Back to Question Center
0

Kako povečati razvrstitev s spletnim optimizacijo iskanja po spletu?

1 answers:

Začnimo z ugotovitvijo, kaj lokalna spletna optimizacija iskanja dejansko pomeni (drugače lokalni SEO). Optimizacija iskalnikov je znana po optimizacijskih delih za vsak kos informacij, objavljenih na vaših spletnih straneh, da bi bili privlačnejši za Googlove iskalne pajke za boljšo preglednost na spletu na seznamu SERP-jev. Glede na optimizacijo spletnega iskanja na lokalni ravni se zavzema za to, da se med prvimi rezultati za lokalne iskalne poizvedbe prikaže vaše spletno podjetje. Najpogosteje so takšna prizadevanja za optimizacijo spletnih iskalnikov naslovljena na delo z imenikom in lokaliziranim trženjem vsebin, da bi dosegli hitro povečanje spletnega mesta za vaše poslovanje. Spodaj bom imel kratek premislek o vseh področjih, ki se ukvarjajo z optimizacijo spletnega iskanja na lokalni ravni.

web search optimization

Korak 1

Med najpomembnejšimi vprašanji je vaša stran Google My Business in optimizacija spletnega iskanja, ki jo potrebuje. Zakaj bi moral biti to najprej in najpomembnejše? Samo zato, ker se domneva, da je sektor vaše spletne prisotnosti, ki ima najmočnejše možnosti, da se neposredno prikaže med prvimi iskalnimi poizvedbami za regionalna podjetja. Če se zgodi, da niste nikoli obiskali svoje osebne strani Google My Business, ga poiščite ali začnite polniti že obstoječo. Tukaj je seznam elementov, ki jih priporočate za kritje v obrazcu za optimizacijo po spletnem iskanju: v celoti navedite svoje ime podjetja, njegov povzetek z delovnim časovnim razporedom in telefonskimi številkami, povezavo do ciljne strani in nekaj prepričljivih fotografij vašega komercialnega projekta. S tem lahko uporabite tudi Google Objave, se pridružite storitvi Google Plus in nekaterim sodobnim skupnostim v njem. In ne pozabite spodbuditi več uporabnikov, da pustijo nekaj pregledov na vaši poslovni spletni strani, medtem ko postavite novo vsebino in posodabljate obstoječe zapiske pravočasno.

Korak 2

Nato poskrbite, da bo vaša spletna optimizacijska akcija dobro stavljena v imenik. Predlagam preverjanje tako, da izberem eno od orodij za pregledovanje naslovov odprtega dostopa. Na ta način boste lahko videli, kako dobro in v katerih citatih poslovnega imenika je prikazana vaša spletna stran. Večina teh oglasov zahteva enake korake in dejanja, kot so tisti, ki smo jih že pokrili na strani Google My Business Page. Priporočam, da imate dvojni pregled, ker iskalniki raje prikazujejo le natančne rezultate, zato se morate znebiti vseh netočnih ali neusklajenih podatkov o vašem podjetju. Ni vam treba skrajšati svojega časa in prizadevanj, saj je delo s temi maloštevilnimi sredstvi najverjetneje, da vam bo skoraj takoj pozitivno vplivalo na lokalno optimizacijo spletnih iskalnikov, s čimer boste hitro povečali svojo uvrstitev.

search optimization

Korak 3

Na koncu priporočam ustrezno upoštevanje socialnih profilov. Ne pozabite, da so pomembni, zlasti v zvezi z lokalno spletno optimizacijo iskanja. Ne oklevajte, da bi objavljali oglase na nekaterih socialnih profilih, kot sta Facebook ali Twitter, ob upoštevanju glavnih imenikov in povezav, ki vodijo do vaše glavne spletne strani. Na ta način poskrbite, da boste obnavljali svojo dejavnost objavljanja in posvečali dovolj pozornosti kakovostni vsebini. Raziščite ogromne možnosti socialnega trženja, saj so Google in drugi motorji dobro prepoznani, vaša prizadevanja bodo imela resnično zdrav učinek na spletno optimizacijo v celoti Source .

December 22, 2017