Back to Question Center
0

Kateri moderni trendi mi bodo pomagali izboljšati svoj SEO?

1 answers:

Vedno je veliko naprednih in pametnih stvari, ki jih pogosto uporabljam za izboljšanje svojega SEO. Vsak mesec sem našel pravi čas, da opravim globalno oceno moje strategije za optimizacijo iskalnikov. Na ta način se lahko prepričam, da način, kako se premikam, da bi izboljšal moj SEO, izpolnjuje moje splošne cilje, kot je krepitev avtoritete spletnega mesta, povečanje moje spletne prisotnosti in končno povečanje moje vrednosti in razvrščanja strani. Če želite biti seznanjeni z najbolj naprednimi, vendar še vedno ne preveč zapletenimi trendi v SEO za 2017, ste na pravem mestu. Spodaj so najboljši predlogi in sheme, ki sem jih našel dovolj razumno, da bi izboljšali svoj SEO in s tem splošno uspešnost spletne strani in celotnega podjetja - samo ne skrivajte plačevanja več časa in vedno boste na vrhu Googlove seznam rezultatov iskanja. Torej, pojdimo na trendiest funkcije SEO za 2017!

improve my seo

Nikoli ne prenehajte vzdrževati močne spletne prisotnosti

Prišlo je samo,. Tu mislim, da se lahko pogosto vsa vzdrževalna dela odrekajo ali celo popolnoma zanemarjajo večina od nas. Let's face it - na primer ima stran v storitvi Google+, vendar trenutno brez aktivne uporabe, na primer posodabljanje ali skupno rabo vsebine. Kaj morate storiti takoj - preverite, kako natančni so vaši podatki prikazani v vsakem kotičku spletnega mesta in določajo svojo spletno prisotnost. Na ta način sem izboljšal svoj SEO skozi letošnje leto s preglednico, s katero spremljam spletno prisotnost, podprta z mesečnimi pregledi. Izgleda preveč enostavno, ja? Ampak verjemite mi, to bo zelo koristno, vsaj z vidika vaših tekmecev. Mislim, da je večina njih (kot ste bili, pred nekaj minutami) pozabili to očitno vidno zadevo že davno.

Dodajte še večjo vrednost za vaše ciljno občinstvo

Tukaj vam bom pokazal, da dodajanje vrednosti je veliko več, kot da imate samo kakovostno vsebino. Kar se tiče leta 2017, dodajanje večje vrednosti pomeni, da bi morali nositi najgloblje razumevanje vašega ciljnega občinstva, njihovih namenov in motivov, le da jim daste, kar hočejo, še preden razmišljajo o tem. Mislim, tukaj bi morali pogledati skozi svojo vsebino, da bi našli najbolj trendovske predmete, ki so še posebej zanimivi za vaše občinstvo. Nato se naučite več in si predstavljate kot potencialnega kupca. Katera vprašanja bi verjetno vprašali? Proaktivno ukrepajte in poiščite pravo ravnotežje med časom in vrednostjo. Na ta način boste videli svojo trenutno tržno nišo, ki je bila pod velikim širjenjem. Upoštevajte pa, da nihanje ni nikoli dobro oblikovana odločitev. Nikoli ne prenehajte s kakovostjo.

improve seo

Težko delajte na vizualni vsebini za uporabniku prijazno doživetje

Pred nekaj meseci sem prinesel ponavljajočo vizualno revizijo, da izboljšam svoj SEO v najboljši možni meri način. Resno - danes je vaša vizualna vsebina za Googlovega bistvenega pomena še bolj kot kdajkoli prej! Zdaj je rečeno, da ima neposreden vpliv ne samo na boljšo uporabniško izkušnjo, temveč tudi pri indeksiranju iskanja. Na srečo lahko to naredite takoj, saj lahko nalogo uspešno opravite samo v enem dnevu. Najprej vam priporočam, da pregledate svoje naslove, preverite, ali je treba dodati alt besedila, metapodatke ali nekaj dodatnih ključnih besed. Vprašajte se, ali so vaše oblikovne lastnosti še vedno edinstvene in privlačne. Nato preglejte velikost in težo vseh večpredstavnostnih datotek, ki so nameščene na vašem spletnem mestu, da se prepričate, ali vaša hitrost nalaganja strani dobro deluje. Navsezadnje priporočam, da razmislite, kako delati pri dodajanju več video vsebin, saj je zdaj videti, da je za Google pomembno, da vaše spletno mesto prikaže na seznamu rezultatov iskanja Source .

December 22, 2017