Back to Question Center
0

Kako napisati SEO prijazno vsebino sama?

1 answers:

Če izboljšate spletno prisotnost na spletnem mestu, morate poskrbeti, da imate vse pomembne tehnike, zajete z dobro optimizirano vsebino, ki je prijazna do spletnih strani. Pisanje dobre vsebine je preprosto. Vendar pa morate storiti veliko trdega dela, da zagotovite, da se vaše vsebine uvrstijo visoko na iskalnike. Če želite, da je vaša vsebina dobro razvrščena in vidna za iskalne pošte, morate upoštevati določena načela optimizacije vsebine. Ni dvoma, da potrebujete čas, da ustvarite dobro optimizirano in SEO prijazno vsebino za spletno mesto. Vendar, s pametnim pristopom k tej nalogi, boste sami lahko ustvarili SEO prijazno vsebino. V tem članku bom poskušal odpraviti pomisleke, ki ste jih imeli, in vam nudim pametne tehnike za pisanje vsebin.

how to write seo friendly content

Nasveti za pisanje SEO prijazne vsebine

Preden začnemo govoriti o bistvenih vsebinah SEO, bi rad nekaj besed o SEO ciljih razumete namen optimizirane vsebine crafting. Primarni cilj optimizacije iskalnikov je zagotoviti, da vaša vsebina postavi na vrh strani Google SERP. Brati za iskanje bi morali razumeti, kakšna je vaša vsebina, in jo pokažite ustrezni iskalni poizvedbi.

Če želite izboljšati uvrstitev v iskalniku, morate upoštevati nekaj bistvenih korakov:

  • zagotavljajo najvišje kakovosti vašim strankam;
  • izboljšati svojo domeno;
  • , da bo vaše podjetje ugledno.

Obstajata dve vrsti strategij za optimizacijo iskalnikov, ki jih lahko uporabite za optimizacijo vaše spletne strani v skladu s standardi iskalnika.

Lahko storite svoj SEO in-house ali oddajajo to. In-house SEO je dostopna in vključuje ljudi, ki vedo na spletni strani dobro. Vendar, če želite sami izboljšati svojo spletno stran, se morate zavedati vseh bistvenih tehnik optimizacije in digitalnih tržnih novosti. Proces lastne optimizacije je lahko dolgotrajen in na žalost neuspešen. Medtem ko zunanji izvajalec SEO izvajajo preizkušeni strokovnjaki na tem področju. Poznajo vse pomembne vidike optimizacije in vam lahko ponudijo najbolj kakovostno vsebino, saj vedo, kateri iskalniki pričakujejo od vaše spletne strani. S sodelovanjem s strokovnjaki drugih strokovnjakov, boste lahko dobivali dobre rezultate v roku 3-6 mesecev.

Danes bom poskušal naučiti, kako ustvariti kakovostno in SEO prijazno vsebino, ki jo sami in nato shranite svoj denar na SEO pisanje storitev. Dobro optimizirana vsebina ni nujno zahtevna ali dolgotrajna, če razumete, kako lahko na strani optimizirate delo poleg vaše vsebine. Tukaj je, kako napisati piškotke prijazno vsebino, ki jo bodo uživali oba iskalna bota in vaši potencialni kupci.

seo friendly content

  • Predlogi za ključne besede

Ključne besede raziskave so najpomembnejši del vsake zmagovalne oglaševalske akcije in dna line za SEO prijazno vsebino. Ustrezne in ciljane ključne besede določajo vašo spletno stran. Če želite natančno raziskati ključne besede, morate razmisliti o tem, katere iskalne poizvedbe lahko vaše potencialne stranke uporabijo za iskanje vaše spletne strani. Razviti moraš spoznanje, kaj uporabniki pričakujejo od vaše spletne strani. Če želite biti na vrhu rezultatov iskanja, morate izbrati dolge repne in manj konkurenčne iskalne poizvedbe. Če želite poenostaviti postopek raziskovanja ključnih besed, lahko izvajate takšna samodejna orodja kot Semalt Auto SEO, orodje za ključne besede ali Google Planner za ključne besede. Ta orodja vam bodo pomagala, da ne samo sestavite seznam najpomembnejših ključnih fraz, temveč vam tudi dajo vpogled, s katerimi ključnimi besedami so vaši konkurenti.

