Back to Question Center
0

Ali obstaja kaj posebnega o SEO za dobrodelne namene? Ali imate vodnik za začetek optimizacije za iskalnik?

1 answers:

Optimizacija iskalnikov (ali SEO) je zelo razširjena praksa, ki poveča tako: kakovost in količino prometa do spletnega mesta z ekološkimi rezultati iskanja. Preprosto rečeno, SEO je vse o tem, kako je vir viden ciljnemu občinstvu.

SEO lahko izkoristijo skoraj vsako podjetje, ki ima izdelek ali storitev, da ponudi - morda je nekdo tam aktivno išče. Z učinkovito strategijo SEO, možnosti lahko iščejo ustrezne izraze v Googlu, ki jih pritegnejo k vašemu podjetju. Čeprav je res, da lahko skoraj vsako podjetje pridobi prednosti od SEO, so strokovnjaki Semalt ugotovili, da lahko nekatere industrije, vključno z dobrodelnimi organizacijami, izkoristijo optimizacijo iskalnikov več kot druge.

search engine optimization starter guide

Kot je bilo že omenjeno, glavni namen SEO je, da je vir viden ljudem, ki jih želite najti. Za tiste posameznike, ki vodijo dobrodelne namene, to pomeni, da dosežete ljudi, ki jih zanima isti razlog kot vi, in ste pripravljeni donirati, da bi podprli vaše delo.

Čeprav ni nič posebnega o SEO za dobrodelne namene, bolje držite priporočil SEO, navedenih spodaj. Pomagali vam bodo bolje razumeti, zakaj je SEO toliko pomembna za takšno industrijo, kot tudi pojasniti, kje začeti pri ustvarjanju oglaševalske akcije za vašo dobrodelnost. Razlogi, zakaj bi se vaša ljubezen morala vključiti v SEO:

  • Povečati sredstva: Spletna donacija je hiter in enostaven način za prispevek. SEO je najboljši način, na katerega lahko obiskovalci neposredno ali posredno vozijo svojo spletno stran za darovanje.
  • Povečati ozaveščenost: dobrodelna spletna stran je odlična priložnost, da lahko razširi besedo o svoji organizaciji, da ljudem omogoči, da se sami prepričajo o tem, za kaj gre.
  • Zgradite zaupanje in zvestobo: dobro uveljavljena strategija SEO pomaga ustvariti močnejši ugled. Deluje na naslednji način: ko je vaša ljubezen enostavno najti na spletu, ljudje imajo več zaupanja v to, kar počnete.

Stvari, ki jih morate upoštevati pred vzpostavitvijo dobrodelne oglaševalske akcije

Poziv k ključnim besedam

. Izberite tiste, ki najbolj opisujejo vsebino. Razmislite o svojih perspektivah, kaj bi lahko iskali, da bi našli svojo dobrodelnost. Poskusite izbrati nepozabne, tako da je več možnosti, da bodo ljudje Google ponovno organizirali vašo organizacijo in drugim o tem obvestili.

Geografske lokacije

Določite svojo dobrodelno lokacijo. Naj ljudje vedo, kje vaša organizacija deluje. Ne pozabite, lokacija je zelo pomemben dejavnik. Najprej ne izgubljajte časa, ko poskušate visoko oceniti izven svojega območja. Usmerjanje vaših prizadevanj na lokalni SEO bi bilo bolj koristno.

basic seo

Vsebino vsebine hranite sveže in uporabno

Pomembna vsebina bi morala biti vaša glavna prednostna naloga. Zelo priporočljivo je, da redno napolnite spletno mesto z novimi, koristnimi in razburljivimi vsebinami. Upoštevajte, da Google in drugi iskalniki nagrajujejo spletna mesta z dragoceno vsebino s povečanjem njihove uvrstitve na podlagi dejavnikov, kot so:

  • čas, porabljen na spletnem mestu;
  • Raziskovanje spletnih strani;
  • Zunanje povezave na spletno stran.

Prav tako se prepričajte, da je vaša dobrodelna spletna stran optimizirana za mobilne naprave in brez napak za boljšo uporabniško izkušnjo.

Pojdi na svojo dobro počutje SEO

Upam, da ste uživali to vodilo za optimizacijo iskalnikov. Upoštevajte, da je to le nekaj nasvetov za pridobivanje vašega SEO razvrstitev gor, ne da bi porabili preveč časa in sredstev Source . Začnite ustvarjati svojo oglaševalsko akcijo za dobro počutje in si oglejte, kaj se zgodi z vašim uvrstitvami v enem mesecu!

December 22, 2017