Back to Question Center
0

Hitri odgovori na vaša najpogosteje postavljena vprašanja SEO

1 answers:

Da bi vaše spletno mesto vidno na SERP-u, morate vedeti malo več kot le opredelitev pojma optimizacije iskalnika in kako lahko vpliva na vaše uvrstitve. Če želite zgraditi zmagovalno optimizacijsko akcijo ali spremljati delo svojih strokovnjakov za SEO, morate pridobiti poglobljeno znanje o načelih in tehnikah za optimizacijo spletnih mest. Torej, govorimo o bistvenih SEO stvari, veliko začetnikov so vprašanja o tem, na poti razvoja spletne strani, vendar ne vem, kdo bo prosil za pojasnilo.

seo frequently asked questions

TOP pogosto zastavljena vprašanja o SEO

  • Kakšna je razlika med ekološko in plačano iskanje?

Pais ali anorganski rezultati iskanja so tisti, ki se pojavijo na strani TOP na strani SERP in imajo oznako »Oglasi. "V nekaterih primerih se ti rezultati lahko pojavijo tudi na strani SERP. To so domene, ki jih oglaševalci plačajo za prikazovanje na TOP različnih spletnih iskalnikih za ustrezne uporabniške poizvedbe. Če želite priti do plačanega iskanja, vam ni treba izvajati optimizacijske oglaševalske akcije. Vse, kar potrebujete, je, da plačate za klik vsakega uporabnika v oglasu. Ta vrsta plačanega oglasa se imenuje oglaševanje s plačilom na klik in se uporablja za privabljanje novih obiskovalcev iz iskanja in zvišanje razmerja med prikazi in kliki.

Ekološko ali neplačano iskanje se nanaša na ekološke rezultate, ki se pojavijo v iskalnikih s kakovostno optimizacijo spletne strani. Spletni vir, ki je postavljen na TOP za neplačano iskanje, je mogoče razlikovati glede na njegovo relevantnost, kakovost in prijaznost do spletnih strani. TOP razvrščeno spletno mesto je treba razviti v skladu z vsemi standardi iskalnika. Če vodite v neplačanem iskanju, povečate možnosti za izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke in privabite kakovostni promet, ki se bo spremenil v prodajo.

  • Koliko plačati za storitve SEO?

Cena storitev za optimizacijo iskalnikov se lahko zelo razlikuje glede na vrsto vašega podjetja, tržno nišo in velikost optimizacije (lokalno, državno, globalno). Poleg tega je cena odvisna od avtoritete in ugleda ponudnika optimizacije. Če je to dolgotrajno dobro znano v svetovnem agenciji za digitalni marketing, bodo najverjetneje stroški njihovih storitev višji od povprečne tržne cene. Vendar bodo vse vaše naložbe izplačane v lopah. Zato ne smete biti skeptični glede cene oglaševalske akcije za optimizacijo kakovosti.

Ne pada za podjetja, ki ponujajo SEO po zelo ugodnih cenah. V večini primerov je za njim neprofesionalen pristop in goljufija. Ponavadi te družbe uporabljajo tehnike črn klobuk SEO za doseganje hitrega rezultata. Vendar pa lahko povzroči, da se Google kazni in uvrstitve zmanjšajo.

seo questions

  • Ko začnem z SEO, koliko naj počakam, da preverim prve pozitivne rezultate?

SEO je dolgotrajen postopek, ki zahteva čas in prizadevanja. Ni ga mogoče izvajati čez noč. Traja od 6 do 9 tednov za izvajanje vseh bistvenih strategij SEO in nekaj mesecev po tem, ko so vse spremembe namenjene tržnim posodobitvam. Iskalniki po iskalniku potrebujejo nekaj časa za razčlenjevanje in indeksiranje sprememb spletnega mesta, da se vaše spletno mesto uvrsti na višji položaj na strani SERP. Odvisno od vaše tržne niše, velikosti mesta in kakovosti optimizacije, je potrebno od 6 do 9 mesecev, da začnete opazovati prve pozitivne rezultate SEO Source .

December 22, 2017