Back to Question Center
0

Katere so najboljše taktike SEO za večji promet?

1 answers:

Tukaj je nekaj uporabno dokazano SEO taktike za večjo promet in stopnjo konverzije. Preverite naslednje šest preprostih korakov:

  • Študij uporabniških podatkov

Pozabite na Search Engine Optimization za večinoma tehnični koncept. Da, primarni cilj levega deleža taktike SEO je boljše prepoznavanje robotov iskalnikov. Hkrati optimizacija iskanja ustreza dejanskim potrebam vašega ciljnega občinstva; Mislim, preprosto ugotovite, kaj iščejo ljudje, in jim jih dajte s svojo vsebino. Torej, bolje poznate svoje občinstvo, bolj kakovostno uporabniško izkušnjo, ki jo ponujate. In to bi moralo voditi do višje razvrstitve v SERP-jih. Najlažji način za reševanje tega je govoriti neposredno z vašimi obiskovalci in predlagam odgovor na njihova najpogostejša vprašanja o zadevni temi, podprta z drugimi uporabniki, ki ponujajo tudi svoje rešitve. Prav tako bi bilo zelo dobra zamisel, da kopirate in prilepite nekaj ključnih vprašanj, ki jih neposredno uporabite za glave vaših objav v spletnem dnevniku.

seo tactics

  • Delo na ciljnih straneh

Najpogosteje, ko so vaše povezave prikazane na seznamu SERP , se ljudje obrnejo na domačo stran spletnega mesta ali na svoj podporni spletni dnevnik. Če pa se ukvarjate s komercialnim projektom, na primer spletno trgovino, bolje, da imate edinstveno in dobro optimizirano ciljno stran za ustvarjanje boljše prodaje ali več privržencev. Ustvarjanje ciljne strani pomeni imeti posebno spletno stran, ki jo poganja določena tema. Kar se tiče taktike ciljne strani SEO, tukaj priporočam, da vse postopke optimizacije delate korak za korakom. Najprej, preden začnete graditi ciljno stran, boste morali izbrati ključno besedo z dolgim ​​repom. Na ta način delate na naslovu in meta opisu. Naj bo vaša ciljna stran izdelana z najmanj 2.000 besedami, saj je v Googlovih rezultatih iskanja dokazano lepo mesto za višjo uvrstitev. Ne poskrbite, da boste vlagali nekaj poštenega zneska v profesionalni spletni načrt. Končno poskusite imeti priča o svoji ciljni strani in uživati ​​v prestolu.

  • Spremeni vsebino

Dobra SEO taktike za vsebino temeljijo na eni preprosti ideji - vsebina je kralj. Ja, resno sem tukaj, saj je res razumna ideja, da si močno prizadevajo za vsebino, da bi dosegli najboljše pisanje z veliko praktično uporabniško izkušnjo. Kljub temu bi lahko bila precej izčrpna in dolgotrajna delovna sila. Namesto tega predlagam, da se prijavite za pametnejšo taktiko SEO za vaše besedilne prispevke. Uporabite samo isto vsebino, preoblikovan v različnih oblikah, na primer, da se prikaže za učinkovitejšo in priročnejšo uporabo. Mislim, da lahko svoje objave v spletnem dnevniku preprosto obnovite (vsaj delno) v dragocene video vaje, navdušujoče predstavitve, fine podcaste in infografike ali nekatere podporne materiale v formatu PDF. Za največji učinek, naredite takšne koščke uporabnih podatkov prijazne do njih, da pridobite več povezav in prometa. Nikoli se ne boste obžalovali nad tem, da bi porabili čas Source .

December 22, 2017