Back to Question Center
0

Ali je mogoče postati iskalnik trženje strokovnjak s blogging?

1 answers:

Danes je prevladujoče mnenje, da lahko vsak uspešen bloger razvije večje znanje, da postane strokovnjak za trženje iskalnikov. In kako izvedljiva je ta ideja? Konec koncev, ali ima smisel? Ampak prepričan sem, da. Stvar je, da kot precej aktiven bloger, nisem nikoli mislil na sebe kot iskalnik trženje strokovnjak. Kljub temu se zdi, da blogging in seznam stavbe prihajajo z roko v roki, glede na to, da ima kvalificirani bloger proaktivno odločitev, da se pravilno osredotoči na nalogo. Torej, poglejmo celotno zgodbo.

search engine marketing expert

Pred približno sedmimi leti sem začel svoj prvi blog. Moj blogging projekt je bil posvečen motornim kolesom, zdaj pa se lahko počutim vsaj za eno stvar - tako sem imel srečo, da bi najboljšo karierno odločitev doslej. Ti časi so že minili in se ne spomnim nič posebnega, razen mojega občutka dolgčas, ker me čaka čast s svojim bivšim šefom, zaradi nekaterih čudnih razlogov, ki so dali datum moje uradne umestitve na čakanje. Ampak zdaj sem vesel, da se soočim s tisto čudno izkušnjo. Konec koncev, danes delam na nekaj odličnih novih podjetij in skoraj nimam časa za počitek. Spominjam se tistih dni, razumem, da je predvsem blogging postal nepogrešljiv del mojega trenutnega napredka kot strokovnjak za digitalni marketing. Včasih težko verjamem, da se je uresničilo, tako kot zadnji dve leti sem bil vpleten v preveč modulov digitalnega trženja, kot so vsebina, socialni mediji in e-poštno trženje, optimizacija iskalnikov, integrirano digitalno oglaševanje in nekaj drugih navzkrižnih funkcij stvari, ki jih nisem mogel postaviti v preprost angleški jezik.

ravnal sem samo za vožnjo visokokakovostnih akcij spletnega trženja za posamezne stranke, ki so želeli, da bi svoje nove blagovne znamke aktualizirali in razvijali šele od začetka obdobja. Nisem imel nobenega osebnega interesa, da postanem strokovnjak za nobeno od teh, a nekega dne sem nenadoma spoznal, da sem bil zgolj vržen zaradi globokega potopa v zadeve, obvladal sem njihov levji delež in skoraj brez dodatnih prizadevanj za ta namen.

seo expert

In tukaj smo končno prišli do točke. Kako postati iskalnik trženje strokovnjak, ne da bi življenje? Sovražim tradicionalne metode, saj običajno porabijo preveč naporov z ničelnim denarnim donosom za učno obdobje. Verjamem, da lahko obvladate predmet, ko uporabite novo znanje in korak za korakom nadaljujete s svojim uspehom. In glede na nenehno spreminjajočo se naravo, si oglejmo vsako posamezno znanje, ki vam lahko pomaga postati strokovnjak za trženje iskalnikov, ki se začne s svojim spletnim dnevnikom. Morda se zdi presenetljivo, vendar ne morete več staviti na ekološki promet.

Torej vam ni treba čakati, dokler njene nove objave v spletniku ne prejmejo. Zdaj lahko vlečete skoraj v trenutku, samo z Google Adwords (ali Bing oglasi, na primer) za zmerne stroške, glede na to, da plačujete predvsem za vaše zavedanje ali vztrajno raziskavo ključnih besed. To je vse, kar morate začeti premikanje na pravi način, da postane iskalnik trženje strokovnjak. Seveda boste poleg te taktike še vedno imeli veliko stvari, na primer ustvarjanje oglasnih akcij in oglasov ter ocenjevanje in optimizacijo za vse, kar lahko uporabite. Na ta način boste postopoma obvladali zadevo, da bi končno postali težak strokovnjak za trženje iskalnikov Source .

December 22, 2017