Back to Question Center
0

Ali lahko delam na svoji spletni strani, kot sodoben ponudnik optimizacije iskalnikov?

1 answers:

Podobno kot katera koli druga industrija, moderni svet SEO ima svoje trende in občutke. Seveda vsak izkušeni ponudnik iskalnikov optimizacije pozna vse, saj strokovnjaki v industriji porabijo vsak delovni dan, ki delajo na eni stvari - kako bolje razvrstiti, upoštevajoč desetine (če ne sto) različnih dejavnikov. Večina jih je povezanih s posledicami, ki jih prinaša nenehno napredovanje razvoja Googlovega glavnega iskalnega algoritma.

search engine optimisation provider

Verjamem, da vedno obstajajo nekateri trendi ali tradicionalni sistemi SEO za dobro uporabo. In ne glede na to, kdo ste - lastnik spletnega mesta, ki se počuti pomanjkanje več strokovnega znanja, ali novinec, ki je pripravljen in pripravljen za nekaj prakse, ki ga uporablja vsak ugledni ponudnik storitev za optimizacijo iskalnikov. Spodaj bom pokazal, da so nekatere delovne sheme trenutno najbolj priljubljene med sodobno skupnostjo SEO, tako navdušencem kot industrijskim gurujem, ki imajo življenjski portfelj. Torej, začnimo.

Delčke

Predstavljeni odrezki so že znani skoraj vsak strokovni ponudnik optimizacije iskalnikov, saj so povzetki odgovori na vprašanje, ki je ponavadi na vrhu SERP-jev. Najpogosteje si lahko na strani z rezultati ogledate delček, ki je prikazan na desni strani, da vsakemu uporabniku omogočite vpogled v dejanja (običajno kot korak za korakom). Glede na to, da so takšne postavke uporabne in trendovske, poskusimo razumeti njihovo logiko in jo uporabiti. Dejstvo je, da odrezke Google pridobiva preprosto iz spletne vsebine, ki daje poln, a še vedno kratek odgovor na eno najpogostejših zahtev, ki so trenutno priljubljene med uporabniki.

Glede na to, da delčki prikazujejo približno 30% iskalnih poizvedb in delujejo podobno kot povratne povezave, bi bilo to odlična ideja, da se vsebina vašega spletnega mesta vnese z nekaj seznama točk z naslovom vprašanj, kar naj bi se odzivajo le na relevantne in trendovske poizvedbe. Vse, kar potrebujete, je, da investirate dovolj časa, da preučite, katera vprašanja je bolj verjetno ciljno občinstvo, nato pa poskusite samo napisati najboljši odgovor. S tem boste imeli poštene možnosti, da se občasno obrnete neposredno na vaše ciljne stranke.

Strani prijazne do mobilnih naprav

Pred približno dvema letoma je Google predstavil svojo prvo mobilno prioriteto glavnega algoritma za razvrščanje. S časom se je prednostna naloga prenosnih naprav razvila v nekaj resničnega, da bi morali poskrbeti tudi zato, ker je sedaj razvrstitev iskanja deloma odvisna od kakovostne uporabniške izkušnje, zlasti pri brskanju po pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Da bi mobilne strani hitreje nalagale, je Google pred kratkim podal novo tehnologijo AMP. To pomeni, da bo dirka za višjo razvrstitev potrebovala vašo spletno stran, da se že premika, da bi imela podvojeno mobilno odzivno različico. Za zdaj priporočam, da se seznanite s tem novim trendom. Z lahkoto lahko poskusite z eno od najnovejših orodij za urejanje spletnih strani, ki so na voljo na odprtem dostopu.

seo provider

Glasovno iskanje

Prihodnost se že približuje in se moramo prilagoditi. Mislim, zdaj glasovno iskanje še vedno prinaša precej majhno količino celotnega obsega iskanja. Ampak prepričan sem, da se moramo ravnati kot vsak proaktivni ponudnik optimizacije iskalnikov, saj glasovno iskanje počasi postaja vse bolj in bolj priljubljeno, ki ga spodbujajo vodilni IT velikani, ki vlagajo resnično nešteto vlaganj, da bi dokončno dokončno razvili glasovno iskanje in potiskali v celoti izvajanje tehnologije za mase.

Torej, kaj lahko storimo glede tega? Za zdaj ni nobenih hitrih odgovorov, zato priporočam poglobljeno študijo in razmišljanje o osnovnih nišnih izzivih, ki jih lahko razumno pričakujemo kmalu, morda Source .

December 22, 2017