Back to Question Center
0

Katere so glavne stvari, ki jih zahteva iskalnik optimizacija od podjetnikov?

1 answers:

Seveda je sprejemanje odločitev primarna stvar, ki običajno označuje črto med poslovnim uspehom in popolnim neuspehom. Pravzaprav je izogibanje najbolj pogostim pasti, kar zahteva optimizacija iskalnika od morebiti vsakega pametnega spletnega podjetnika. Na ta način, z uporabo pravih tehnik, se lahko prepričate, da ste komercialni projekt dobro deluje. Posledično bodo vaše spletne strani spodbudili povečan promet s strankami in pogostejše obravnave. V idealnem primeru vam bo to omogočilo, da plačate občasne obiske vaše banke in vedno zapustite pisarno z resničnim nasmehom na obrazu. Tukaj so štiri glavne stvari, ki jih optimizacija iskalnika zahteva od vas najprej in predvsem.

search engine optimisation requires

Optimizacija iskanja na kraju samem

Kljub izrazu SEO je več kot priljubljena, večina od nas zanemarja jedro problema. Tu mislim na proces optimizacije na kraju samem, ki naj bi vaši spletni strani omogočil boljšo prepoznavnost na spletu, tako da so jo prikazali resnični uporabniki in iskalniki, ki pajkajo boji. Najpogosteje se optimizacijska dela na kraju samem opravijo z delom, da izberejo najprimernejše ključne besede, ključne stavke in različne elemente, kot so oznake, sidra itd.Ko bo storjeno pravilno, bodo Googlu pomagali razumeti vsebino vaše spletne strani in če je v redu - na seznamu rezultatov iskanja dodelite svojo spletno stran z višjo uvrstitvijo.

Delovna mesta izven kraja

Ta podoba je v glavnem povezana s postopkom pridobivanja višje razvrstitve prek zunanjih metod optimizacije iskanja. Očitno je, da je off-site optimizacija precej drugačen nabor dejanj, s pomočjo katerih Google prepozna vaše spletne strani in je najbolj ustrezna, verodostojna in s tem bolj verjetno priporočljiva uporabnikom, ki iščejo. Najpogosteje avtoriteta spletnega mesta določi število in ekološke lastnosti visokokakovostnih povratnih povezav, ki svoje spletne strani povezujejo z najbolj relevantnimi in vrednimi spletnimi stranmi. Na ta način optimizacija iskalnikov izven spletnega mesta zahteva, da se vaša spletna stran pogosto omenja na vodilnih spletnih platformah, blogih in različnih načinih socialnih medijev.

White-Hat SEO

Ta opredelitev pomeni, da dobro izdelana in koristna optimizacija iskalnika zahteva uporabo le pravnih tehnik, ki prihajajo v skladu s prvimi smernicami Googla. S tem, ob ohranjanju nabora pravilnika za White-Hat SEO, se lahko prepričate, da boste na vašo spletno mesto vodili večji človeški promet, kar bo na koncu povzročilo višjo uvrstitev na Googlovem seznamu SERP-jev (Strani z rezultati iskalnika). Tukaj so točke točk White-Hat SEO: ravnanje s temeljitimi raziskavami ključnih besed, pisanje dobre vsebine in pridobivanje le ekoloških kakovostnih povezav.

search engine optimisation

Black-Hat SEO.

Prihaja temna stran optimizacije iskanja. Ta tehnika se stavi samo na nezakonite dejavnosti, vendar na isti cilj kot originalni White-Hat SEO. Pravzaprav gre za zlonamerno antipodo, ki se ukvarja predvsem z naslednjimi manipulacijskimi ukrepi: polnjenje ključnih besed, zamenjava spletnih strani, uporaba skritih besedilnih elementov, ustvarjanje lažnih povezav strani, uporaba strani vrat in tako naprej.

Če nekaj besed zaključim, lahko rečem, da optimizacija iskalnika zahteva pametno kombinacijo zgornjih treh glavnih nizov dejanj. Edina stvar, ki jo je treba izogniti za vsako ceno, je Black-Hat SEO. Da, obetajo lahko, da imajo nekaj hitrega prometa. Kljub temu bo uporaba nekih temnih shem za vaše spletno mesto prišla prej ali prej s težko kaznovanjem s strani Googla Source .

December 22, 2017