Back to Question Center
0

Ali obstajajo kakršne koli strategije za Cvrkutati SEO?

1 answers:

V letu 2017 se je SEO razvil v ogromen tržni kanal. Danes optimizacija iskalnikov ne gre samo za pridobivanje virov, ki jih razvrščajo iskalniki. Za boljše razumevanje, kaj je SEO, bi morali najprej razumeti, kako socialni mediji vplivajo na SEO.

Dokazano je bilo že, da je vključevanje socialnih medijev sestavni del visoke spletne strani. Socialni signali lahko celo poveča vašo lokalno SEO uvrstit.

twitter seo

Deluje na naslednji način: velikost vaše skupnosti in njenega sodelovanja sta dragoceni kazalniki vrednot in kakovosti vaše vsebine. Še več, vsebina iz družabnih medijev se pogosto prikaže v rezultatih iskanja Google. Zato je ogromen, ciljno usmerjen Cvrkutati sledenje in sodelovanje z vsebino vaše blagovne znamke zelo koristno za vaše podjetje.

Torej, danes strokovnjaki iz Semalt vam bodo povedali o najučinkovitejših nasvetih za optimizacijo vašega Cvrkutala SEO. Uporabite jih v praksi, da boste razvili svoje podjetje in vaše podjetje.

Twitter SEO Essentials morate vedeti

1. Razvoj učinkovite strategije Cvrkutati SEO


Prva stvar, ki jo je treba narediti, je ustvariti uspešen strateški načrt. Strategije se praviloma začnejo s splošnimi cilji. Določite svoj glavni cilj, tako da določite, kakšne rezultate pričakujete od uporabe Cvrkutati za trženje. Morda si prizadevate povečati ozaveščenost blagovne znamke, prodajati novo storitev ali povečati promet v spletnem dnevniku?

Ko ste končali z ugotavljanjem cilja, je naslednji korak izbiranje in testiranje najprimernejše taktike za dosego teh ciljev.

2. Osredotočanje na glasovi blagovne znamke

Upoštevajte: vsak tweet odraža vašo blagovno znamko. Zato morajo biti vaše tweet objav vedno zvesta glasu vaše blagovne znamke, ki predstavlja identiteto vaše blagovne znamke. Prepričajte se, da se pritožijo na vaše ciljno občinstvo.

Druga ključna stvar je urejanje - urejanje vaših tweets ne samo za tipkanje, dokler niste 100% prepričani, da vsak tweet odraža vsako podrobnost, ki jo želite dati v skupno rabo s strankami.

3. Stalno rastoče Skupnosti

Ni zanikati, da je ta velikost pomembna. Ko pa gre za Twitter, je angažiranje kralj. Naredite spremljevalcem, da delijo svojo vsebino, vendar se poskušajte izogniti poceni taktiki - preprosto jih ni vredno naložiti.

Namesto tega začnite z valjanjem kroglice in jo držite tako, da vključite oba: trenutna in potencialna privrženca. Začnite z ustvarjanjem dragocene vsebine, s katero si ljudje želijo sodelovati in deliti. Druga stvar je, da se odziva - odgovorite na vprašanja in pripombe ljudi ter se odzovejte na neposredne tweetove. Ne pozabite narekovati novih komentarjev, dodati svoje opombe.

4. Izbira prave ključne besede

Zelo pomembno je, da je vaša vsebina enostavno najti. Vaš Cvrkutati bi morali obravnavati enako kot kateri koli iskalnik. Poskusite uporabiti ustrezne ključne besede v vsakem tweetu. Ne pozabite na hashtags, bio in naslove - lahko vam pomagajo tudi na strani Twitter.

Zapomnite si, da ljudje v večini primerov iščejo Twitter za ključne besede. Tako zagotovite, da se vaš račun prikaže za tisto, kar je pomembno za vaše podjetje.

seo twitter 5. Spremljanje vašega Twitter prometa

Kot pravijo, kaj ukrepi ne rastejo. Ali še niste vključili analize Twittera? Potem bolje pojdite na to čim prej, da bi dobili takojšen posnetek o tem, kako delate, in spremljate svojo angažiranost od tedenskih do teden.
Google Analytics vam lahko tudi pove, koliko obiskov strani ste pridobili iz Cvrkutja. To znanje vam bo dalo občutek, koliko vašega prometa lahko sledite nazaj na Twitter.

Sklepna ugotovitev

Kot vemo, je Twitter napeto mesto. Ustvarite sporočila, s katerimi boste ločili od konkurence. Vsebino hranite dragoceno in enostavno za branje. Predvsem pa ga naredite pomembne in koristne, saj tako deluje Twitter Twitter Source .

December 22, 2017