Back to Question Center
0

Ali so poceni storitve SEO za varno mala podjetja?

1 answers:

Čeprav "nizka cena SEO = nevarnost" je precej mit kot resnična izjava, primeri slabega SEO za poceni cene niso redki. Mala podjetja se lahko še posebej nanašajo na to težavo, saj jih mnoga nizkocenovna agencija za SEO navadno prizadeva, lokalna podjetja in številne njihove ponudbe pa zvok zelo privlačne za e-trgovine in spletna mesta, ki poskušajo spodbujati v zelo konkurenčnih nišah.

low cost seo services for small business

Po teh nizkih ceni SEO ponuja slepo lahko privede do teh posledic:

  • Kazen zaradi Black Hat SEO. Veliko SEO agencij, ki zavestno zlomijo Googlove smernice s ključnimi besedami spamming, skrita besedila, vrata in druge slabe prakse ponavadi ponujajo nizke cene za svoje storitve. To je del njihove past: obljubljajo močno spodbudo po privlačni ceni in prinašajo obljubljeno povečanje. Takšna politika jim prinaša veliko neizkušenih lastnikov spletnih mest, ki se ne zavedajo, da je uvrstitev rasti, pridobljena s Black Hat SEO, začasna in da je velik padec neizogiben.
  • Stagnacija. Včasih najdete poceni storitve SEO za mala podjetja ali velika podjetja, ki niso Black Hat. Namesto tega so omejeni pri promocijskih možnostih in vsi koraki izvaja neizkušena ekipa. Torej, potem, ko dosežete določeno točko, vaša oglaševalska akcija tu zamrzne, saj vaši kuratorji ne vedo, od kod bi morali oditi. Tudi preprosto morda nimajo sredstev za napredovanje, kot nizka cena = nizka plača.
  • Nizka kakovost vsebine. Vsebina igra pomembno vlogo pri optimizaciji ključnih besed, gradnji povezav in zviševanju stopnje konverzije. Če vaša vsebina ni pomembna, je edinstvena ali zanimiva za branje, vstavljanje ključnih besed in povezav ne bo povečalo vaše uvrstitve. Na žalost, pisanje, vključeno v nizkocenovne storitve SEO za podjetja, le redko pomeni raziskave in urejanje, saj takšna ekipa navadno nima izkušenih pisateljev. Zato ne pričakujte odličnih rezultatov iz vsebine, ki ste jo plačali 10 $ za.

Ti podatki ne pomeni, da bi se morali izogibati "poceni" in "poceni" SEO za vsako ceno. Kaj morate storiti, je, da se zavedajo tveganja pri iskanju poceni storitev SEO za vaše mala podjetja. Cenovno ugodno ni vedno enako poceni, in zmerna politika oblikovanja cen ni sinonim za prevara. Medtem ko obstajajo slabe agencije, ki uničujejo ugled SEO podjetij, vam bomo pomagali najti razlike.

low cost seo for small business

Poceni in cenovno dostopni: kakšna je razlika?

Ugotoviti je mogoče, da je dober SEO primeren ceni iz številnih agencij z nizko kakovostjo. Ni vam treba biti SEO guru ali imate detektor laži pri roki. Temeljita raziskava je več kot dovolj.

  • sestaviti seznam agencij za SEO, ki ponujajo poceni strokovno pomoč za majhna podjetja na spletu;
  • primerjajo njihove stroške in obseg storitev, ki jih ponujajo za to ceno;
  • Preverite, kako se sami spodbujajo: če obetajo hitre rezultate in prekomerno razkrojijo, bodo njihove obljube verjetno brez dobrega;
  • Preverite, ali imajo vse agencije portfelj. Prestopite podjetja brez enega. Nato preučite projekte, na katerih so delali podjetja, da bi ocenili svoje strokovno znanje. Prav tako lahko obiščete strani, ki jih agencije izvajajo za ogled, kako dobro se vozijo proti svojim konkurentom.
  • Obrnite se na strokovnjake vsake agencije in ugotovite, kakšen vtis lahko naredijo, ne glede na to, ali so samozavestni, prijazni ali skrivni, dvoumni in se mudi, da boste kupovali svoje izdelke. Postavite jim vprašanja, ki bi razkrila njihovo znanje o Googlovih smernicah, postopku promocije in tehnikah SEO. Ali vam hitro obetajo rezultate, ne da bi vas celo vprašali o svoji strani? Ali poudarjajo količinske in kratkoročne rezultate?
  • Preučiti ozadje in bio podjetja. Medtem ko so agencije s petletnimi izkušnjami boljše, se ne mudi, da bi odnesli 1-3 leta starih podjetij. Veliko mladih podjetij ustanovijo strokovnjaki, ki že deset let delajo v podjetju. To točko je treba omeniti tudi v biografiji podjetja in blogu, če obstaja.
  • Oglejte si mnenja. Ponavadi imajo vsa verodostojna podjetja svoje ocene na svoji spletni strani ali imajo na spletnih mestih za pregledovanje, da uporabnikom omogočijo, da pustijo povratne informacije in se odzovejo nanj. Če agencija, ki ponuja poceni storitve SEO za majhno spletno podjetje, izogne ​​interakciji s komentarji, verjetno ni varna za obravnavanje.

Danes, SEO podjetja prihajajo v veliko različnih in približujejo svojo cenovno politiko drugače. Zato namesto da bi se takoj oddaljili od skupin za SEO, ki vam ponujajo poceni rešitve, opravljajo svoje raziskave in si ogledajo pravo ravnotežje cen in kakovosti Source . Drugače boste morda izgubili nekaj neverjetnih poslov!

December 22, 2017