Back to Question Center
0

Kateri koraki za učinkovito optimizacijo iskalnikov naj storim?

1 answers:

Učinkovito optimizacijo iskalnikov (ali SEO) zahteva osnovno znanje o posodobitvah algoritmov, ki jih Google redno pripravlja. Vsak SEO praktikant mora imeti sposobnosti, da razlikuje, kateri od desetih obstoječih strategij za izvajanje, da bi dosegli končni cilj do konca oglaševalske akcije SEO. To znanje vam bo pomagalo pri boljšem odločanju o tem, katere ukrepe morate sprejeti za učinkovit SEO.

V današnjem članku bodo strokovnjaki iz Semalt povedali o najučinkovitejših strategijah optimizacije iskalnikov, ki delujejo v letu 2017. Preberite jih, da jih poznate. Torej, začnimo.

effective search engine optimization

Trije uporabni SEO metodologije, ki jih lahko uporabite trenutno

1. Osredotočenost na latentno semantično indeksiranje

Latentno semantično indeksiranje, znano tudi kot LSI, je priljubljena metoda SEO, ki se nanaša na določanje razmerja med pojmi in izrazi v vsebini. Pomaga Googlu in drugim iskalnikom razlikovati več pomenov posameznih besed in besednih zvez.

Preprosto povedano, LSI išče sinonime povezane s ključnimi besedami na spletni strani.

Čeprav je bil LSI uporabljen pred več kot dvajsetimi leti, je ta praksa še vedno koristna za današnji SEO. LSI ključne besede so dobre za izboljšanje Googlove razvrstitve vaših spletnih strani. Še več, povečujejo možnost, da bo rank vašega vira trajal dolgo v SERP-ju in zaščitil vašo spletno stran pred kaznimi.

2. Kraj ključne besede v glavi

Ta je tudi zelo koristna za boljše rezultate SEO, čeprav je bila prvič uvedena v poznih 90-ih. Večina strokovnjakov SEO predlagajo, da vključite to strategijo v svoje vsakodnevne dejavnosti SEO, saj iskalniki pričakujejo, da bodo naslovnice vključevale sledi glavnim temam strani.

Za leti so bile samo ustrezne oznake postavk za SEO H1 in H2. Stvari so se sčasoma spremenile. Danes je 6 oznak za glavo, od H1 do H6 - vsak pomeni zmanjševanje pomena. H1 je eden od največjih pomenov, ga je treba uporabiti samo enkrat na stran, običajno za naslov delovnega mesta. Vsak naslednji zaporedni element je treba uporabiti kot podkategorijo zgoraj navedene.

3. Razmislite o povezovanju s pooblastili

Ni zanikati: odhodne povezave izboljšajo vašo spletno stran in pooblastilo, če se pravilno uporablja. V preprostih besedah ​​so izhodne povezave tiste povezave, ki kažejo na drugo domeno z vaše spletne strani. Povezovanje s spletnimi mesti za avtoritete pomaga Googlu, da razume svojo nišo in izboljša kakovost vašega spletnega mesta, ki ima osrednjo vlogo pri spletnem mestu SEO.

Povezovanje s pristojnimi spletnimi mesti je eden od najboljših načinov za stik v zvezi s spletnimi podjetji, ki imajo isto nišo.

seo steps

Zavijanje

Vaš SEO učinkovito ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Upoštevanje zgoraj navedenih priporočil vam bo pomagalo ustvariti boljšo strategijo SEO od tistega, ki ga trenutno uporabljate.

Če imate vprašanja ali želite deliti svoje učinkovite tehnike SEO z nami, ne bodite sramežljivi, da stopite v stik z našo ekipo Semalt Source . Radi bi slišali od naših bralcev!

December 22, 2017