeli izvajati SEO in spremembe domenskih del. Ampak lahko še korak naprej. Mislim, lahko greste na nekatera predhodna dela, ki si po svojih najboljših močeh pomagajo samemu Googlu, pa tudi ostalim iskalnikom, bolje razumeti, kaj se bo zgodilo in se ustrezno odzvati. Torej, lahko ohranite svoj napredek v SEO spreminjanje domene sprememb in vse nered okoli njega v brezhiben postopek. Predlagam, da se počutiš kot šef, samo po teh proaktivnih korakih:

  • Obnovitev povezav, ki temeljijo na drugih spletnih straneh visokih domen, je sijajna zamisel. Medtem ko ste zaposleni s posodabljanjem in obnovo svojih trenutnih povratnih informacij na internetu, prosto razlagajte potrebo po spremembi domene kot nekaj velikih novih priložnosti. Mislim, lahko enostavno bulti sveže povratne povezave v tednih po spremembi domene. S tem boste Googlu pošiljali še bolj pravilne in uporabne signale. In to bo nagrajeno z višjo razvrstitvijo v SERP-u navsezadnje.

change domain

  • Ne pozabite, da se vrnete za stare stare povratne linije z novimi URL-ji. Glavna ideja je, da pridobite nazaj celoten niz kakovostnih povratnih povezav, hkrati pa zmanjšate preusmeritev na hišo istočasno. Naredite, pojdite po spletu po spletu s posebnim orodjem (sem se zanašal na ahrefs), najti povratne povezave z najmočnejšo avtoriteto. Ko so nameščeni, poskrbite, da boste s pomočjo e-pošte izvedli napotke za obveščanje, da jih boste prosili za posodobitev.
  • Končno ne pozabite narediti promocije za svoje novo ime domene prek kanalov socialnih medijev. Na ta način začnite s posodabljanjem URL-ja spletnega mesta in blagovne znamke podjetja (če je to ustrezno) na najbolj priljubljenih in povezanih okvirih. Prav tako bi bilo zelo dobro, da napovedujete spremembo domene za dogodek na nekaterih vaših družbenih medijskih kanalih. To vam bo pomagalo obveščati občinstvo, da se bo spremenila samo vaša domena, vendar bodo visoke vrednosti vaših izdelkov ali storitev vseeno enake Source .
December 22, 2017