Back to Question Center
0

Kako lahko zaslužim denar preprodaja SEO programov?

1 answers:

Obstajajo skupni scenariji za številne ozko osredotočene digitalne agencije, ko odjemalec nato zahteva storitve SEO, in se strinjajo, da bodo pomagali, ne bodo imeli dovolj izkušenj na tem področju in celo strokovnjakov. Razumemo njihovo odločitev, saj preprosto ne želijo izgubiti stranke. V nekaj mesecih se trudijo, da bi dobili nekaj prometa na spletni strani in izboljšali uvrstitev. Vendar pa ne morejo dobiti pozitivnega rezultata, saj imajo malo strokovnega znanja na tem področju. Če ne želite izgubljati časa za učenje SEO, obstaja pot. Lahko najdete dober prodajalec SEO.

seo reseller program

Na splošno je prodajalec SEO oseba ali agencija, ki ponuja širok spekter storitev SEO z dostopnimi cenami. Preprodajalec za optimizacijo iskalnikov vam bo pomagal prenesti celotno optimizacijsko akcijo svojih strank. Ponudnik storitev SEO vam daje več časa, ki ga lahko posvetite svoji ključni kompetenci in svojim strankam zagotovite najboljše rezultate.

V tem članku boste našli koristne informacije o tem, kako najti pravega preprodajalca in kako izkoristiti njegove storitve.

Zakaj potrebujete program SEO prodajalca?

  • Prodaja

Najprej, dober prodajalec na spletu vam lahko zagotovi močne prodajne sposobnosti. Ker vaša naloga ni prodaja oglasov za optimizacijo, ampak za prodajo optimizacijskih idej, morate biti sposobni odgovarjati na vprašanja strank o svojem postopku optimizacije spletnega mesta in taktiki SEO, ki jih izvajate, da boste prejeli pozitiven rezultat. Bodite pripravljeni, da svojim strankam zagotovite mesečna poročila o SEO in tehnična spoznanja.

  • Storitve za stranke

Če vaš program za preprodajalce SEO vključuje samo storitve z belim klobukom, ni treba skrbeti. V tem primeru vaše stranke ne bodo nikoli vedele, da ste zunanjim izvajali nekaj optimizacijskih vidikov. To pomeni, da bodo negativne izkušnje strank z vašim podjetjem odražale nazaj na vas, ne na vašem programu preprodajalcev SEO. Zato morate biti previdni pri izbiri prodajalca SEO.

  • Znanje o izdelku

Morate se zavedati splošnih idej in strategij SEO, ki se nahajajo za vašim zunanjim prodajalcem izdelkov. To vam bo pomagalo zvok prepričljivo in strokovno. Poleg tega vam bo pomagal usmerjati svoje stranke k strategijam, ki jih potrebujejo, da bi bila njihova dejavnost uspešna. Da bi se prepričali, da ste dovolj seznanjeni s strategijami SEO, morate izbrati program za preprodajalce SEO, ki vam ponuja redno usposabljanje in ne zapusti samega sebe.

seo reseller

  • SEO je draga stvar

Trenutno kakovost storitev SEO stane veliko. Povprečni SEO svetovalec v ZDA prejme 150 $ na uro in več, odvisno od stopnje njegove usposobljenosti. Torej, če se odločite oddati svoj SEO, bi morali biti pripravljeni plačati več kot 100 $ na uro, da bi dobili pozitivne rezultate. Lahko izkoristite zunanje izvajanje SEO, saj vam bo pomagal prihraniti denar na strokovnih plačah in privabiti več zadevnih strank Source .

December 22, 2017