Back to Question Center
0

Kakšna so načela stroškovno učinkovitega lokaliziranja SEO?

1 answers:

Iščete preprost način, da dobite prave ključne besede v lokalizirano vsebino? Ne gledajte dlje od tega članka! Danes vam bomo povedali, kako izvesti stroškovno učinkovito lokalizacijo SEO z uporabo nekaj uporabnih orodij SEO.

Ko boste uspeli narediti osnove, se lahko držite istega delovnega toka v preostalih jezikovnih ali državnih različicah, ki jih želite. Torej, začnimo.

cost effective seo

7-stopenjski vodnik za stroškovno učinkovito lokalizacijo SEO:

Optimizirajte izvorno besedilo za lokalizacijo SEO

) Semalt strokovnjaki priporočajo, da sledite tem korakom pri pripravi izvornega besedila za lokalizacijo SEO:

 • Prepričajte se, da je gostota ključnih besed nižja od 2. 5%;
 • Vključuje številne ključne besede in teme v kopijo;
 • Vključite v svoje kopije vse ključne besede, ki so pomembne za vaše podjetje.

Razmislite o ustvarjanju izvornega jezika Termbase

Ta korak zahteva, da gredo skozi vaše izvorno besedilo in izvlečete ključne izraze, vključno z:

)
 • Ključne besede blagovne znamke;
 • Ključne besede za izdelke / storitve z vsemi obstoječimi ekvivalenti;
 • informacijske ključne besede, vključno z značilnostmi izdelka, vprašanji, rešitvami in pogostimi vprašanji;
 • glagoli, pridevniki in prislovi, ki označujejo vaše podjetje;
 • Transakcijske ključne besede.
 • Ko končate s tem, navedite vse izpisane izraze in ustvarite termično bazo. Nato kategorizirajte ključne besede, ki ste jih našli, da jih lahko kasneje povežete s točnimi ekvivalenti.

  Izvedite kompleksne raziskave ključnih besed

  Ta se običajno opravi tako, da dodate ustrezne teme v ciljni jezik v izvorne jezikovne izraze. Dodate lahko še druge teme, povezane z vašo storitvijo, kot tudi prepisovanje ključnih besed in pogoste napačne črke. Po dodajanju dokončajte svoj seznam priporočil. Semalt strokovnjaki predlagajo uporabo orodja ClickStream za analizo obsega iskanja.

  Ujemite svoje ključne besede

  Druga stvar, ki jo morate storiti, je prosi izvornega zvočnika, da vam pomaga najti ujemanje med največjim številom izvornih izrazov z na novo ugotovljenimi. Povejte domačemu, da izbere najbolj iskan izraz, če obstaja več možnosti. Če pride do delnega ujemanja, prosite izvorne osebe, da razdelijo ciljno ključno besedo v več besed in se nato ujemajo.

  Iskanje prevajalca s CAT orodji

  CAT orodja omogočajo prevajalcem, da v času prevoda uporabljajo termično bazo. Ponujajo pravilen izraz iz termične baze vsakič, ko se zgodi v izvornem besedilu. Še več, ta orodja imajo vgrajen razdelek o vprašanjih in odgovori, ki omogoča preverjanje, ali je uporaba izraza pravilna ali napačna.

  Danes, proz. com velja za enega največjih imenikov prevajalcev. Uporabnikom omogoča, da v povpraševanju določijo svoje zahtevane orodje CAT. Določitev oblike datoteke termine je zelo priporočljiva, saj lahko večina prevajalcev oceni, kako enostavno ali težko bo uvoziti izbrano datoteko v orodje CAT, ki ga uporabljajo.

  effective local seo

  Napišite nalog za referat

  Takoj, ko prejmete prevod s ključnimi izrazi in besednimi zvezami, čas, da ustvarite nalogo za korektor. Namen naloge je zagotoviti, da je slog ciljnega besedila naravno in da so vsi ključni izrazi v prevodu pravilno zapisani in ujemajo.

  Končna nastavitev SEO

  Zadnji korak je urejanje ciljnega besedila in dodajanje nekaterih nepodprtih ključnih besed iz datoteke, kjer je to potrebno. Prav tako lokalizirajte podatke NAP in oznako sheme. To je to.

  Imate druge ideje o tem, kako optimizirati SEO lokalizacijo stroškovno učinkovit? Dobrodošli, če jih delite z ekipo Semalt Source . Vedno imamo radi slišati od naših bralcev!

  December 22, 2017