Back to Question Center
0

Katere so najpogostejše strategije za optimizacijo iskalnikov?

1 answers:

Glede na SEO kot celovit nabor tehnik s končnim ciljem, da bi dobili svojo spletno stran višjo uvrstitev na seznamu SERPs, obstajajo tri osnovne strategije optimizacije iskalnikov. Uporabljajo jih levji delež podjetij različnih zmogljivosti, bodisi s strani malih podjetij, ki želijo začeti delovati na spletu že od samega začetka, ali pa so že dosegle nekaj prepričljivih rezultatov pri tradicionalnih dejavnostih opeke in malte ter se počutili nujnosti iti naprej in se premakniti na spletu.

search engine optimization strategies

Ali se boste poskusili sami v DIY SEO, ali pa ste že prišli do dobro oblikovane odločitve, da vam pomaga izkušena stara ekipa industrijskih strokovnjakov, se morate zavedati naslednjih treh osnovnih strategij iskalnika. Preden začnete z optimizacijo vaše spletne strani, jih hranite v mislih.

To je lahko biti dober

Začnimo z White Hat SEO, kot najbolj prepoznavno in široko uporabljeno tehniko, stran od preostalih strategij za optimizacijo iskalnikov. Uporaba za White Hat SEO pomeni, da ima optimizacija dela za dvigovanje uvrstitve na spletnih straneh, kar je strogo v skladu s smernicami in priporočili, ki jih je naredil sam Google. White Hat SEO stavlja le poštene in brezplačne akcijske načrte, kot so razvijanje kakovostne vsebine, delujoče pravilno (neplačano!) Povezovanje, delo na optimizaciji HTML. Da, težko bo delo. Čeprav je izbira pravega načina White Hat SEO pomeni, da se počutite prepričane in se zanašajte na včasih skromen in pravkar postopen, a še vedno enakomeren in dolgotrajen napredek pri uvrstitvi.

Premik na temno stran

Kot zlonamerni antipodi taktike White Hat SEO, strategije za optimizacijo iskanja v Black Hat-u so bolj usmerjene k rezultatom, ne le povsem dostojnim igralcem. Black Hat SEO uporablja različne tehnične sheme za izkoriščanje dejanskih šibkih točk v Googlovih iskalnih algoritmih. Vendar glavni cilj ostaja enako - pridobivanje višjih uvrstitev za spletne strani. Če stopite na temno stran, lahko ponudite nepredvidljive in včasih celo nevarne, vendar hitro, vendar kratkoročne izboljšave pri razvrstitvi. S tem Black Hat SEO običajno gre za zlorabo s povezavo neželene vsebine, skrito ali skriti tekstovno vsebino, polnjenje ključnih besed in številne druge kršitve.

seo strategies

Vse skupaj

Obstaja tako imenovani Grey Hat SEO, ki združuje najboljša najdišča dveh najpomembnejših strategij za optimizacijo iskalnikov samo pogledali. Pravzaprav modri Grey Hat SEO pomeni, če je mogoče, najučinkovitejšo pravno taktiko, ki jih spodbuja z nekaterimi obetajočimi kršitvami, ki jih še vedno ne izkoriščajo mase. Na ta način se lahko doseže precej razumen napredek, ne da bi pri tem prevzeli preveliko tveganje za kršitev in kaznovali ga Google.

Seveda je treba izbrati med temi nasprotujočimi si strategijami za optimizacijo iskalnikov osebno izbiro posameznika. Odločiti se morate, na kakšen način boste ukrepali. Zapomni si samo eno majhno stvar - izkoriščanje šibkih točk iskalnih algoritmov se lahko zdi precej privlačna za tiste, ki iščejo le hiter napredek. Ampak Google še vedno pazi na internet. Torej, pri igranju napačne igre, ne pozabite, da ga je mogoče kaznovati kadarkoli, začenši z lažjo kaznovalno uvrstitvijo in do umika celotnega organa domene Source .

December 22, 2017