Back to Question Center
0

Ali obstaja slaba informacija o SEO?

1 answers:

Vsi ste se verjetno soočili s toni vsebine o optimizaciji iskalnikov na internetu. Če imate vsaj malo izkušenj na tem področju, lahko razlikovate med kakovostnimi nasveti in nasveti za SEO (kot to predvidevajo MOZ, Semalt ali Engineer's Search Engine) in neuporabne in celo včasih napačne informacije o postopkih optimizacije, ki jih nudijo nestrokovnjaki. Če pa ste novinec na področju digitalnega trženja, vam bodo nekateri kakovostni članki nekoliko zmedeni in celo uničili vašo Googlovo uvrstitev. V tem kratkem vodniku bom vam predstavil nekaj povsem napačnih nasvetov SEO, ki jih morate izogniti, da bi vaše spletno poslovanje uspešno napredovalo.

seo information

Opredelitev slabih informacij o SEO

Če se sprašujete, kakšna je slaba vsebina SEO, vam svetujem, da natančno preberete ta odstavek. Slaba vsebina SEO je VSE o zastarelih, neuporabnih in zunaj meja informacij o standardih iskalnika. To je težko razlikovati slabe vsebine SEO, kot se običajno začne z besedami "kako izboljšati svojo spletno stran SEO v enem dnevu ". Pogosto takšni izdelki vsebujejo določen promocijski podstavek. Black-hat SEO strokovnjaki ustvarjajo takšne neverjetno zgodbe za promocijo svojih storitev. Svetujem vam, da ne preberete takih člankov, saj ne prinašajo dragocenih informacij. Poleg tega tvegate, da bi uničili vašo spletno stran uvrstitve z naslednjimi črnimi nasveti SEO SEO. Torej, razpravljamo, kakšen nasvet za optimizacijo potrebujemo, da ne bi škodili ugledu našega spletnega mesta.

  • Ključne besede polnjenje

Eden najbolj razširjenih zastarelih SEO nasvetov je polnjenje ključnih besed. Ker je Google vsak dan postal pametnejši, ta vrsta optimizacije poteka. Danes morate ustvariti svojo vsebino za obiskovalce spletne strani, ne pa za iskalne bote. Poleg tega lahko Google Bots oceni tudi kakovost vaše vsebine in šteje število ključnih besed. Če imate več kot pet ključnih besed na stran, tvegate, da dobite Google kazni. Poleg tega polnjena vsebina ni berljiva in ne more biti uporabna za uporabnike, saj je bila ustvarjena le za oglaševalske namene. Namesto, da bi vsebino vsebovali s ključnimi besedami, bi morali izbrati najpomembnejše stavke ključnih besed in prometne zveze ter jih vstaviti v svoje naslove, opise, odpiranje odstavkov, ALT in le nekajkrat v besedilu.

seo problems

  • Podvojena vsebina

Nekateri tako imenovani strokovnjaki za SEO pišejo, da v podvojeni vsebini ni nobene grožnje. Vendar je napačna sodba. Z objavo podvojene vsebine manipulirate iskalce, ki jih mikajo, da si ogledajo stvari, kot želite, namesto, kako so dejansko. Torej, neoriginalna vsebina lahko povzroči padec uvrstitve na vašem spletnem mestu. Obstaja relativno majhen odstotek, da lahko prejmete Googlove kazni za podvojene vsebine. Vendar pa ne boste natančno izboljšali svoje spletno prisotnost na spletnem mestu z ustvarjanjem vsebine s prepletenimi vsebinami, saj ima Google v svojem indeksu že isto vsebino. Če potrebujete nekaj podvojene vsebine na vaši spletni strani zaradi istih poslovnih potreb, morate "brez indeksa in ne sledite" tej vsebini, da bi se izognili negativnim rezultatom Source .

December 22, 2017