Back to Question Center
0

Kaj je najpreprostejši mesečni načrt za SEO?

1 answers:

Optimizacija iskalnikov (ali SEO) ni enkraten dogodek, temveč potekajoč proces, ki zahteva stalno spremljanje in prilagajanje. Ne glede na to, ali vam je všeč ali ne, iskalniki redno spreminjajo svoje algoritme. Google na primer dosledno izpopolnjuje svoje tehnike za zagotavljanje najbolj dragocenih rezultatov iskalcem.

Torej, tudi tisti lastniki podjetij, ki so že začeli svoje spletne strani, še vedno imajo nekaj nalog, povezanih z SEO, ki jih redno izvajajo. Ne pozabite, da obdržite spletno mesto do datuma in ga visoko uvrstite v Google, morate vsak mesec opraviti kup nalog za vzdrževanje SEO. Takrat pride mesečni načrt SEO.

seo monthly plan

Danes bomo razkrili vse skrivnosti ohranjanja vašega resursa optimiziranega za nadaljnji uspeh z vašim iskalnikom. Pripravljen? Začnimo.

Vaš mesečni načrt za SEO po meri

Eden od glavnih razlogov, zakaj naj bi bil vaš vir posodobljen, je, da je vaša spletna stran tako imenovani oglaševalski medij za vaše podjetje, ki ima potencial zajemanje in zadrževanje pozornosti velikega števila ljudi. Tukaj so preprosti nasveti za vas, da sledite, da boste lahko svojo spletno stran oskrbeli pred igro.

Ciljanje novih ključnih besed

Vsak mesec morate ciljati nove ključne besede. Najprej poiščite ključno besedo z nizko konkurenco, ki ne prejme več kot 500 iskanj na mesec. Nato ciljajte na to ključno besedo v vsebini, ki jo ustvarite za ta mesec. Semalt strokovnjaki priporočajo, da uporabite orodje za ključne besede za Google Adwords, če želite poiskati ključne besede, ki ustrezajo merilom. Prav tako ne pozabite klikniti »natančno«, če želite zmanjšati rezultate. Tako enostavno.

Ustvari svežo in dragoceno vsebino

Takoj, ko ste se odločili za svoje "ključne besede meseca", je naslednji korak ustvariti vsebino, ki cilja na te ključne besede. Ni treba skrbeti, če nimate dovolj časa za ustvarjanje veliko nove vsebine v določenem mesecu - vedno lahko zaposlite samostojne podjetnike ali profesionalne tekstopisce, ki bodo to delo opravili. Drug primer je, da izberete že obstoječo stran ustrezne kopije in jo uredite, da vključite to ključno besedo v vsebino. Kljub temu, če lahko redno ustvarjate sveže vsebine, naredite to bolje: napišite nove članke, objave v spletnem dnevniku, bele knjige, študije primerov, bloge gostov ali drugo vsebino, ki bo prinesla promet in višja za ključno besedo.

seo plan

Omogočite Multimedia a Chance

še nima objavljenih nobenih pojasnilnih videov ali poddaj? Če ne, potem bolje začnite takšno prakso čim hitreje. Ustvari en videoposnetek po meri vsak mesec. Pri pisanju videoposnetka se prepričajte, da vključuje nove in obstoječe ključne besede. Enako kot pri člankih, poskrbite, da bo video vsebina pomembna in razburljiva za gledalca - uporabite aktualne dogodke, navodila po korakih, preglede in druge priljubljene taktike, za katere veste, da bodo vaše ciljno publiko vključene.

Sklepna ugotovitev

Resnica je, da se internet vedno spreminja in razvija, zato je tudi vaš vir. Upoštevanje zgornjih nasvetov, navedenih zgoraj, vas bo veliko naučilo o tem, kakšna vsebina najbolje deluje za vašo spletno stran. To znanje uporabite za izboljšanje obstoječe vsebine, za katero želite povečati uvrstitve ciljnih ključnih besed. Upoštevanje naslednjega mesečnega načrta SEO bo pripomoglo, da bo vaša vsebina sveže in visoko uvrščena, hkrati pa bo povečala angažiranost uporabnikov z vsebino vaše spletne strani Source .

December 22, 2017