Back to Question Center
0

Ali je to res, da je na vaši uvrstitvi HTTPS in vpliv na SEO?

1 answers:

Bodimo samoumevno - danes močno odvisni HTTPS in SEO vplivajo na vsako uvrstitev spletnega mesta na seznamu strani z rezultati iskanja, s skoraj nobeno izključitvijo. Obstaja dovolj razlogov, da spletno mesto spremenite s HTTP na HTTPS, upoštevajoč trenutni svetovni trend za najboljšo in najvarnejšo uporabniško izkušnjo. Z vidika vodenja komercialnega dela na primer postane spletna spletna trgovina, HTTPS in vpliv na SEO popolnoma jasna. Morali bi se le soočiti s tem - vedno je bolje ukrepati proaktivno. In sodobna realnost spleta nas potrebuje, da se potrudimo, da pred takšnimi spremembami ohranjamo vsak uspešen spletni projekt.

https seo impact

Poleg tega je Google sama pred kratkim napovedala svojo glavno prednostno nalogo, zlasti na boljši ravni varnosti. Verjetno ste opazili, da vse storitve, ki jih podpira iskalni velikan, zdaj samodejno zagotavljajo varno povezavo (kot je sam Google Iskanje, Gmail, Google Drive itd.). No, vidimo, da je ekipa Google sedaj pripravljena za varnejši internet za brskanje in varne finančne transakcije, še težje kot kdajkoli prej!

Da ne omenjam, da največji akterji na spletnem trgu vedno delujejo najbolje po svojih najboljših močeh, da zagotovijo le izdelke in storitve razreda A-1. Dejansko je nekdanja neverjetna raven varnosti prek varnih postopkov šifriranja HTTPS že postala standardno stanje delovanja svojih podjetij. Mislim, da najbolj izkušene spletne stranke pričakujejo, da bodo obravnavale samo spletne strani, ki ponujajo dobro raven varnosti s HTTPS-om. Tako preprosto pričakujete takšno varno uporabniško izkušnjo po privzetku, samo preskočite tiste zastarele platforme, ki jih še vedno pridobivajo brez potrdil SSL.

Še vedno dvomiti o vplivu HTTPS in SEO na promocijo vaše poslovne spletne strani na Googlovem seznamu SERP-jev? Vse odgovore na uradnih spletnih straneh lahko najdete tudi Google, ki so sestavljeni predvsem za tiste, ki še vedno niso prepričani o sprejetju končne odločitve o prenosu s HTTP na HTTPS. Namesto da bi vas prepričali o nekaterih hitrih prednostih spletnega oglaševanja, ki izhajajo iz skupnega učinka HTTPS SEO, bom imel kratek pregled procesa preusmeritve s HTTP na HTTPS za vaše spletno mesto.

  • Pri nakupu vašega SSL certifikata
  • se lahko ob nakupu vaše spletne strani preselijo v HTTPS
    • Postopek namestitve certifikata potujte z uporabo gostujočega računa vašega spletnega mesta
    • Pomembno je, da imate dvojno preverjanje vseh povezav, saj je po končani migraciji vsak URL brez popolne posodobitve za HTTPS bodo izgubljeni za vedno

    https or http

    Navsezadnje ne pozabite obvestiti iskalnikov svojega prenosa spletnega mesta. Na voljo je 301 preusmeritev, nastavljenih na HTTPS, da bi vsak uporabnik, ki ima zaznamovano svojo spletno stran, samodejno vodil do vaših posodobljenih. Končno, če imate težave z Googlovo storitveno konzolo, priporočam, da ustvarite dve posamezni lastnosti za ločevanje spletnih strani s protokoloma HTTP in HTTPS, da bi tako preprečili tako zmedo enkrat za vselej Source .

December 22, 2017