Back to Question Center
0

Kje začeti moje spletno mesto SEO promocijo od samega začetka?

1 answers:

Obstaja veliko različnih metod in algoritmov za dodeljevanje spletne razvrstitve strani na seznamu rezultatov iskanja, ki jih uporablja Google, pa tudi preostalih priljubljenih storitev, kot sta Yahoo in Bing. Kar se tiče samega iskalnega giganta, stavi na dobro zaščiten algoritem rangiranja, ki ga njegovi uradniki niso nikoli razkrili ali vsaj deloma odkrili. Glede na veliko raziskavo, praktično preizkušanje in nekatere odrezke vpogleda, ki smo jih prejeli od nekdanjih uslužbencev, vse kar vemo - Googleov algoritem za razvrščanje poizvedb vključuje nekaj o 200 vzorcih iskanja, predvsem zaradi uporabniku prijazne izkušnje brskanja v skladu z ohranjanjem logika iskalnih pajkov za boljše indeksiranje.

web rank seo

Glede na to, da ni natančnega akcijskega načrta ali metode za doseganje najvišje ocene Googlovega iskanja, obstaja resnično celovita strategija za izboljšanje spletnih strani. Zdaj je znan kot Search Engine Optimization (SEO). Izraz pomeni, da vse stvari naredite okoli ene same tarče - plezanje na vrhu seznama strani z rezultati iskanja (a. k. a. SERPs). SEO je večinoma znan po svojih težkih in zamudnih delih, potrebnih za popolno spletno doživetje - povsem koristen in več kot priročen za vsakega živečega obiskovalca, pa tudi dobro tekoče brskanje, ki je popolnoma oblikovan s samo čisto in svetlo strukturo strani bobnarji za iskanje, ki jih iščejo, podpirajo.

In verjetno ste uganili idejo. Mislim samo, da je lažje reči kot storiti. Definitivno. Ampak, kakorkoli, kaj lahko storimo glede vaše spletne oglaševalske promocije, vsaj za začetek gibanja na pravi poti? Naredimo prvi kratek pregled, kje lahko izboljšamo spletno mesto z SEO. Tokrat bomo začeli z nekaterimi vašimi osnovami na kraju samem.

Ključne besede

Razmislite o svoji vsebini, kot če govorite z živimi ljudmi ob upoštevanju, da vaše spletne strani najverjetneje najdejo resnični uporabniki, in iskalniki s ključnimi besedami ali ključnimi frazami. Na ta način, pisanje vsebine postane težje, kot se morda zdi na začetku. Potrebno bo veliko energije za izvedbo prave raziskave ključnih besed, ustvarjanje različnih zapisov, bogatih z ustreznimi ključnimi besednimi zvezami, še vedno videti naravnega in udobnega za branje, hkrati pa zagotavljati veliko informativno vrednost. Samo pomislite na to. Morda boste za določeno pomoč verjetno zaposlili strokovnjaka za vsebino. To bi bila dobro oblikovana odločitev.

start seo

Povezave in socialni mediji

Link building je morda najbolj prevladujoči element v vsakem delovnem spletnem rangu. Dejansko deluje precej preprosto - Google išče vse povezave, tako da usmerja svoje strani in vodi stran od vašega spletnega mesta. Ampak tema dobrih povezav in zdravih odnosov na socialnih medijih je še vedno zelo sporna. Njihovo število in kakovost sta pomembna. Ali nič za to? Ali naj bodo vaše povezave ekološke in naravne? Kaj, če uporabimo nekaj skriptov ali pa uporabimo za plačane povezave v razsutem stanju? Karkoli se boste odločili za to, vendar verjamem, da bo vsakršno zlorabljanje ali manipuliranje z njimi končalo z nižjim položajem v SERP-jih, zato si bomo prizadevali za spletno uveljavitev SEO promocije, ki je lahko reverzibilna Source .

December 22, 2017