Back to Question Center
0

Kaj lahko SEO nasveti vaši strokovnjaki priporočajo za spletno stran?

1 answers:

Meni spletnega mesta je najpogostejša pomoč za navigacijo na vašem spletnem mestu in ima neposreden vpliv na uporabnost spletnega mesta in prijaznost do uporabnika. Kot izkušnje uporabnikov s spletnim virom Google kot pomemben dejavnik razvrstitve, morate prispevati k temu vidiku optimizacije spletnega mesta. Torej, če se sprašujete, zakaj vaše spletno mesto ne deluje učinkovito, je čas, da težko pogledate različne vrste navigacije, ki jih imate. Če je vaše spletno mesto privlačno, to ne pomeni, da je enostavno navigirati. Če vaši obiskovalci in potencialne stranke ne morejo najti poti okoli spletne strani ali nekaterih posebnih izdelkov, ki jih iščejo, morate zagotoviti redesign ali poenostaviti navigacijo po spletnem mestu. Pomagala vam bo izboljšati stopnjo obiskov ene strani in zvišati pretvorbo. Brez učinkovitega navigacijskega menija, je vaša spletna stran SEO morda neuporabna. Vi tvegate, da zamenjate potencialne stranke in jih spremenite v spletni vir vašega konkurenta. V tem kratkem vodniku boste našli nekaj koristnih nasvetov, kako ustvariti optimalen navigacijski meni na spletnem mestu in izboljšati spletno mesto SEO.


  • Ne preobremenite svojega menija

seo your website

) Predvideva se, da bi imela spletna stran samo en meni. Vse moderne spletne strani morajo imeti koristne majhne povezave v zgornji vrstici na spletni strani. Te povezave bi morale razkriti strukturo spletnega mesta in uporabnikom omogočiti, da takoj najdejo tisto, kar potrebujejo. V večini primerov imajo spletni viri e-trgovine dve vrstici menijev. Prva se v glavnem nanaša na navigacijo prek strani in razdelkov spletnega mesta, medtem ko druga vrstica vsebuje povezave do zunanjih strani, kot so profili družabnih omrežij ali naročnine na glasila. Svetujem vam, da se izognete v enem meniju. V nasprotnem primeru bo vaš glavni meni slabo odseval vašo strukturo. Med ustvarjanjem svojega spletnega navigacijskega menija se morate osredotočiti na najbolj pomembne in pomembne informacije ter vaše poslovne cilje. Če na primer želite, da se vaše stranke obrnejo na vas po elektronski pošti ali telefonski številki, v naslovno stran spletnega mesta postavite povezavo »Kontakt«.

website seo

  • Izberite najpomembnejše gumbe

Za izboljšanje SEO-ja morate izbrati gumbe, ki bodo najbolj uporabne za vaše potencialnih kupcev. Če želite izbrati najprimernejše gumbe, morate opraviti raziskave, kopati v svojo spletno stran in analizirati, katere strani imajo največjo zahtevo uporabnika. Poskrbite, da bodo gumbi »Podpora strankam«, »Naročilo z enim klikom«, »Naroči«, »Portfolio« itd. so postavljene na glavno menijsko vrstico spletnega mesta. Napačna namestitev teh gumbov lahko slabi vaše podjetje in zvišuje stopnjo obiskov ene strani. Če želite zagotoviti privlačnost uporabnikov z desnimi gumbi, morate pregledati priljubljenost vseh nav elementov z uporabo toplotnih črt Source .

December 22, 2017