Back to Question Center
0

Katere spletne nasvete za spletno stran e-trgovine poznate?

1 answers:

Danes je e-poslovanje ena izmed najbolj donosnih področij poslovanja, ki dosegajo najvišjo vrednost z nastavitvami, ki znaša več kot 2 bilijona dolarjev v svetovni spletni prodaji. Podjetja opozarja na spletno področje, kjer je največji potencial strank. Spletna stran je odličen način za prikaz svoje blagovne znamke na spletu in povečanje prihodkov. Popolnoma zasnovane spletne strani privabljajo stranke in povečajo zaznano vrednost ponujenih storitev ali izdelka. Vendar, če želite ustvariti privlačno in uporabniku prijazno spletno mesto, morate najti strokovno in zanesljivo spletno oblikovanje podjetja za e-poslovanje. Če nimate tehničnih veščin na tem področju, lahko ta naloga postane precej zahtevna. V tem članku boste našli nekaj nasvetov, kako najti dober e-poslovanje podjetja za spletno oblikovanje in kaj lahko pričakujete plačati.

e-commerce web design company

Kako najti e-poslovanje podjetja za spletno oblikovanje?

Izkušeni spletni oblikovalci lahko prilagodijo svoj slog v skladu s potrebami naročnika, kar se mora odražati v njihovem portfelju z nedavnimi projekti. Izkušeni spletni oblikovalci navadno objavljajo svoja dela na takšnih platformah oblikovanja kot Behance ali Coroflot. Torej, preden najemite podjetje za oblikovanje spletnih strani ali posamezen strokovnjak, preverite njihove strani na teh spletnih straneh, da boste lahko razumeli, kaj lahko storijo. Še več, pred najemom spletnega oblikovalca, ga lahko vprašate o njegovi usposobljenosti, da se prepričate, da je strokovnjak na svojem področju.

Izkušnje oblikovalca niso manj pomemben vidik. Zato ga lahko prosite, da prikaže portfelj in seznam strank. V začetni fazi sodelovanja z spletnim oblikovalskim studiem e-trgovine boste prejeli številne osnutke. Prav tako bodo naredili potrebne popravke, dokler ne boste zadovoljni z rezultatom. Poleg tega bo strokovno spletno oblikovanje poskušalo poiskati poseben pristop k vaši industriji, da bo ustrezal vašim poslovnim potrebam. Zagotavlja vam prilagojen pristop, ki ustvarja edinstven dizajn spletnega mesta, ki bo popolnoma ustrezal vašemu podjetju.

Koliko stane?

Digitalni agenti s polno kupo lahko zaračunajo vse do 3.000 dolarjev za prilagojeno spletno oblikovanje in do 1.000 dolarjev za oblikovanje predlog. Cena je lahko še višja, če govorimo o poslovanju z e-poslovanjem. Odvisno od področja, kjer bi želeli oglaševati in vaše poslovne cilje, se lahko cena na en projekt poveča na 5.000 USD. Če govorimo o lastnih spletnih oblikovalcih, nudijo cene po dostopni ceni, ki zaračunajo približno 300-800 USD na en projekt.

Izboljšanje oblikovanja spletnega mesta zahteva veliko praks in orodij, zato morate pričakovati najmanj 1000 evrov za spletno stran z 10 strani. Ciljne strani, seveda, stane veliko nižje.

e-commerce web design

Poleg tega se morate pripraviti za dodatno plačilo za logotip spletnega mesta. Cena oblikovanja logotipa se lahko giblje tudi od sto dolarjev do milijonov. Po statističnih podatkih približno dve tretjini podjetij za e-trgovino kupi prilagojeno porabo za oblikovanje logotipa za to 300 dolarjev v povprečju in manj kot 15% poslovnih ljudi porabi več kot 700 dolarjev za svoj logotip Source .

December 22, 2017