Back to Question Center
0

Je študija primera SEO dobro orodje za trženje?

1 answers:

Po statističnih podatkih več kot 90% strank raje, da je medijsko sporočilo slišati kot zgodba. Dokazano je, da prepričljiva zgodba pomaga ljudem bolje razumeti določeno vprašanje. Ni zanikati, da celo odrasli počutijo hitenje olajšave, ko vsi živijo srečno kdaj po.

SEO primer študija je odlično tržno orodje. Danes vam bodo strokovnjaki iz Semalta povedali več o naslednji rešitvi. Po branju članka boste vedeli, kako lahko uporabite študije primerov za trženje svojega podjetja.

seo case study

Opredelitev študije primera

Študija primera je močno orodje, ki vam lahko pomaga razširiti na težavo stranke, tako da pojasni, kako vaše podjetje lahko zadovolji vaše potrebe strank. Študija primera je odlična možnost za lastnike spletnih strani, katerih glavni cilj je, da ljudje kupijo svoje izdelke in storitve. Za to je posebna študija primerov, kako mešajo pripovedovanje zgodbe z informacijskimi vsebinami o vašem podjetju.

Kaj je glavni razlog za uporabo primera v SEO?

Študija primera SEO je učinkovito orodje za obveščanje javnosti

Večina spletnih prodajalcev predlaga objavo študij primerov na spletnih straneh. Vendar pa lahko še naprej šelite v lokalni časopis ali revijo, da bi pritegnili še več strank. Še ena odlična možnost za izgradnjo svojega ugleda je predstaviti vašo študijo primera nekaterim virom, namenjenim vaši industriji.

Razmislite tudi o industrijskih skupinah, povezanih z LinkedIn. So kot nalašč za izmenjavo izkušenj z drugimi ljudmi. Kot pravi rekel, je delitev skrbna. Naj ljudje počutijo posebno, tako da jim zagotovijo brezplačne in uporabne informacije.

Brezplačno objavite svoje študije primerov na LinkedIn Pulse. Platforma tega spletnega mesta omogoča uporabnikom, da sami objavijo članke, ki jih je nato mogoče dati v skupno rabo. Še ena odlična ideja za vaš SEO je preoblikovanje obstoječe študije primera v predstavitev diapozitivov ali v infografsko skupno rabo. Ko končate, jo lahko delite v svoje račune za socialne medije.

Prav tako je treba omeniti, da lahko svojo študijo primera uporabite kot informativni material, ki ga lahko pošljete potencialnim in trenutnim strankam.

Struktura študije primera SEO

V idealnem primeru bi morala vaša študija primera imeti začetek, sredino in konec. Ne pozabite, da so te študije primerov ponavadi daljše in bolj poglobljene kot povprečne zabavne zgodbe. Zato je ključno ustrezno načrtovanje. Naslednjič, ko pripravljate študijo primera, se prepričajte, da vsebuje naslednje komponente:

  1. Kratek in privlačen naslov;
  2. poglobljen pogled na težavo, s katero se srečuje morebitna stranka;
  3. Pojasnilo, kako podjetje obravnava vprašanja stranke;
  4. Dokaz, ki prikazuje, kako je vaša storitev ali izdelek pomagal stranki;
  5. Pokličite dejanje, ki se nanaša nazaj na vaš izdelek ali storitev.

Na tebi je, kateri stil naj izbira pri izdelavi študije primera. Pomembno je zapomniti, da mora vaša študija primera ustvariti zgodbo o tej temi, ki jo je treba odpraviti do konca.

seo case

Zavijanje

Če povzamemo, je študija primera močno orodje, ki lahko izboljša vaš SEO na več načinov. Študije primerov pomagajo privabiti več potencialnih strank z zagotavljanjem poglobljenega pogleda na to, kako je to, da delate s svojo storitvijo ali izdelkom.

Čestitamo! Zdaj poznate osnove ustvarjanja prepričljive študije primerov. Morda je skrajni čas, da poveste svojo zgodbo Source .

December 22, 2017