Back to Question Center
0

Kako kombinirati oblikovanje spletnih strani in optimizacijo iskalnikov?

1 answers:

Najpogosteje se pri uvajanju novega okvira praktično vsakega spletnega poslovanja levji delež razmišljanja pogosto določi na spletnem oblikovanju in optimizaciji iskalnikov (SEO). Let's face it - s privlačno, uporabniku prijazno in strokovno spletno oblikovanje so ključna vprašanja, ko gre za zagotavljanje enostavnega in priročnega dostopa obiskovalca. Kaj pa, če rečem, da lahko vsa ta trda dela na spletnem oblikovanju postanejo preprosto zapravljena? Kaj, če uporabniki interneta ne bodo nikoli opazovali takšnega spletnega mesta, prikazanega na vrhu seznama SERP-jev, ki jih je izvedel Google? Zato spodaj bom razpravljal o najpomembnejšem pomenu tesnega sodelovanja za vaša dela pri oblikovanju spletnih strani z orodjem za optimizacijo iskalnikov, ki vedno prihaja z roko v roki.

website design search engine optimization

Visual SEO

Vsaka spletna stran optimizira optimizacijo iskalnikov, tako da vse vaše vizualne vsebine v skladu z iskalnimi algoritmi. Mislim, da bi dobili oznake alt za vsako sliko, ki jo postavljate na svoje spletne strani. Stvar je v tem, da večina iskalnikov (pa tudi samega Googla) ne more "brati" vizualno vsebino, razen če je vsaka slika vgrajena s potrebnim opisom v pisni obliki. Poleg tega bo vaša spletna stran prevelika s prevelikimi slikami zagotovo upočasnila vašo celotno hitrost nalaganja, zaradi česar bo slabo za vašo višjo uvrstitev v SERP. Zato je tako pomembno, da zmanjšate svojo vizualno vsebino, pri tem pa upoštevate vodilne smernice SEO pri izbiri imen za slike in jih vdelate s pravimi ključnimi besedami, ki jih bodo vaše potencialne stranke verjetno vključile v iskalno poizvedbo.

Oblikovanje odzivnega spletnega mesta izboljšuje optimizacijo iskalnikov

Danes se prenosne naprave vedno bolj pogosto uporabljajo za brskanje po internetu. Glede na to, da naraščajoče število potencialnih kupcev išče izdelke ali storitve, ki jih potrebujejo prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, je mobilni prijazni spletni model zdaj podeljen z višjo uvrstitvijo v SERP. Torej, Google je začel kaznovati te spletne strani, ki tečejo brez ustreznega niza funkcij, prilagojenih za boljše izkušnje brskanja prek prenosnih naprav. Zato je razumna ideja vedno, da obdržite odzivno spletno oblikovanje, ki hkrati zagotavlja delovanje orodja za optimiziranje iskalnikov. Na ta način ne pozabite, da se vaša vsebina odziva tudi na glasovne zahteve. Poleg tega strokovnjaki priporočajo, da imajo nekatere dobro optimizirane razdelke za odgovore na vprašanja, vključene na vsako svojo spletno stran. Ne pozabite, da so takšne storitve že postale MORAJO zadostiti potrebam trenutnih vprašanj, ki temeljijo na glasovnem iskanju.

website design

Delo na vaših URL-jih

Tu je ena dodatna možnost, da izboljša oblikovanje vaše spletne strani in optimizacijo iskalnikov. Mislim, da bi morali pri izbiri imena domene nameniti natančno pozornost. Glede na to, da ste ga že dobili, vam svetujemo, da zaprosite za imena, prijazna Googlu, za vsako stran vašega spletnega mesta. Vsak naslov URL in naslov strani mora biti spremenjen tako, da bo ustrezen opis, bogat s ciljnimi ključnimi besedami in besednimi zvezami. S tem boste dosegli odlično uporabniku prijazno izboljšavo za oblikovanje vašega spletnega mesta, pri čemer bo orodje za optimizacijo iskalnikov postalo privlačnejše za boljše indeksiranje s strani Googlovih brskalnikov za pajkanje Source .

December 22, 2017