Back to Question Center
0

Kaj morate pričakovati od profesionalne družbe za optimizacijo?

1 answers:

Ste se kdaj spraševali, kaj družba za optimizacijo iskalnikov deluje? Danes, poklica SEO strokovnjak postavlja veliko vprašanj, saj ti strokovnjaki ne veliko zapletenih nalog, ki pomagajo uvrstiti svojo spletno stran višje na SERP. Da bi razumeli, kaj moramo pričakovati od podjetja za optimizacijo, moramo priti v ozadje. V tem članku vam bom dal vpogled v sfero iskalnikov in pokazal, kaj storijo SEO strokovnjaki za izboljšanje svojih strank.

optimization company

Želim začeti ta članek s poudarkom, da obstajajo štiri glavne prometne vire: ekološka (iskanje), napotitev, plačana in socialna. Vendar je ekološki promet najbolj usmerjen promet. To pomeni, da bolj usmerjen promet, ki ga dobite od prevladujočih iskanj za ustrezne ključne nišne ključne besede, večje možnosti za pretvorbo teh obiskov v prodajo in prihodke.

Na primer, imate posamezen izdelek in želite ga oglaševati v spletu. Izbrali ste domensko ime in najeli strokovne razvijalce spletnih mest, ki bodo za vas zgradili spletno stran ali ciljno stran. Vaša spletna stran je bila uvedena. Seveda vam hkrati ne dobite pretoka prometa v svojo domeno. In začnite se spraševati o naslednjih vprašanjih: "Kdo ve, razen mene in mojega ukaza, da sem začel spletno stran?", "Ali uporabniki vedo nekaj o svoji znamki?" In "Kako lahko izboljšam prepoznavnost blagovne znamke in privabim več obiskovalcev moj spletni vir? ".

Na vsa ta vprašanja lahko odgovorite dober svetovalec za SEO ali podjetje za optimizacijo. Torej, naslednja stopnja po zagonu spletne strani je optimizacija spletnega mesta glede na vse standarde iskalnika. Če se odločite razširiti tržni doseg in zvišati stopnjo konverzije, potem morate najeti zanesljivo podjetje za optimizacijo. Skupina strokovnjakov vas bo vodila na poti do uspeha.

Kakšna družba za optimizacijo?

Podjetja SEO imajo drugačen pristop k vsakemu projektu, na katerem delajo. Pred začetkom optimizacijske kampanje običajno vodijo prefinjeno tržno nišno analizo in raziskave konkurentov. Pristop k določenemu spletnemu projektu bo odvisen tudi od obsega kampanje, tržne niše, proračuna in drugih temeljnih vidikov.

Najprej optimizacijsko podjetje izvede analizo strukture spletnega mesta. Google in drugi svetovni priljubljeni iskalniki, kot sta Yahoo in Bing, poudarjajo, da uvrstijo boljša spletna mesta, ki so namenjena uporabnikom in ne iskalniki. Vaša spletna stran mora biti očitno dobro strukturirana in enostavna za navigacijo. Vendar pa mora biti tudi ustrezno strukturirano za iskalnike, ki razčlenijo vsebino.

seo company

Torej, SEO strokovnjaki zagotavljajo naslednje strategije za izboljšanje vaše spletne strani strukturo:

  • popraviti napake na kraju samem;
  • izvajajo Roboti. txt datoteka;
  • izboljšajte svoj indeksni status;
  • uveljaviti zemljevid mesta XML;
  • izboljša hitrost strani;
  • optimizirajte meta elemente.

Naslednja faza optimizacije spletne strani je analiza vsebine. V tem trenutku strokovnjaki za SEO delajo skupaj z oglaševalci vsebin, da ustvarijo edinstveno in ustrezno vsebino. Poleg tega preverijo vsebino, ki jo že imate na svojem spletnem mestu, in jo izboljšati, če je to potrebno. Poleg tega pa strokovnjaki za reševanje rešujejo težave, kot so podvojene vsebine, manjkajoče strani in slabe strani Source .

December 22, 2017