Back to Question Center
0

Ali veste, kaj povezuje prvotno optimizacijo SEO in video vsebin?

1 answers:

Video vsebine postajajo vse bolj in bolj nujne, zlasti kar zadeva spletno strategijo spletnega trženja. Med najmočnejšimi točkami informativnih videoposnetkov, ki so vgrajene na vsako spletno stran, najprej vidim takšne prednosti, saj vodim več vodil, gradim zanesljivejšo blagovno znamko z boljšim ozaveščanjem potrošnikov in končno večji dohodkovni potencial za vsako spletno delovanje na splošno.

seo and video

Najpogosteje je video vsebina nekako povezana samo s trženjem socialnih medijev. Ampak to je velika napaka, da verjamem. Da, seveda, Twitter, Facebook, pa tudi sami YouTube so odlične stvari za dajanje zanimivih promocijskih videoposnetkov. Vse te platforme so uporabne in primerne za takšno delovanje. Toda tu prihaja več kot kritično vprašanje - kaj če obstajajo tesnejše medsebojne povezave med SEO in video vsebino? Ker danes optimizacija iskanja zajema veliko več vidikov, ki presegajo vsebino. Dejansko je z vidika iskalnikov z dobro optimizirano video vsebino podobno kot kakovostna vsebina, vendar na bolj oseben način. Spodaj je prišlo kratek premislek - ali je treba vsebino SEO in video vsebovati z roko v roki, da bi prinesli še bolj ekološki promet, ki se običajno razvija v kvalificirane stranke? Ali pa še ničesar? V redu, tukaj se šalim. Za mene je žalostna potreba, da bi moja standardna dela na SEO in video vsebin, tesno povezanih med seboj, že postala precej priložnostno stanje. Dokazal bom, da imam prav glede tega. Spodaj vam bom pokazal nekaj prepričljivih nasvetov za malo optimizacijo videoposnetkov z največjo učinkovitostjo za spletno poslovanje.

Preden začnemo, pojdimo na preprost predlog - spletna stran SEO in optimizacija video vsebin sta podobna, vendar še vedno ne identična. Tako kot izvirna vsebina v pisni obliki, Google uvrsti videoposnetke glede na kakovost vsebine in število močnih povratnih informacij. Spomnimo se nekaj mojih prejšnjih izkušenj, da čim bolje izkoristim njihovo podobno naravo.

Najprej nadaljujemo z video transkripcijo. Imeti prepisano video vsebino na svojih spletnih straneh bi bilo odlično za vse: pravi uporabniki imajo povsem ustrezne in privlačne podatke za višjo pretvorbo, medtem ko so iskalniki najverjetneje nagrajeni z boljšo uvrstitvijo v SERP. Na ta način se moramo potruditi, da bi pajki "brali" video vsebino na enak način kot če bi bil le navaden del pisanja. Za vsak videoposnetek, ki ga želite gostiti, boste potrebovali popolno prepisovanje besed in poudarke besedila. Če želite to narediti, predlagam, da uporabite vredno doživetje na tem področju, ki ga je naredil Moz (samo pazite na njihove čudovite videoposnetke na boji v petek). Morda boste prav tako brskali po najboljših podcastih, ki so jih dobro oblikovali drugi vodje industrije in se zlahka najdejo na internetu.

semalt media

Nazadnje, pojdimo na optimizacijo metapodatkov za videoposnetke. Kot sem že omenil, je ta vidik celotnega dela optimizacije SEO in videoposnetkov zelo podoben Source . Samo svoje videoposnetke in vsak naslov:

  • bolj privlačen in dobrodošel za večji klik
  • povsem ustrezen in naraven za vsebino vaše spletne strani
  • ), ki so vgrajeni v samo prave ključne besede, ki so pomembne za vašo tržno nišo ali ciljno občinstvo
  • meta opisi do 155 znakov
  • privlačni naslovi, ki stojijo pod 55 znaki
December 22, 2017