  • Edinstveno ustvarjanje vsebin

Seveda ni razloga, da bi ustvarili novo vsebino, če ni pristnega,. Tudi če si vzamete idejo iz drugega vira, morate zagotoviti edinstven pogled, ki bo dodal vrednost določeni temi. S kopiranjem nalepke lahko tvegate pridobivanje kazni od Googla in lahko izgubite položaje v razvrstitvi. Poleg tega uporabniki, ki so te neoriginalne vsebine videli v drugih virih, vaše domene ne bodo upoštevali kot ustrezni in zanesljivi. Prepričajte se, da je vaša vsebina edinstvena, ustrezna in ažurna, da bi pritegnila uporabnike in jih spremenila v svoje stranke. Izvirnost vsebine lahko preverite z mnogimi razpoložljivimi avtomatiziranimi orodji, kot sta Copyscape ali Plagiarism Checker.

  • Optimizacija in strukturiranje naslovov

Naslov vašega spletnega mesta je prva stvar, ki jo uporabniki lahko opazijo pri iskanju. Služi kot predogled vsebine vašega spletnega mesta. Vaš naslov mora biti natančen, ulov in prijazen do SEO. Prepričajte se, da v svoje naslove vključite ciljne in velike količine ključnih besed. Uporabite močne besede in preprečite redundanco, da ustvarite jasen in privlačen naslov. Najpomembnejše podatke o vašem podjetju morate vključiti v 60 znakov. Zato vam svetujem, da vnesete čim več različic, kot jih lahko.

Poleg tega se zavedajte SEO oznak in poskrbite, da boste izvajali oznako H1 za vse naslove znotraj vsebine. Prav tako je pametna odločitev, da ločite nekaj odstavkov s podnapisi, da bo vaša vsebina enostavna za branje in pomikanje. Za vse podnapise morate uporabiti oznake H2. Poskrbite, da boste v naslove in podnapise vključili ustrezne ključne besede, da bi hitro iskanje brskalnikov hitro razčlenili vsebino.

  • URL-ji SEO

Da bi spodbudili vašo prijazno vsebino, morate imeti ustrezne URL-je. Zamenjajte vse napačne in neberljive URL-je z natančnimi in optimiziranimi URL-ji. URL-ji, ki nimajo smisla, nimajo nobene vrednosti za uporabnike ali Googlove bote. SEO-prijazen URL je tisti, ki ima ključno besedo v njem. Z optimiziranjem URL-jev povečate priložnost, da jih raziščejo iskalniki.

seo content

  • SEO meta-opisi

Meta opis je besedilo, ki opisuje vašo spletno stran in se odraža v URL vašega spletnega mesta pri iskanju. To je prva stvar, ki jo uporabniki lahko preberete pred vstopom na katero koli spletno mesto. Vaš meta opis mora biti zanimiv in relevanten za vsebino vašega spletnega mesta, da bodo uporabniki lahko spremljali vaše spletno mesto za več informacij. Optimiziran meta-opis vam lahko pomaga zvišati hitrost klikov in celo izboljšati uvrstitev na spletnih straneh.

  • Notranje in zunanje povezave

Notranje povezave kažejo, da je vaša stran ugledna v določenem polju. Z izvajanjem notranjih povezav ustvarjate logično zaporedje iz ene objave v drugo. Medsebojno povezovanje bo izboljšalo ustreznost vašega spletnega mesta, tako da bo nekaterim določenim člankom dalo dodatno vrednost. Poleg tega bo iskal bote za razumevanje ključnih tem.

Zunanje povezave v svojem terminu označujejo vašo avtoriteto domene in izboljšajo svojo zavest o blagovni znamki. Zunanje povezave kažejo, da je vaša vsebina kakovostna, saj jo uporabljajo uporabniki in drugi nišni povezani viri. Smiselno je, da vaše povezave na uglednih in dolgotrajnih domenah postanejo te povezave verodostojne Source .

December 22, 2017