Back to Question Center
0

Kako koristno je Search Engine Optimization za podjetja, zlasti v smislu vašega projekta za zmanjšanje prenosa?

1 answers:

Danes vedno več ljudi kupuje z veliko močjo in udobjem interneta. Zato so dropshippers postali najbolj priljubljena mesta za sklenitev posla na spletu in pridobili skoraj vsak predmet, ki ga iščete. In zdaj je večina takšnih nakupov še preprostejša, saj ljudje samo uporabljajo iskalnike, da vnesejo poizvedbo po ključnih besedah ​​in na koncu najdejo, kar potrebujejo. In tu prihaja področje SEO! Ampak kako uporabiti te skoraj neizmerne priložnosti za optimizacijo iskalnikov za podjetja, ki jih uporabljate v načinu "drop-shipping"? Priporočam, da si ogledate spodnje osnovne predloge. Upam, da bodo pomagali številnim novim projektom padajočih prevozov, da bi preživeli v svetu nasilne tržne konkurence že od samega začetka. Tukaj so!

search engine optimization business

Izvedite pravo ključno besedo z velikimi ključnimi besedami

Najprej, za izvedbo prave raziskave ključnih besed. Tukaj boste morali razmišljati o določenih besedah ​​in besednih zvezah, ki so najbolj primerne za vaše podjetje, in najverjetneje, da bodo uporabniki uporabili iskalno poizvedbo pri iskanju izdelkov ali storitev. Trik je najti najbolj zdrava ravnotežja med priljubljenostjo in konkurenco v niši. Mislim, lahko bi bilo veliko število iskalnih zahtev, kot so "macbook pro 13", a znatno manj tistih, kot so "najboljša cena za črni macbook pro 13 retina zaslon". Samo to upoštevajte pri izbiri pravilnih ključnih besed dolgih repov za vsebino vaše spletne strani.

Imeti trdno vsebino za kumulativni učinek

Zapomni si - vaša vsebina je kralj. Nikoli ne skrivajte svojega časa pri prizadevanjih za ustvarjanje visokokakovostne vsebine, bogate z dolgimi ključnimi besedami. Ideja je precej preprosta - samo vsebino morate imeti za informiranje (bralno uporabno) za obiskovalce. Na ta način lahko svoje vsebine spletnega mesta vdelate v različne uporabniku prijazne multimedijske funkcije, kot so videoposnetki v YouTubu. To bo obiskovalcem dalo dober nasvet, vadnico ali opis izdelka in smernice, kar bo vodilo k vašim višjim tržnim rezultatom. Istočasno sledite svoji vsebinski privlačnosti, zlasti z vidika iskalnikov. Na ta način ne pozabite, da boste to potrebovali, da bi jih cenili iskalniki, bolje jih indeksirali, in zato dosegli višje rezultate v Googlovih rezultatih iskanja. To je prava pot do spletnega poslovanja z ladijskim prevozom, ki se nahaja kjerkoli na svetu.

seo in business

Ustrezna dela za gradnjo povezav

Eden od najpomembnejših vidikov Optimizacije iskalnikov za podjetja je proces izgradnje povezav. To pomeni, da bi morali imeti vrsto kakovostnih povratnih povezav, ki svoje spletno mesto povezujejo z drugimi spletnimi viri, da bi pridobili več obiskov, s tem pa povečali svoj promet, povečali svoj trenutni položaj v Googlovih rezultatih iskanja in omogočili večji pretok neizgrajenih strank, kar je mogoče pretvori v prave. Ne skrivajjte prizadevanj za objavljanje objav na forumih, nedavno naloženih videoposnetkih v YouTubu in različnih povezavah družabnih omrežij. Morda postanejo vsekakor učinkovito orodje, če se uporablja pametno. Kot pri meni, priporočam, da najem strokovnjakov, da ti delajo za vas vsaj v najzgodnejših fazah razvoja vašega podjetja. Ne glede na vašo nalogo, ne boste obžalovali, prepričan sem.

Konćne koristi iskalne optimizacije za podjetja ne morejo biti v dveh ali treh odstavkih Source . Upam pa, da bodo moje kratke smernice dovolj pomagali novim padalcem, zato se bom pozdravil tukaj!

December 22, 2017