Back to Question Center
0

So povezani SEO in družabni mediji?

1 answers:

Vpliv družabnih medijev in način, kako se preliva na področje Search Engine Optimization, je verjetno eno izmed najbolj spornih vprašanj. Mislim na skrivnosti: kako socialni mediji vplivajo na SEO? Ali ti koncepti delujejo v sinergiji, sploh ne, ali celo ničesar?

Prihaja spojler - najkrajši odgovor je da, to počne. Toda bolje bi bilo upoštevati drugo, širšo in celovito razlago. Sprijaznimo se s tem - socialni mediji vsekakor imajo odnos do SEO-ja, ali je sploh mogoče skupno? Na žalost sem prepričan samo v eno stvar - socialni mediji nimajo, vsaj pozitivnega vpliva na SEO. To preprosto ne pomaga optimizacijo iskanja, kot je večina ljudi verjame, da to počne.

how social media affects seo

Spodaj bom združil svoje lastne predloge z nekaj dragocenimi spoznanji, ki so jih dali člani skupine Google. Najprej si vzemimo za samoumevno - svetovni raziskovalni gigant nikoli ni imel nobene potrditve za socialne medije za neposreden razvrstitveni faktor. Mislim, da, socialni mediji so še vedno med popolnoma razumnimi načini za boljšo preglednost na spletu za vsebino. In da, končno, vse o SEO. Kaj lahko zagotovo vedo, kako socialni mediji vplivajo na SEO? Ne glede na to, kakšen je pravilen odgovor, je očitno, da lahko socialni mediji dejansko pomagajo vašim iskalnikom optimizacijo dela na splošno. Ampak še vedno sprašujem, ali bo iskalni velikan prinesel več družbenih signalov v svoj trenutni algoritem?

Zaenkrat algoritmi Google iskanja niso bili nikoli razkriti. Zato je edini način za razumevanje vedenjskih vzorcev Googlovih iskalnih botov preverjanje vsakega potencialnega rezultata v realnem testu. Si lahko predstavljate, kako bi lahko bila ta raziskovalna dela dolgotrajajoča in delovno intenzivna? Ok, vrnimo se k točki. Kako socialni mediji vplivajo na SEO? Kot lahko rečemo tudi uradniki Googla, lahko socialne medije vzamemo le za vse, kar pa ni neposreden dejavnik pri razvrstitvi. No, to sploh ne pomeni, da socialni mediji sploh ne vplivajo na uvrstitev, ker je Google znova potrdil, da socialni mediji sami ne zavzemajo za uvrstitev.

social media seo

Verjamem, da bolj ali manj pravilen odgovor lahko vidimo nekje o besedi "korelacija. "Kot je bil ta izraz omenjen v kontekstu reflektorja Ranking Factors White Paper, ki ga je opravila Searchmetrics leta 2016. Prepričan sem, da fantje dejansko premikajo pravo pot. Tako postane jasen edini pravilen odgovor o tem, kako socialni mediji vplivajo na SEO - da, to počne. Toda tam še vedno ni neposrednih ali dvostranskih odnosov. Zato je še vedno dobro oblikovana odločitev, da je treba spodbujati z uporabo različnih sredstev socialnih medijev. Hkrati iskalna optimizacija potrebuje natančna prizadevanja in čas na svoj način Source .

December 22, 2017