Back to Question Center
0

Je optimizacija iskalnikov spremenila svojo definicijo?

1 answers:

Nikomur ni skrivnost, da je sfera digitalnega marketinga zelo spremenljiva in ne ostane mirna. V zadnjih nekaj letih je Google naredil drastične spremembe v svojih algoritmih razvrstitve. Temeljni namen teh sprememb je izboljšati uporabniško izkušnjo s spletnimi mesti, ki so na TOP. Danes Google postane pametnejši in lahko oceni kakovost spletnih mest s številnimi dejavniki. Zato je tema iskanja optimizacije iskalnika že v velikem povpraševanju. Za pridobitev visokega položaja morate uvesti vse potrebne tehnike za optimizacijo iskalnikov, ki se nanašajo na optimizacijo izven in na kraju samem. V tem članku bomo razpravljali o tem, kako posodobitve algoritma Google vplivajo na tržnike, ki zakonito uporabljajo tehnike SEO in kako shraniti položaj na spletnih mestih, če se pravila igre SEO spremenijo.

search engine optimization definition

Aktualni stebri optimizacije iskalnikov

Vsi SEO strokovnjaki se strinjajo, da v optimizacijskem področju obstaja en nespremenljiv dejavnik - kakovostna vsebina. Če nenehno ustvarjate visoko kakovostno vsebino, ki pridobi ustrezne povezave z drugimi avtoritativnimi domenami, bo vaše spletno mesto v TOP v nobenih okoliščinah. Vendar pa je metoda izboljšanja števila in kakovosti vhodnih povezav postala zastarela. Trenutno morate zgraditi svojo promocijsko akcijo s poudarkom na treh glavnih vidikih - kakovostnih vsebinah, trženju družbenih medijev in povezovanju stavb. Za pridobitev najvišjega učinka pomnoževanja na lestvici morate združiti vse te optimizacijske vidike.

  • Kakovostna vsebina

Danes je vsebina postala resen pristop med spletnimi prodajalci, saj Google začenja kaznovati nizko kakovost in vsebino,. Za izboljšanje vaše spletne strani uvrstit, morate stalno ustvarjati visoko kakovostne in zanimive vsebine na pomembne za vaše tržne niše teme. Prepričajte se, da pravilno vstavite iskalne izraze v svojo vsebino, saj je to spodnja vrstica opredelitve SEO. Poleg tega morate svojo vsebino strukturirati tako, da uporabite oznake, odstavke in oštevilčene sezname. Google ima dolgo in kakovostno vsebino boljšo od kratke in lahke.

  • Sok za ekološko povezavo

Povezovanje je ključna strategija za optimizacijo spletnih strani, ki jo je mogoče organsko in neekološko. Ekološka ali bela hat SEO povezava stavba se nanaša na pridobivanje povezav sok na spletno stran z metodami objavljanja v spletu, souporabo povezave in objavo člankov. Ne-organski ali črni klobuk SEO je vse o nakupu povezav in povezave kmetovanja. To je enostaven način za privabljanje uporabnikov. Vendar morate razumeti, da uporabniki, ki se na vašo spletno stran po nakupni povezavi ne morejo nikoli pretvoriti v vaše stranke. Poleg tega je takšna optimizacija za črno klobuk kaznovana s strani iskalnikov in lahko škoduje vašemu lestvici. Namen plačevanja zanje bi morali pridobiti povezave prek overov.

Upoštevati morate, da ima način vdelave sidro besedila, bogato s ključnimi besedami, v spletnih sporočilih za javnost kakršna koli vrednost v današnjih razmerah optimizacije. Danes Google obravnava sidro besedilne povezave v sporočilih za javnost in drugih tipičnih publikacijah kot nenaravne ali plačljive povezave. Google želi prekiniti nenaravno povezavo z distribucijo sporočil za javnost. Če pa drugi ljudje še posebej mislijo, da voditelji pišejo o svojih izdelkih ali storitvah in mu dajo ustrezne povezave, se to šteje za legitimno zasluženo povezavo do Googlu.

seo definition

  • Močna družbena navzočnost

In zadnja točka vsake zmagovalne optimizacijske kampanje je trženje družbenih medijev. Danes vse več uporabnikov prihaja na spletne strani prek kanalov socialnih medijev, saj raje sprejemajo informacije v privlačni in vizualni obliki. Za izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke si očitno potrebujete močno družbeno prisotnost. To vam bo pomagalo postati bližje potencialnim strankam in razumevanje njihovih potreb Source .

December 22, 2017